En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Sommarlov imorgon !

Heej ! Idag är det torsdag och imorgon är det fredag. Haha XD Det betyder att det är skolavslutning imorgon ! :D Så som jag har kämpat det här året ! Faan ! Men jag vet också att om två veckor kommer jag längta tillbaka till skolan igen. Jag kommer lätt studera vidare så långt det går, jag älskar skol-livet ! Skolan har en helt egen värld. Och jag älskar den. Som tur är har jag ett år kvar i grundskolan innan jag måste lämna den trygga miljön alla jag känner och börja på gymnasiet. Jag vill att det ska fortsätta såhär i all evighet. Jag vill inte gå vidare. Vill inte ta nästa steg i livet.

Idag stack jag, Dodds, Nea & Mirre till Farsta Centrum efter skolan. Vi köpte lite presenter till våra kära lärare. Det blev godis till allihopa XD Jag gick runt och frågade idag vilken favoritgodis dom hade XD Hihi.. ^^ Som vanligt när vi fyra ska äta så äter vi aldrig på samma ställe. Jag & Nea äter på McDonalds och Mirre & Dodds äter på nåt annat ställe. Typ på olika ställen ;)

Armend loggade in idag ! Jag blev så lycklig ! Haha.. :) Jag såg inte när han loggade in ! Helt plötsligt sa han bara hi ya ;) Och när han skulle gå ! Då sa han : Love you, don't 4get ;) Jag smääälter ! Som jag har gjort så många andra gånger XD Han måste vara den gulligaste på jorden.

Nu ska jag ta bort mitt smink, ta nån macka och varm choklad, sätta mig i sängen och glo på TV, och sen soooova !

Puss hej ! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-06-07 21:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?