En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Jag var så förbannad igår kväll för en annan sak så jag orkade inte skriva om hur det gick på discot. Det gick väl relativt bra, förutom i början. Jag tände lampan i vårat hörn för att sminkgruppen skulle kunna sminka. Det går ju inte att sminka barnen i mörkret. Då säger Jennifer: Släck lampan. Jag svarar då: Nej. Vi fortsätter sådär tills jag börjar bli riktigt förbannad. Och jag säger: Du kan inte bestämma över mig. Då börjar Carro garva då hon märker att dom pratar med mig i högtalarna. Och säger att jag ska släcka lampan. Jag går fram till dom som sitter vid DJ-bordet och säger: Vi måste ha lampan tänd, annars kan dom inte sminka. Erik J säger då: Då får dom väl vara inne på toaletten och sminka. Jag blev så förbannad att jag skulle kunnat slå till honom. Men jag tänkte ju inte släcka lampan. Men när jag kom tillbaka till Fiskdammshörnet och Carro & Jennifer så hade Jennifer släckt lampan. Jag blir så förbannad att alla är så jävla fega!...

Skrivet av C-arro, 2007-02-24

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Jag läste precis en kommentar på mitt förra blogginlägg. Jag höll på att spy. Snacka om pervers gubbe! Jag orkar inte ens skriva vad som hände på discot! Jag skriver imorgon!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-23

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu bor jag praktiskt taget hos mormor. Det är tillfälligt, men i alla fall. Alla där hemma är sjukha, så det är därför. Jag vill inte bli sjuk liksom. Men det jag saknar mest är min musik. Min stereo, mina skivor, min musik som jag har på min data osv. Det enda jag har är min telefon, och på den är batterierna slut. Lyckat. Verkligen. Och så saknar jag msn. Det känns helt sjukt att sakna msn. Jag har aldrig gjort det förut. Men jag saknar familjen! Jag saknar Anton! Fast jag träffade honom igår morrse! Jag är skum..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-22

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu sitter jag här och tänker på om jag ska sluta blogga. Eller fortfarande blogga men inte tillåta kommentarer. Eller byta bloggsajt. Jag vet inte.. För blir så jävla ledsen när någon klankar ner på mig i min egen blogg.. Som att säga att jag är fjortis genom att ha tittat på en bild. Som att säga att jag är väldigt egoistisk. Som att säga att jag tycker att jag själv är skitsnygg. Jag orkar inte med det något mer. Och jag tänker inte byta visningsbild, jag gillar bilden! Men det betyder inte att jag är en fjortis. För om jag hade varit det så hade jag garanterat stått för det. Och ni som känner mig vet att jag skämtar. Jag kan säga; Åh vad jag är snygg! Fast jag egentligen tycker att jag själv och tjock och ful. Men jag har mina kompisar som stöttar mig för den jag är (ingen fjortis) och jag behöver verkligen inte er som skriver elaka saker till mig. Så sluta upp med det!

Piss off på er! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-21

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu är jag jävligt förbannad. En "anonym" person skrev att jag var egoistisk, fjortis och tyckte att jag själv var skitsnygg! KAN MAN HA MER FEL I EN MENING?! DAAAAAAAAAAAH!

Piss off! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-20

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Jag vann på bowlingen igår! Vi spelade ca 2 ½ serie och jag fick 244 poäng! Jag blev skitnöjd! Jag vann då över både Mia, Dodds, Nea, Mirre & Alex! Fast.. Jag & Dodds fick spela åt Mia dom två sista omgångarna.. Och man kan säga att klotet kom i rännan.. Alla gångerna XD Vi är så snälla! Fast jag skulle ju vunnit oavsett, men ändå! XD Haha..

Idag var en ganska bra dag, förutom att Nea var sjuk! :( Stackars henne! Hon har både ont i halsen, ryggen och feber.. Jag hoppas att hon kommer imorgon.. Inte för att jag tror det, men ändå. Man kan alltid hoppas. För det är imorgon som vissa ska hoppa isvak, men -fegis som jag är- hoppar inte jag. Men både Dodds, Sara & Mirre ska hoppa. Så om Nea inte kommer så blir det bara jag, Alex, Jeamina, Carro, Jenn & Linda. Plus alla andra som inte ska hoppa isvak XD Haha.. Jag lär ju inte bli ensam, hehe.. Men jag ångrar mig verkligen att jag inte bestämde mig för att hoppa. Jag vill det verkligen nu, men nu är det försent. Jag...

Skrivet av C-arro, 2007-02-20

Visa hela (5 kommentarer)

Heej! Nu har hälsoveckan börjat, och jag ska snart (09:32) ta bussen till bowlinghallen. Det ska bli så roligt! Jag tror att Alex kommer äga oss alla, om inte Nea, Mirre eller Dodds har dolda bowlingtalanger ;) Fast Mia kanske är jätteduktig på att bowla! Det vet man inte..

Snart ska jag sminka mig och ta ut mina flätor som jag har haft sen igår morse. Det kommer nog vara ganska lockigt nu. Hihi.. Men eftersom att vi ska till simhallen sen så kommer det ändå att försvinna. Nu ska jag nog gå in på pea och kolla in mitt team lite (Missuppfatta) och sen ska jag börja göra mig iordning.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-19

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu har mina fina rosor vissnat.. Precis som kärleken.. Inte för att den har blommat på länge. Gud vad jag är poetisk. Hehe..

Idag var det Gospelmässa, jag sjöng solo! Det var jätteroligt! Sara var där och tittade, plus min kusin då.. Det var riktigt pinsamt! Inte Sara alltså, utan min kusin Gabbe. Han kom dit med sin mamma. Och så var ju min mamma & mormor där, som vanligt. Och Ann-britt. Dom tog fan upp en hel rad! Och dom satt längst fram! Men dom tyckte att jag sjöng bra i alla fall.. Haha, både min moster och Ann-Britt satt och grät när jag sjöng! XD Fast det är ens var en sån låt som man gråter till! Min moster, Pia, hon sa efteråt att hon grät för att hon tänkte på alla år som gått. När jag åt med bestick första gången, på alla mina födelsedagar och när jag sminkade mig så att jag såg ut som en clown. Och nu står jag och sjunger solo inför massa människor. Det grät hon över. Stackars henne.. ;)

Nu har jag bara musikläxa, inget mer! JAA! Men jag...

Skrivet av C-arro, 2007-02-18

Visa hela (2 kommentarer)