En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Första dagen !

Heej ! Idag var första dagen på vandrarhemmet ! Det var faktiskt mycket roligare än min förra praoplats. Jag fick t o m baka ! Superkul ! Dessutom fick jag sluta en timme tidigare, d v s halv tre. I vanliga fall ska jag sluta halv fyra. Fast jag vette faan vad jag skulle gjort sista timmen om jag hade varit tvungen att stanna. Hoppas inte att jag får fortsätta att rensa rabatter imorgon ! Då blir jag uttråkad.

När jag kom hem från skolan satte jag mig ute direkt med en glass & en bok. Sen satt jag där i en och en halv timme med kort kjol och linne. Jag såg när jag kom in att jag hade blivit brun. Men inte särskilt mycket. Sen grillade vi hamburgare ! Supergott ! När jag hade käkat gick jag in till datan ett tag. Sen ringde Pillan och frågade om jag ville hänga med och sola. Det kan man ju inte säga nej till. Så vi blev ivägskjussade till ett solarium i närheten. Det var faktiskt riktigt mysigt. På vägen hem stannade vi på Donken och köpte glass. Imorgon ska jag med Pillan och kolla balklänningar. Fett kul ! Sen blir det nog mer sola. Fast innan dess är det jobba som gäller..

Puss hej ! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-23 22:29

va bra att det va kul då!!=)
Men e det inte farligt att sola på solarium??=S

Skrivet av mellanflickan, 2007-05-24 07:26

Joo, om man solar för mycket.. Då kan man typ få hudcancer och så blir man rynkig. Men jag har bara solat två gånger på solarium :)

Skrivet av C-arro, 2007-05-26 23:37

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?