En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Storshoppat på Indiska !

Heej! Måste nästan börja med att säga att jag snackade med Armend igår! Han loggade in vid typ.. äh, kommer inte ihåg vilken tid. Men i alla fall. Han var sååå gullig! Såhär var typ våran konv. J = jag A = Armend. Sorry för er som inte ka engelska..

A = What songs did you like on ESC?
J = I liked Serbia, and Sweden of course :P And Finland !
A = I loved Finland too, and Slovenia.
J = No, she was horrible !
A = Okay, then I think so too. Your wish is mine :P
J = I just love you ;)
A = me 2 ;) I love you sooooooo much (K)

Och sen fortsatte vi sådär ett tag XD Sen helt plötsligt när vi hade snackat om något annat så skriver han: I love you so much, eller: You are so cute <3. Heaven LORD vad jag ÄLSKAR HONOM! <3<3

Idag åkte mamma, jag & Anton först till Gullmars med bussen, Precis när vi hade klivit av busse så kommer mamma på att hon glömde sin handväska med plånboken i hemma i hallen. Very clever. Så då fick pappa åka till Gullmars och lämna den till oss. Sen åkte till tunnelbana till Medborgarplatsen, och vi gick först in på The English Shop, där jag ska praoa. Jag presenterade mig inte, men dom verkade mycket trevligare än när jag pratade med någon av dom i telen. Vi köpte lite grejer där till Heléne, som vi är hos nu.

Sen gick vi in till Indiska som ligger vägg i vägg, och jag köpte en klänning till skolavslutningen! Jag som aldrig har klänning på mig.. Mamma köpte en supergullig tröja och en tunika. Sen åkte vi tunnelbanan till Farsta Centrum och fikade, och gick in på Bik Bok där. Då köpte mamma ännu en tunika, som säkert var jättefin på henne men jag gillade den inte.. Sen gick vi in på Indiska där, och köpte en varsin schal! Min är svartvit, lite rutig, och mammas är rosa tror jag. Eller nåt. Sen tog vi buss 830 och klev av vid Handens närsjukhus för att byta buss till 825 mot trollbäckens Centrum. Men vi klev av vid Evertsbergsvägen och gick sen sista biten till Heléne, Micke & Jocke. Nu har vi ätit förrätt och varmrätt, Simon & Jocke är ute och cyklar eller nåt, och jag sitter uppe på Jockes rum vid hans data. Jag frågade inte ens ;) Sån är jag.

Jag vill ha ett par silverfärgade högklackade skor. Det enda problemet är att jag inte kan gå med dom till skolan på skolavslutningen. Och inte heller cykla. Och jag får inte skjuss dit. Nu ska jag förresten ner och äta efterrätt. Återkommer efter det.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-19 20:31

hihi, sån är du! =P

Skrivet av mellanflickan, 2007-05-19 23:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?