En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Tänkte inte skriva så mycket, förutom att det inte var något elevråd idag. Det var imorgon istället. *** ******** ***** ****! Vi satt där och väntade i 45 min i ONÖDAN! Fy ***! Det betyder att vi måste stanna kvar efter skolan imorgon också! *******!

Men i alla fall ;) AlexPalex är så gullig!

Puss hej! //Carro

Min Alex! <3

Skrivet av C-arro, 2007-01-31

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Idag på kören har jag märkt en sak. Den nya tjejen kan inte sjunga. Hon kan inte ta en ton. Synd, vi behöver starka sångare/sångerskor i kören. Men i alla fall. Mamma och Anton är hemma nu! Wohoo! Dom kom hem medans jag var på kören. Jag och Mirre hade jätteroligt i fikapausen XD Jag jagade henne med min videokamera/mobil runt församlingshemmet XD Tillslut blev det en fin liten jaktfilm XD Haha XD Men nu ska jag gå och lägga mig. Ju fortare jag sover desto snabbare får jag träffa min AlexPalex. Hon är så gullig! Hon har skrivit en låt om mig! Hon måste skicka den till mig! Den är BÄST!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-30

Visa hela (3 kommentarer)

Heej! Snart ska jag till kören! Wohoo! Jag har längtat så mycket! Det var ingen kör förra veckan, Maria var sjuk. Fast det var ju jag också, så det var väl tur i oturen att vi var sjuka samtidigt. Har precis ätit en äggmacka så att jag inte blir hungrig senare. Skriver mer när jag kommer hem. Om jag har tid. Fast jag tar mig alltid tid till att blogga ;)

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu har jag läst texten i Fysikboken och jag tror att jag kan det hyfsat. Men jag måste helt klart läsa den fler gånger. Så måste jag läsa i Historiaboken också, fast den läxan är inte tills imorgon, utan torsdag. Men imorgon är det elevråd, kl 14:45. Både jag och Andreas slutar 14:00. Det betyder att vi måste sitta och vänta i 45 min innan mötet börjar överhuvudtaget! Sedan tar mötet typ en timme! Jag måste ta med mig någonting att äta imorgon, eller så kan jag kanske gå till Vi och handla. Då tar ju det lite tid också. Men värst blir det väl när jag har hemkunskap och måste gå 25 min tidigare. Då kommer jag inte hinna äta det som vi har lagat. Och stackars Valter & Linus, dom kommer få diska alldeles ensamma. Haha.. XD Nu ska jag gå in på pea och se vad Alex har skrivit om mig ;) Hennes pea är Black-Night om ni ville veta ;)

Puss hej! //Carro

Jag och min Alex

Skrivet av C-arro, 2007-01-30

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Idag har jag dragit ner kraftigt på mascaran och tog min gamla Masterpiece istället för XXL. Jag ser mycket mer naturlig ut! Hehe.. Men nu ska jag dra till skolan. Vi ses när jag kommer hem!

Puss hej! //Carro
Jag i söndags

Skrivet av C-arro, 2007-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu har jag precis duschat och klätt på mig. Jag måste hinna öva lite på engelskaglosorna innan jag sticker hemifrån. Ikväll kommer mamma & Anton hem! *wohoO* Jag har saknat dom så mycket! Men nu måste jag dra o äta frukost.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu har jag precis kommit hem från sånglektionen, och vet du vad? Hon vill att jag ska vara med på en konsert med stråkorkestern i april/maj! Snacka om kul! Då kommer jag få sjunga solo på en rock eller soul-låt! Och så kanske jag får vara med i kören där också! Wohoo! Guud vad jag är glad! Men den som gjorde mig gladast idag var helt klart Alex! Jag fick en puss på kinden! :D Det kanske verkar larvigt att vara glad för något sådant, men det är inte ofta Alex delar ut pussar på kinden! Älskar dig Alex! <3

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-29

Visa hela (4 kommentarer)

Heej! Mamma och Anton kommer hem från sjukhuset imorgon! Wohoo *jubeL* Jag ringde till mamma när jag stod vid busshållplatsen efter skolan och då sa hon att dom skulle komma hem imorgon och att dom har tagit bort sonden, dvs att han har börjat äta själv! Men dom måste åka in till sjukhuset varje dag för att han ska få sitt pencillin. Jag är så glad! Då slipper jag åka fram och tillbaka till mormor och sjukhuset och så! *jippI*

Snart ska vi äta, och sen är det sånglektion som gäller. Jag har inte varit där på två veckor för jag var sjuk förra veckan. Just nu har jag.. sju läxor! Om man räknar med sången alltså. Annars är det sex stycken. Jobbigt. Men ingenting verkar lika jobbigt längre som det var imorrse när jag inte visste att dom skulle komma hem imorgon.

Jag skriver mer när jag kommer hem ikväll.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-29

Visa hela (0 kommentarer)