En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Det var roligt idag på träningen! I alla fall sista 20 minutrarna.. Innan dess loosade jag bara, men sista 20 körde vi dubbel! Jag & Vera mot Dodds & Maria, jag & Vera vann! Wohoo! Men det var väldigt jämnt i mitten! Alla kämpade bra! (Även om Dodds körde sin garvteknik; garva sedan snabb attack) Jag tror att jag ska ta och städa rummet lite sen. Plus plugga matte.

Igår köpte jag Knäckis på ICA, som jag ska ha i skåpet om jag blir hungrig! Skitbra liksom! Och när jag ändå är inne på igår & ICA så kan jag berätta att jag träffade Niccole där! Helt sjukt. jag kände inte igen henne först, men när hon vinkade såg jag att det var hon. Kul att träffa henne! För alla er som inte vet vem hon är så gick vi i samma klass från sexårs till vårterminen i 6:an. Sen flyttade hon till Tierp, eller något.

Men nu ska jag duscha tror jag. Kommer förmodligen logga in senare.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-11

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu har jag precis kommit hem från Alby, jag har varit ute i 2 timmar! Helt otroligt, eller inte.. Jag ska packa väskan och dra till badmintonen snart också. Jag undrar hur jag ska orka efter 2 timmars lång promenad. Men först måste jag ringa Dodds. See ya later!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-11

Visa hela (3 kommentarer)

Heej! Det är så lätt att skriva ner sina känslor och tankar i bloggen. Det är nog det bästa ja har gjort på länge, att skaffa blogg. Man får skriva presic vad man vill, och min blogg handlar nog mest om mina tankar, och ganska mycket om vad som händer i mitt liv.

Jag vaknade 09:30 och gick upp för att äta frukost. Där satt redan mamma & Simon och åt. När dom hade ätit färdigt och sådär så åkte dom till sjukhuset. Jag orkade inte följa med idag. Det är verkligen jätteroligt att träffa Anton, men det känns så himla hemskt att lämna honom och mamma eller pappa där sen! Jag vill att alla ska åka hem tillsammans som en stor familj.. Även fast jag vet att det inte kommer hända på ett tag.

Imorgon får dom provsvaren på ryggmärgsprovet. Då kan det vara så att han får åka hem! :D Om det inte är något farligt som dom har sett kanske dom får åka hem! Jag hoppas verkligen på det!

Jag pratade precis med mormor och vi kanske skulle träffas nere i Alby senare. Jag...

Skrivet av C-arro, 2007-02-11

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag fattar inte hur jag orkade blogga varje dag flera gånger om dagen förut. Nu går jag in typ högst en gång per dag.

Igår var jag med Dodds hemma hos mig. Vi gjorde tacoris! Det smakade inte så mycket, men det var gott! Haha! Vi pluggade faktiskt lite också. Mycket lite men ändå. Vi kollade på målen i matte, men det visade sig att vi kunde typ allt på pappret. Det var ju bra!

Mamma kom hem igår istället för pappa, från sjukhuset alltså. Ann-Britt ringde (Annas mamma) och frågade om vi behövde någonting. Om hon skulle handla något till oss eller skjussa oss till några träningar. Det var väldigt omtänksamt av henne <3

Snart ska vi åka in till sjukhuset och hälsa på Anton, lilla gubben. Jag tycker så synd om honom som måste ligga där inne på sjukhuset och ha det tråkigt. Fast han har ju sina filmer och leksaker. Mamma säger att när han blir ledsen och jag inte är där ropar han alltid på mig.. Han kallar mig Nanna förresten, så han skriker NAAANNAAA!...

Skrivet av C-arro, 2007-02-10

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag kan inte säga att jag är på topphumör just nu. Jag är jätteledsen.. Mamma och Anton är ju tillbaka på sjukhuset, och när jag pratade med Anna började tårarna rinna. Hon var den första av alla vuxna som frågade hur JAG mådde. Jag började storgråta och kunde inte sluta. Jag gick in på msn men jag grät så mycket att jag skakade. Men sen får jag dåligt samvete över det, det är ju inte mig det är synd om! Det är Anton! Men jag blir så ledsen över att dom inte är hemma.. Det enda jag kan göra är att lyssna på musik. Det var det enda som lugnade mig. Det kanske låter larvigt, men det finns faktiskt vissa som lever för musik. Jag är en av dom.

Jag vet inte hur jag ska klara provet imorgon. Jag har inte pluggat någonting. Det är helt omöjligt, för helt plötsligt börjar jag gråta och kan inte stoppa mig själv. Varför ska det finnas någon sådan sjukdom som hjärnhinneinflammation?! Om Gud finns, snälla gör min lillebror frisk..

Pappa kommer förmodligen...

Skrivet av C-arro, 2007-02-08

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Mamma och Anton har åkt tillbaka till sjukhuset och dom måste stanna där tills imorgon. Sen vet dom inte om dom måste stanna där längre. Jag som trodde att allt skulle bli bra nu?! Men jag ska tydligen bli mer straffad. Jag ska försöka att aldrig mer vara elak i hela mitt liv. Då kanske min familj slipper lida.
Vad är det jag snackar om egentligen?! Jag är ju inget vidare religiös, så det är inte så att jag tror att gud straffar mig. Men det känns som att någon gör det, för alla dumma saker jag någonsin sagt och gjort.

Min dag var bra innan jag fick veta det där om mamma & Anton. Jag och Dodds höll på att tappa andan för att jag skrattade så mycket på lunchrasten. Vi sa att vi var ihopknippade (inte ihopknipsade) och höll i hennes nyckelband hela tiden. När vi kom upp från matsalen till dom andra som satt i korridoren lade vi oss ner på golvet och började garva. Vi sa att golvet var taket och taket var golvet. Så det blev så att vi var fast i taket och tittade ner...

Skrivet av C-arro, 2007-02-08

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu ska jag gå och lägga mig. Jag struntar i att det går en bra film på trean och att jag kan sitta uppe vid msn hela natten (man har ju datan på rummet). Jag är trött.

Jag har kommit på vad mitt vanligaste ord är. Det är nörd. Guud så nördigt. Jag vet inte varför jag säger det hela tiden, och det låter väldigt nördigt att säga nörd hela tiden.

Min vanligaste tanke är; Bitch! Jag tänker så om en person minst en gång om dagen! Jag kan inte hjälpa det! Men jag säger det typ aldrig.

Innan jag somnar ska jag hinna läsa om Franska revolutionen, Apelsinflickan och Mina drömmars stad. Plus den skönlitterära boken som jag läser hemma. Men, men. Jag gillar ju att läsa.

Puss hej och Godnatt! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-07

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! När kommer jag till The End of the Road? När det gäller det skolan menar jag. Aldrig känns det som. Det jag menar är att det är så lång tid kvar i skolan. Så vad gör det att man snart har sportlov? Det är ju mer än fyra år till liksom? Fast så kanske man inte ska tänka..

Jag hann inte skriva igår när jag kom hem från kören. Jag fattar inte hur jag hann skriva typ fyra gånger om dagen förut?! Vi måste ha haft väldigt lite läxor. Vääldigt lite. Det känns jättebra att inte ha varit inne på msn sen i söndags! Jag borde definitivt lägga mer tid på annat. Som att plugga. Fast det gör jag ändå. Jag har precis pluggat SO, Franska revolutionen.

Jag har kommit underfund med att det är ingen mening att köpa tidningar på vardagar, för jag hinner inte läsa dom. Jag prenumenerar på FRIDA (även om jag gillar VR mer) som jag fick i födelsedagspresent i höstas. Jag tror jag fick tidningen i måndags. Jag har inte öppnat den än. Haha..

Just nu lyssnar jag på...

Skrivet av C-arro, 2007-02-07

Visa hela (0 kommentarer)