En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Vi har något i min skola som vi kallar för strandfestivalen, och i år är det åttornas tur att annordna det. Mia (min mentor) har tjatat på mig i flera veckor om att jag ska vara med. Jag behöver inte vara med som bidrag från åttan, kanske pausnummer eller något. Och jag tror att jag har bestämt mig nu för att vara med. Jag vet inte riktigt än vad jag ska sjunga. Eller rättare sagt har jag ingen aning om vad jag ska sjunga. Jag får välja helt själv, bara jag har noter på det så att några andra kan ackompanjera mig. Inte mitt eget band, för dom ville typ inte vara med.. Tråkmånsar. Så det blir kanske några lärare istället. Jag är glad att det är mig dom frågar i alla fall! : )

Idag har jag varit och käkat pizza med Doddo, Mirre & Nea. Vi var på pizzerian vid strandtorget, suuupergott. Förutom att det känns som att jag aldrig kommer bli hungrig igen. Inte bra. Dom andra gick hem till Mirre, men jag var för trött för det. Jag sitter nästan och sover här nu. Och...

Skrivet av C-arro, 2007-03-23

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Idag ska jag ha utvecklingssamtal. Jag. Vill. Inte. Alltså, dom har typ aldrig sagt något dåligt på något av mina samtal, men jag blir ändå nervös!

Jag har precis skrivit färdigt mitt "Amerikabrev" som ska in imorgon. Jag hoppas jag får bra betyg på den, för om jag får MVG på den också kanske jag får MVG som "slutbetyg" i åttan!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-22

Visa hela (5 kommentarer)

Heej! Idag har jag saknat Nea något så oändligt! Hon var sjuk idag, hade ont i halsen och så. Stackars henne.. Så hon var inte på kören idag heller.. Men Mirre var det! Hon har ju haft typ virus på stämbanden, eller har det fortfarande. Så hon är jättehes och har inte kunnat sjunga på jättelänge. Det kan hon fortfarande inte, men hon var på kören i alla fall. Haha..

Jag var hos Mirre efter skolan idag, fett kuul! ^^
Vi skulle baka chokladbollar, men dom hade inte så mycket pärlsocker och inget kallt kaffe, så vi blandade ut pärlsockret med O'boypulver och tog vatten istället för kaffe XD Vi kallade dom budgetbollar! Dom blev jättegoda, men ändå ^^ Sen mådde både Mirre och jag illa efter att ha ätit massa "budgetbollar". Vi åt nog för många..

Mirre och jag blev dissade FLERA gånger idag! Dodds blev också dissad, men inte lika mycket.. Så Mirre och jag bestämde oss för att dissa dom XD Hihi.. Så Mirre utförde ett dåd XD Jag höll på att garva ihjäl mig ^^...

Skrivet av C-arro, 2007-03-20

Visa hela (4 kommentarer)

Heej! Will måste vara desperat. Han sa till Linda att han skulle ta livet av sig för att jag hade dumpat honom. Han skickar fortfarande meterlånga sms och säger förlåt, fast han egentligen inte har gjort något =S Han är desperat.. Orkar inte med honom längre, nu låter jag säkert bitchig igen, men han håller på och skickar sms till Linda bara för att hon ska visa dom för mig! Fett irriterande!

Nu ska jag kolla på Anna Pihl..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-19

Visa hela (3 kommentarer)

Heej! Nu är man singel igen då. Det enda det bevisar är att jag suger på att ha förhållanden. För det var jag som dumpade honom. Men om känslorna svalnade på några dagar så var det aldrig kärlek från början. Så är det bara. Visst, han var gullig, men för gullig. Idag skickade han ett jättelångt sms om att han ville fortsätta att vara vänner (även fast det var JAG som dumpade HONOM?!) och att han var packad när han hade pratat med mig i telen igår. Jag tänker inte förlåta. Inte för att han har gjort något fel, men ändå. Jag var bara inte kär i honom som han tydligen var i mig. Nu låter jag säkert skitbitchig, men skit samma. Punkt slut.

Nea har verkligen varit här för mig dom senaste dagarna när jag bara har pratat på om "honom" hela dagarna. Och det var hon som hjälpte mig att ta beslutet om att göra slut. Jag älskar henne så mycket <3

Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorgon. Men det är bara två veckor kvar, sen är det lov igen! Wohoo! Jag ÄLSKAR...

Skrivet av C-arro, 2007-03-18

Visa hela (4 kommentarer)

Heej! Will är så underbart gullig! Han är typ världens bästa ! <3 Jag fick höra hans röst igår.. Det känns roligt men ändå skrämmande.. Jag är lycklig men ändå rädd.. Går inte riktigt att förklara.. Jag blir nervös så fort jag tänker på att träffa honom. Måste man träffa dom som man snackar med på msn? Kan man inte bara ha ett förhållande på avstånd och aldrig träffa varandra? Kanske lite skumt.. Jag är skum..

Men igår var den roligaste kvällen på länge! Jag var hemma hos Nea med Mirre & Doddo! Vi hade tjejkväll och rockade loss hela kvällen! XD Jag fick typ fnatt.. Först rockade jag loss och körde värsta headbang, medans i nästa stund låg jag på en madrass på golvet och flummade. Det slutade med att jag kröp runt på golvet och lekte med en hundleksak. Någon måste ha stoppat i något i min läsk. Helt klart.

Idag ska jag nog shoppa skor. Eller jag vill det i alla fall. Mamma kom och frågade mig om jag ville ha nya skor, jag typ: Aa, det vill jag...

Skrivet av C-arro, 2007-03-17

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Idag har jag fått massa söta sms från Will, hihi.. Det har varit lite svårt att svara ibland om en lärare är där och håller koll på en. Men det var inga problem på tyskan, vi hade ingen lärare alls! Wohoo! Så jag satt och pratade med Pillan i telen och sms till Will. Bra tyskalektion. Jag fick verkligen mycket gjort. Eller inte. Det är egentligen inte så bra, för nu måste jag skriva den där texten hemma istället så att Katja vet att jag har jobbat.. Vilket jag egentligen inte har.. Hihi..

Imorgon ska jag färga håret, men jag säger inte i vilken färg! Mohahahaha! Haha, jag är störd.. XD

När jag var inne på Vivo idag funderade jag på om jag skulle köpa nya VR, men sen kom jag på att jag knappt har hunnit kolla i det gamla nummret. Bra där Carro.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu sitter jag i skolan och skriver! Hihi.. Måste dra nu, läraren kommer..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-15

Visa hela (0 kommentarer)