En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Idag är det tisdag! Jag skrev inte igår, jag hann inte. Eller jag skulle ha hunnit om jag var hemma, men det var jag inte. Jag var hos mormor tills halv tio eller något. Fast jag var ju på sånglektion också! Nu har jag The Rose i läxa. Om jag inte får någon cool låt nästa gång blir jag tokig. Men när jag skulle hitta någon cool låt igår så kom jag inte på någon! jag har så dålig fantasi. Men jag KANSKE ska få sjunga License to kill! Med Valter.. Alltså han ska typ spela piano och jag sjunga. På någon form av konsert. Enligt min sånglärare alltså. Vi får se hur det blir med den saken *hosT*

Idag skrev Mirre och jag en lista på alla uttryck och saker som vi ska ha med i våran film som vi ska göra. Men nu ska jag dra till kören.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-06

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu vet inte jag om mamma förväntar sig att jag ska gå på badmintonen eller inte. Jag sa innan att jag hellre ville gå ut och gå istället för badminton. Nu har vi varit ute och gått, men hon kanske tror att jag ska på badmintonen också. Blää. Jag orkar inte. Jag mår faktiskt inte bra idag. Piss. Dessutom måste jag göra läxor. Nu. På. En. Gång.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-04

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag har inte skrivit mycket det senaste dygnet, jag har inte skrivit alls. Jag tror att jag ska börja gå och lägga mig tidigare varje kväll. Man blir piggare på dagen då och somnar lättare dagen efter. Allting blir bättre. Fast jag har alltid så mycket att göra på vardagkvällar, som typ läxor, duscha, städa (och blogga förstås). Musiken tar ju mycket tid också, men det är ju något jag valt själv. Jag skulle inte klara av vardagen utan musiken. Eller jag skulle förmodligen göra det men det skulle inte vara lika roligt.

Idag har jag varit med Carro, Gabbe & Archie. Jag och Carro möttes i centrum typ en kvart innan dom skulle komma. Gabbe & Archie kom efter Archies basketmatch, men Archie sa typ inget! Han var skitblyg! Eller så dissade han oss totalt. Jag tror att han var blyg. Men han såg mycket äldre ut i verkligheten än på fotona på pea. Det var en bra grej. För han såg väldigt liten ut där.

Vi gick typ och åt glass, drack cola och hade allmänt tråkigt. Men...

Skrivet av C-arro, 2007-02-03

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Idag är det fredag! Jag har varit med Alex hela tiden sen skolan slutade. Vi har haft jättekul! Vi åt hamburgare till middag och glass till mellis i centrum XD Jag älskar Alex! <3

Puss hej! //Carro

Min Alex

Skrivet av C-arro, 2007-02-02

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu ska jag gå och lägga mig. Jag vet att det är tidigt, men det skiter jag i ;) Om man är trött så är man ;) Dessutom så blir det fortare morgon om jag går och lägger mig nu. Jag kanske hinner skriva lite innan jag går till skola imorgon, vi får se.

Puss hej och Godnatt! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-01

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Imorgon är det FREDAG! Wohoo! Då ska jag till centrum med Alex efter skolan och kolla i affärer och äta glass! :D Sen ska jag äta med henne också! Vart vet jag inte riktigt ;) Det ska bli sååå kul!

Idag var jag på elevråd. Det var riktigt tråkigt om jag ska vara ärlig. Blää. Man säger typ inget, förutom när man tar upp sådant som har blivit sagt på sitt eget klassråd. Jag tror inte att jag riktigt vågar säga vad jag tycker. Martin är läskig.

Men nu ska jag plugga tyska. Vi har en konstig läxa, massa possesiva pronomen. Tråkigt. Jag längtar tills imorgon. Fast man skulle kunna hoppa över skoldagen och bara komma direkt till eftermiddagen ;)

Puss hej! //Carro som älskar Alex <3

Skrivet av C-arro, 2007-02-01

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Jag är ganska säker på att dom flesta ser mig som en pluggis, och det är jag kanske. Jag kom bara att tänka på det. Och vad alla andra måste tycka och tänka om mig. Hur jag ser ut från deras håll och om jag är töntig. Kan jag inte få svar på det? Hehe..

Jag har precis målat naglarna i två olika färger. Fast den ena syns knappt, men ändå. Jag tycker att det blev riktigt snyggt, fast jag tvivlar på om andra kommer tycka samma sak, men skit samma.

Jag har faktiskt pluggat också (är man en pluggis så är man) och skrivit ner allt det som jag kan om amerikanska revoultionen i ett Word-dokument. Det blev ganska mycket faktiskt! Det trodde jag inte!

Ikväll blir det att lägga sig tidigt så att jag kan läsa mer i en av böckerna som jag håller på att läsa nu; PS. I love you av Cecelia Ahern. Den andra boken som jag läser är The Undomestic Godess av Sophia Kinsella/Kensella. Är inte helt säker på vad författaren heter. Men båda böckerna är riktigt bra, fast jag...

Skrivet av C-arro, 2007-01-31

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Jag har verkligen inte lust att plugga nu.. Det känns som att det enda viktiga är Anton och mina kompisar just nu. Varför ska man plugga? Det fixar sig ändå. Haha, kanske inte, men ändå. Jag vet att man måste plugga för att få bra betyg för att komma in på det gymnasiumet man vill för att kunna gå på högskola för att sedan få ett bra jobb. Men eftersom att jag ska bli superstar när jag blir stor så kan ju jag hoppa över allt det där *skojjaR* Nej, men allvarligt. Jag är säker på att jag inte kommer ha nytta av i framtiden av att veta vilka energiomvandlingar som sker när man tänder ett ljus. Om jag inte ska bli världens smartaste, och det har inga planer på att bli. Fast det skulle ju vara ganska coolt.. *håller på i all oändligheT* Nee, jag skojade bara. Men nu måste jag plugga på Amerikanska revolutionen.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-31

Visa hela (0 kommentarer)