En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Saknar Dodds <3

Heej ! Idag är det torsdag, dagen för midsommarafton. Dodds åkte till Grekland igår och jag saknar henne redan.. Jag fick ett sms från henne igår att hon hade kommit fram utan att planet blev kapat. Haha.. Idag har jag passat Anton hela dagen, från klockan kvart över sju *gäsp* så jag är väldigt trött nu. Han ligger typ och sover middag nu. Men han ville inte ha någon lunch.. Dumma unge ;)

Ikväll kommer Eva & Peter från småland, det är två av dom som ska fira midsommar hos oss. Det blir nog roligt. Hoppas jag. Fast jag har ingen "kompis" om man säger så. Amanda & David kommer, men dom är ju 19 och 20. Men jag kommer nog sitta och prata med dom i alla fall. Måste bara kolla om Anton sover, be right back.

Han sov inte. Men Simon sitter där inne nu. Alltså, det här känns helt plötsligt jättekonstigt. Att sitta och skriva något som kanske ingen annan läser, någonsin. Det är ju patetiskt. Jag är patetisk. Jag satt just nu och undrade varför ingen skrev till mig på msn när jag loggade in. Då såg jag att jag hade statusen Visa som offline. Smart där Carro.

Nu tror jag att jag ska sätta mig framför TV:n och se om det finns något intressant som man kan titta på. Tveksamt om det kommer finnas något. Det enda som går på TV såhär dags på dagarna är typ.. Oprah. Hehe..

Puss hej ! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-06-21 12:13

Hej sötnos <3
Visst är det härligt md midsommar ?! :D Glad midsommar btw ,
du ä inte patetiskt , DU ÄR BÄST <3
Pussar Anne :* :*

Skrivet av Anne, 2007-06-23 21:28

Puss på dig ! <333

Skrivet av C-arro, 2007-06-26 18:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?