En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej ! Idag är det torsdag och imorgon är det fredag. Haha XD Det betyder att det är skolavslutning imorgon ! :D Så som jag har kämpat det här året ! Faan ! Men jag vet också att om två veckor kommer jag längta tillbaka till skolan igen. Jag kommer lätt studera vidare så långt det går, jag älskar skol-livet ! Skolan har en helt egen värld. Och jag älskar den. Som tur är har jag ett år kvar i grundskolan innan jag måste lämna den trygga miljön alla jag känner och börja på gymnasiet. Jag vill att det ska fortsätta såhär i all evighet. Jag vill inte gå vidare. Vill inte ta nästa steg i livet.

Idag stack jag, Dodds, Nea & Mirre till Farsta Centrum efter skolan. Vi köpte lite presenter till våra kära lärare. Det blev godis till allihopa XD Jag gick runt och frågade idag vilken favoritgodis dom hade XD Hihi.. ^^ Som vanligt när vi fyra ska äta så äter vi aldrig på samma ställe. Jag & Nea äter på McDonalds och Mirre & Dodds äter på nåt annat ställe. Typ på olika...

Skrivet av C-arro, 2007-06-07

Visa hela (0 kommentarer)

Heej ! Nu har jag äntligen fått Sarahs skiva ! Om ni tror att ni är bra på att sjunga så är ni ingenting jämfört med henne ! Bästa låten hittils på skivan är Some kind of Peace. Kan ju skriva ner texten här. Bara för att jag har så lite att göra.

Somebody help me
I can't make this on my own
My heart is still crying
It'll dry up and turn to stone
I've been fighting for air
Got no strenght in me to breathe
I've run out of options
Got all the reasons I need

My mind has gone numb but somehow I'm still sane
So get me a needle, I think there is blood in my veins

If someone can hear me
This is my cry for help
Find me and guide me
Lord, I'm stranded here all by myself
So if someone can see me
I've fallen down on my knees
Begging for some kind of peace

There was a time when I vaguely recall being brave
And I thought being strong meant never asking for aid
I was cocky and bold, stupid and unafraid
Now I'm tired of pretending, now just wanna be saved

My mind has gone...

Skrivet av C-arro, 2007-06-04

Visa hela (0 kommentarer)

Heej ! Idag var det Öppet Hus i skolan. Jag sjöng Sol, Vind & Vatten och Valter spelade piano, Veronica spelade bas och Amanda & Josefin spelade gitarr. Det blev ganska bra faktiskt. Jag sjöng inte fel eller något. Men inte riktigt rätt låt för mig. Inte min typ av låt och inte min tonart heller. Men skit samma. Förresten, mamma fick tag på Sarah Dawn Finers skiva idag ! ! ! :D Den äger !

Eftersom att vi skulle vara i skolan redan klockan 14 så fick jag sluta två timmar tidigare från praoen ! Suuuperskönt ! Bara kunna sticka när det var tre konferenser på gång, haha. Jag tror nog att jag ska baka en chokladkaka och ta med imorgon. Då blir dom nog glada. Om dom hinner äta den. Det kan ju vara jättemycket så dom inte hinner fika. Men då får dom skylla sig själva.

Puss hej ! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

Heej ! Jag är inne och bloggar på jobbet ^^ Snacka om soft :) Därför kan jag inte skriva långt. Ikväll är det konsert i Föreningsgården, jag ska sjunga FÖRST ! Heaven lord help me. Hoppas Pillan dyker upp, jag har utsett henne att vara tidsfördriv till mig. Haha.. Mellan genrepet och konserten måste jag ju ha något att göra ! XD

Puss hej ! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-29

Visa hela (0 kommentarer)

Heej ! Idag är det söndag igen. Söndagarna kommer alldeles för fort. Eller egentligen är det måndagarna som kommer alldeles för fort. Idag är det morsdag för er som har glömt det. Stackars dig om du hade det. Morsor brukar bli riktigt pissed off om man glömmer morsdag.

Snart ska jag duscha, klä på mig osv. Klockan 15:00 ska vi vara hos Anna, Patrick & Jim. Patrick fyller 27 år, tror jag. Jag som trodde han fyllde 25. Haha.. Stor koll jag har.

Dagens låt : We are the world !

Puss hej ! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-27

Visa hela (0 kommentarer)

Heej ! Idag var jag och tittade på Pirates of the Caribbean 3 ! Den ägde ! Den var typ lika bra som ettan, om inte bättre ! Jag var inne på Medborgarplatsen med Mirre, Nea, Dodds & Manda och såg den. Dodds, Mirre & Manda ville äts på Kebabhuset innan, men Nea och jag ville till Donken, så vi splittrade på oss. När Nea och jag väl var på Donken så tog det dom typ fem minuter att fixa ett 6-pack Chicken McNuggets ! Jag fick stå där framme och vänta.. Sånt blir jag tokig på.

Sen gick Nea och jag till ICA Supermarket för att köpa godis. Snåla som vi är ville vi inte köpa godis på bion för det är mycket dyrare. Men Nea hade ju förstås tagit med sig sin Cola som inte hade druckit upp på Donken, och den fick hon inte gå in med. Så då ställde hon den bakom en tuggummiautomat utanför ICA ! XD När vi hade köpt godis och kom ut från ICA stod den fortfarande kvar där och hon tog upp den igen och drack XD Hon äger XD

När jag kom åt vi middag och sen hjälpt jag mamma att...

Skrivet av C-arro, 2007-05-26

Visa hela (1 kommentar)

Heej ! Idag var första dagen på vandrarhemmet ! Det var faktiskt mycket roligare än min förra praoplats. Jag fick t o m baka ! Superkul ! Dessutom fick jag sluta en timme tidigare, d v s halv tre. I vanliga fall ska jag sluta halv fyra. Fast jag vette faan vad jag skulle gjort sista timmen om jag hade varit tvungen att stanna. Hoppas inte att jag får fortsätta att rensa rabatter imorgon ! Då blir jag uttråkad.

När jag kom hem från skolan satte jag mig ute direkt med en glass & en bok. Sen satt jag där i en och en halv timme med kort kjol och linne. Jag såg när jag kom in att jag hade blivit brun. Men inte särskilt mycket. Sen grillade vi hamburgare ! Supergott ! När jag hade käkat gick jag in till datan ett tag. Sen ringde Pillan och frågade om jag ville hänga med och sola. Det kan man ju inte säga nej till. Så vi blev ivägskjussade till ett solarium i närheten. Det var faktiskt riktigt mysigt. På vägen hem stannade vi på Donken och köpte glass. Imorgon ska jag med Pillan och...

Skrivet av C-arro, 2007-05-23

Visa hela (2 kommentarer)

Heej ! Mia ringde mig vid 12 tror jag och frågade om jag kunde komma till skolan ett tag och välja en ny praoplats. Katarina tyckte tydligen attt det var bäst om jag kom till en riktig arbetsplats och inte i skolan. Så jag bestämde mig för att praoa på ett vandrarhem ca 10 min från mig ! Det blir nog mycket roligare än på The English Shop i alla fall. Fast jag kommer fortfarande få städa. Men det gör mig ingenting längre. Bara jag slipper The English Shop. Och det är MYCKET närmare. Det tog mig en timme att åka till The English Shop, det tar mig högst en kvart att GÅ till vandrarhemmet. Mycket bättre. Men tillbaka till dagen. När Katarina hade ringt till vandrarhemmet och kollat så att det gick så åkte jag med Mia till McDonalds för att hälsa på Sebbe & Fille. Hon bjöd mig på glassss ! :D Min lärare äger din ! Sebbe tyckte inte att det var kul att vi kom. Han sa till dom att dom skulle bannlysa oss från McDonalds. Bra försök. När vi hade varit där i 20 min och diskuterat...

Skrivet av C-arro, 2007-05-22

Visa hela (1 kommentar)