En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Idag var jag i skolan! Och det var faktiskt kul när man har varit borta i några dagar! Men jag blev himla generad när Linda sa att Will hade sagt kvällen innan att han tyckte att jag var jättegullig.. :$ Jag hade precis sagt till Linda att jag tyckte att han var skitsöt! Jag är säker på att hon berättade det för honom, efter som att hon berättade vad han sa till mig.. Men what ever X) Jag tror han fattade ändå att jag gillade honom X)
Idag fick jag massa sms från honom på läsningen (A) Tur var det att jag och mina polare satt i ett grupprum och inte i klassrummet där alla andra plus läraren satt. Då kunde jag sitta och messa tillbaka hela tiden.. Hihi *fnisS*

Jag gjorde NO-läxförhöret idag, läääskigt.. Men nu har vi den bästa vikarien hittils! Det är en tjej men jag vet inte vad hon heter. Det sa hon aldrig. Fast det kanske var jag som inte lyssnade, hehe.. Jag hoppas verkligen att jag inte får göra om det, men jag blir inte förvånad om jag får det.

Nu loggade...

Skrivet av C-arro, 2007-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Idag har jag varit hemma från skolan (igen), men den här dagen var lite roligare än igår. Både för att jag mådde bättre idag än vad jag gjorde igår, och för att jag snackade med en schysst kille på msn. Han är gööörsöt! Jag fick hans nummer & han fick mitt så vi har messat också.. *fnisS* Jag gillar honom än så länge ;)

Jag var ändå på kören idag (jag missar den ALDRIG!) men jag gissar att det inte lät så bra pga min förkylning, men what ever X) Imorgon ska jag till skolan i alla fall! Fast vi har NO-läxa tills imorgon och jag fattar ingenting. Så jag kommer nog få göra om läxförhöret, men det gör inte mig något. Då får jag åtminstonde göra det när Anna-Karin är tillbaka.. Jag HATAR alla våra vikarier som vi har fått istället för henne! Jag undrar vem det är nu. Det kom en ny igår.. Vi hade en måndag & tisdag förra veckan. En annan onsdag & torsdag samma vecka, och nu har vi en ny. Jippi. Verkligen. Inte.

Nu måste jag plugga lite NO och...

Skrivet av C-arro, 2007-03-13

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Idag har jag varit hemma från skolan, inte varit på sånglektionen, bara haft tråkigt. Och så släcktes det analoga TV-nätet ner, så även fast jag har digitaltv i mitt rum så har det inte gått att kolla på TV på hela dagen, förrens nu, vid 18-tiden. Typiskt att det ska vara just den här dagen när både jag och min brorsa är sjuka.

Ikväll är det Anna Pihl & Cityakuten! Älska dom serierna! <3 Men först ska jag kolla på Extreme home makeover. Fast jag måste också läsa NO-papprena. Jag kan jobba matte imorgon. Och rita till tidslinjen.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Idag har varit en pisstråkig dag. Punkt slut.

//Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-11

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Idag har jag varit på genrepet på Melodifestivalen! Det var så himla roligt! Och jag var så lycklig när jag satt där och lyssnade på Sarah Dawn Finer (min idol för er som inte visste det) och hennes underbara röst. Jag tycker att hon har den bästa låten & den bästa rösten. Men jag tror att The Ark eller Måns kommer vinna imorgon. Dom fick mest applåder. Jag köpte en Melodifestival-tröja! Hihi.. Jag är en sån nörd! Men nu ska jag gå och lägga mig. Skriver imorgon, tror jag. Då är det ju riktiga finalen!

Puss hej! //Carro

Jag tog foto med mammas mobil på scenen! Lite suddigt, men ändå..

Skrivet av C-arro, 2007-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Imorgon är det äntligen dags för genrep på melodifestivalen! :D Jag fick biljetter i julklapp och har längtat ända sen dess! Tänk att jag får se Sarah Dawn Finer live! Min stora idol! Redan innan hon var med i melodifestivalen faktiskt..

Mamma har precis förhört mig på mina tyskagolosor (jag vet att det heter glosor men jag säger golosor) och sen ska jag läsa den otroliga lååånga texten för henne. Hon sa redan innan att hon inte kommer fatta någonting, men det är en annan sak om hon fattar eller inte.

Idag spelade Pillan, min kusin, teater men jag missade det.. För det första var jag tvungen att ta hand om Anton, och för det andra orkade jag inte gå tillbaka till skolan.. XD Jag är så lat..

Nu ska jag gå in på pea. Gå in på min pea förresten. Oavsett om du vill det eller inte XD Jag tror att jag har skrivit den i något tidigare inlägg, men skit samma XD C-arro0 med nolla på slutet XD

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Min mobil är verkligen skum.. Jag har en röd Samsung SGH-E370, och den är verkligen jättebra! Men den går sönder hela tiden! :S Jag fick lämna in en efter två veckor, då var det displayen som fifflade. Efter ca en månad till fick jag lämna in den igen pga ännu något fiffel med displayen. Idag hängde den sig! Alltså inte bokstavligt.. Den hakar upp sig, så det spelar ingen roll va man trycker på, utan den bara stannar.. Skumt. Men nästa gång den går sönder kommer jag få en ny. Men jag vill inte ha en ny..

Jag har precis kommit hem från kören, och som tur var så gick vi inte igenom mitt nya solo. Jag och Mirre ska sjunga en varsin vers på en ny låt, fast vi vet inte riktigt hur den går. Men den går vi nog igenom när vi har mer tid.

Nu ska jag nog ta bort mitt smink, ta på mig pyjamas (jag har en "superfin" blommig som är mammas gamla, men den är skön) och ta det lugnt. Och klockan 21:00 börjar ju House! Det får man ju inte missa! Men det som är så bra med att...

Skrivet av C-arro, 2007-03-06

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu har jag kommit hem från skolan och sitter med Dodds framför datan. Det finns inga roliga som är inne på msn.. Dodds älskar min mössa. Hihi.. Idag är det kör! Wohoo! Det var tre veckor sen sist! Tur att man har sånglektionerna i alla fall.. Fast det var ju inget på lovet heller, men ändå. Nu ska jag logga in på playahead. För er som vill veta heter jag C-arro0 där. Alltså med en nolla på slutet.. Nu låter jag som värsta nörden..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-06

Visa hela (0 kommentarer)