En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Rastlös !

Heej! Jag vet inte vad jag ska göra. Jag kom hem från skoldagen kl 13:10 eller nåt. Vi var inte i skolan, utan på nåt badställe. Där skulle vi typ kolla i vattnet med håvar som värsta dagiset. Skittråkigt. Sen skulle vi rita av någon växt eller något djur som värsta 7-åringarna. Sen skulle vi skriva vad vi såg, hörde & kände på engelska som värsta.. poeterna. Haha. Jag frös som bara den! Men som tur är så har jag en bästis som heter Sebbe, så han lånade ut sin fleecetröja till mig. Han är så snäll. Tills han skvätter vatten på mina byxor så det ser ut som att jag har pissat på mig. Och tills han dissar mig för att han ska till sin farsa i Mariefred. I och för sig hade han inget val, men ändå. Jag kommer sakna alla nu när vi har prao i två veckor! Men jag kommer sakna alla ännu mer sen när det blir sommarlov! Det är det enda jag tänker på! Och hur mycket jag kommer sakna dom sen när vi slutar nian, om ett år! Hjäälp!

Ikväll kanske jag ska till Linda! Och ha spakväll med Sara! :D Och Linda förstås ;) Vi får se hur det blir. Då får jag något att göra i alla fall. Men jag lovade mamma att jag skulle vara hemma när hon kommer hem, d v s typ halv fyra. Jag lovar för mycket. Jag måste hinna med att skriva färdigt svenskan också. Den ska vara inne senast på måndag kl 12:00. Men den kan jag skriva på mina lediga dagar nu! Jag är ledig i fyra dagar! Wohoo!

Jag har varit så himla förvirrad dom senaste två dagarna. Fast det var mer igår. Jag glömde min bok & mina gympakläder, jag trodde vi började kvart i nio istället för tjugo i och helt plötsligt trodde jag på allvar att det var onsdag. Det där med att det var onsdag hände flera gånger under dagen.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-16 14:36

hehe, så brukar jag oxå vara!=P

Skrivet av mellanflickan, 2007-05-16 16:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?