En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Nu har jag fått min första komplimang från en kille idag, på självaste Alla Hjärtans Dag! Haha XD

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-14

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu är Anton hemma igen! Han börjar redan bli som vanligt, på både gott och ont. Hehe.. Fast jag trodde att jag skulle få en lugn pluggeftermiddag, tjingeling. Vi får se hur mycket pluggande det blir idag.. Men jag vet att jag måste, för jag har NO tills imorgon. 13 sidor. Blää. Jag har bara läst igenom det 1 gång! 1 gång! Och läxan är tills imorgon, jippi.

Därför ska jag nog gå ut från bloggis och ägna resten av tiden fram tills kören till att plugga. Inte för att jag kommer göra det, men ändå.

Puss hej! //Carro

PS. Sebbe var RIKTIGT irriterande idag DS.

Skrivet av C-arro, 2007-02-13

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu har jag en sångläxa som är 13 sidor! Jag kommer inte ens orka läsa igenom den.. Och den ska jag sjunga på den där konserten i april/maj! Jag måste få en inspelning på den, annars är det omöjligt. Jag är fan ingen proffssångare! Jag kan inte lära mig en låt som jag aldrig har hört förut snabbt utan att höra en inspelning. Men det kommer nog lösa sin på något sätt.

Men nu ska jag till skolan, jag har matteprov idag. Jippi, eller inte. Sen har ja kör! Wohoo! Och imorgon är det Alla Hjärtans Dag! Och min dopdag.. Hehe..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-13

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu har jag kommit hem från sånglektionen och suttit och pluggat i en halvtimme. Först matte och sen NO. Jag hatar verkligen när man har texter i läxa i NO. Man vet liksom inte vad man ska kunna, för vi har 13 sidor, och hon sa att vi inte behövde lära oss allt. Men vad ska man lära sig då?! Förmodligen det som står på målen, men dom glömde jag i skolan.

Imorgon kommer mamma & Anton hem! JA! Doktorn hade pratat med en annan doktor på Astrid Lindgrens sjukhus (Anton är på Sachsska) och hon sa att man kunde få feber av hjärnhinneinflammation, att det inte var så konstigt! Wohoo! Då kanske allt kan bli som vanligt igen snart.. Jag längtar. Det har varit ännu svårare att klara av vardagen nu när inget har varit som vanligt. Man har spenderat helgerna på sjukhuset och resten av tiden till att tänka på hur det är där varvat med att försöka plugga. Ingen bra kombination. Men jag vet att mina lärare förstår. Jag hoppas det i alla fall.

Nu ska jag nog plugga lite SO...

Skrivet av C-arro, 2007-02-12

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag har kommit på ett nytt ord; pluggro. Det betyder att man ska ha ro när man pluggar. Sen hur man definerar ordet ro är ju en annan sak. Om det är när man spelar hög punkmusik, så visst.

Nu är jag hos mormor och skriver, även fast jag inte trodde att jag skulle hinna skriva här. Jag har suttit med matten ett tag nu, har gjort Läxa 21 tror jag det var. Imorgon är det matteprov. Hjälp mig snälla Gud!

Tänk att jag alltid glömmer att ta med målen i NO! Jag kan inte plugga på läxan om jag inte har målen! Tänk att jag alltid ska vara så glömsk.

Snart ska jag äta och sen blir det sånglektion! Jippi! Det är så roligt!

Just nu kollar jag upp på en bild med en gubbe som förmodligen är en cowboy målad av M. Scavel. Det står ett citat på den också, förmodligen från han själv; Hell, you ain't never too old to look! Det var ju.. Smart.

Men nu ska jag läsa lite ut Fysikboken och ur Historiaboken. Skriver mer när jag kommer hem ikväll efter sånglektionen....

Skrivet av C-arro, 2007-02-12

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu är det måndag igen och snart bär det av till skolan. Men som tur är börjar jag inte förrens 09:10 på måndagar. Det är riktigt skönt.

Jag har precis packat ner alla böcker som jag ska ha idag i väskan och snart ska jag sminka mig. Förresten, idag är det sånglektion! Det betyder att jag typ inte kommer hinna skriva förrens jag kommer hem på kvällen. Om jag inte går in hos mormor förstås, men det är inte troligt. Eller kanske.. Skit samma, det blir som det blir.

Imorgon är det matteprov, onsdag NO-läxa & engelskaprov, torsdag SO-läxa och fredag tyskaprov. Riktigt rolig vecka, eller inte. Fast man får se det från den positiva sidan, det är bara den här veckan kvar med riktiga lektion, för nästa vecka är det hälsovecka = inga vanliga lektioner. Wohoo! Och efter den veckan är det Sportlov! JAA! Jag längtar så himla mycket dit! Jag kanske kanske kanske ska åka med mormor upp till Östersund då! Där har dom mycket snö kan jag säga.

Men nu måste jag...

Skrivet av C-arro, 2007-02-12

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Var bara tvungen att skriva lite om brorsan! Han gick sina "första" steg idag på sjukhuset! Jag älskar honom så mycket! <3

Här är han i sin triumf när han precis ska slå mamma

Skrivet av C-arro, 2007-02-11

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Nu har jag städat rummet! Det är helt sjukt! När man städar märker man hur dammigt det är.. Jag får nog ta och dammsuga imorgon eller på tisdag.

Jag har inte pluggat någonting idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Jag kan ju alltid plugga på oregelbundna verben i eng. Eller läsa sidorna i Fysikboken, men jag förmår inte göra det (vilka ord jag använder!).

Avril Lavignes "nya" låt Keep Holding On måste vara den bästa hon har gjort. Det känns som att hon har mognat på så kort tid nu, men jag gillade henne mer som rockare än som LA girl. Samma med Ashlee Simpson, hon var så mycket sötare innan hon opererade näsan och bytte stil helt! Nu ser hon ju ut precis som sin syrra! Helt sjukt..

Men nu ska jag nog ta och avsluta den här dagen med en kopp te och kanske en macka och sen blir det sängen.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-11

Visa hela (0 kommentarer)