En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Nu är det måndag morgon igen och det känns inte alls länge sen som jag mådde dåligt och gick hem ifrån skolan. Det var en hel vecka sen. Idag är det mjukisbyxor och en skön tröja som gäller, orkar verkligen inte tänka på vad jag har på mig. Det känns som att ingenting har någon betydelse längre, allting handlar bara om att få hem lillebrorsan igen från sjukhuset. Och det finns ju ingenting jag kan göra, förutom att komma dit och hälsa på.

När jag och Simon var där i lördags så var han ledsen först när vi kom, och mamma sa att det var för att han straffade oss typ, för att vi inte hade kommit till honom tidigare. Men när Simon och jag låh på var sin sida om honom i sängen och TVn var på med hans egen film Nalle Puh så var han lugn. Ingen gråt då. Bara om man pussade honom förstås.

Igår var han tröttare och blev sondmatad när jag kom. Det kan inte vara skönt att ha en slang som går från näsan ner i halsen, eller vart den nu går. Jag tycker så synd...

Skrivet av C-arro, 2007-01-29

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Ville bara skriva lite innan jag går och lägger mig. Pappa och jag gjorde chokladpudding *mumS* Det var jättelängesen jag åt det sist! Nu har vi suttit och kollat på någon film i en halvtimme med Nicholas Cage på trean. Nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna och byta om till pyjamas. Sen blir det nog läsning ett tag, men sedan är jag ganska säker på att jag somnar fort. Som jag har skrivit förut så blir jag trött av att vara på sjukhuset. Jag blir trött bara jag tänker på Anton och mamma. Det är nog därför jag har varit så trött ända sen i onsdags kväll. Jag hoppas bara att lärarna förstår imorgon att jag inte mår bra. Jag tror att dom kommer göra det. See ya in the morning!

Puss hej! //Carro

Jag & Nea idag

Skrivet av C-arro, 2007-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag kan verkligen inte koncentrera mig på att plugga. När jag sitter och läser om Amerikanska revolutionen och omvandlingar av energi, är det enda jag kan tänka på hur Anton mår. Jag tycker så synd om honom, och jag tycker synd om mig själv. Jag kanske är självisk, men så är det.. Men jag är så glad att det finns dom som stöttar mig, ni vet vilka ni är, även om det finns dom som inte bryr sig särskilt mycket heller, ni vet väl också vilka ni är.. Men det är deras val, det räcker för mig med dom jag har.

Imorgon ska jag till mormor efter skolan. Det kanske är lättare att plugga där. Inte för att jag tror det, men ändå. Sen är det sånglektion som gäller. Jag var sjuk förra veckan så då kunde jag inte gå. Trist, men så är det ibland.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

You taught my everything and everything you've given me, I'll always keep it inside. You're the driving force in my life. There isn't anything or anyone that I could be, I just wouldn't feel right if I didn't have you by my side. You were there for me to love and care for me when skies were grey.Whenever I was down you were always there to comfort me. And no one else can be what you have been to me, you will always be. You will always be the girl of my life for all times. Mama, mama, you know I love you. You know I love you mama. Mama, you're the queen of my heart. Your love is like tears from the stars. Mama, I just want you to know, loving you is like food to my soul. Yes it is, yes it is. You're always there for me, have always been around for me, even when I was bad. You showed me right from my wrongs, yes you did. And you took up for me when everyone was downin' me. You always did understand. You gave me strenght to go on. There was so many times looking back when I was so afraid. And then you come to...

Skrivet av C-arro, 2007-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag saknar mamma och Anton.. Jag gick in i mammas och pappas rum idag och såg den tomma barnsängen orörd sedan han åkte därifrån i onsdagskväll.. Jag klarar nästan inte av att prata med mamma i telen utan att gråta.. Speciellt inte att vara på sjukhuset och ligga bredvid Anton utan att gråta. Jag kanske är larvig men jag saknar dom jättemycket. Även fast mamma var hemma från igår tills idag så saknar jag henne. Jag vet ju att hon inte kommer komma hem nästa gång förrens förmodligen om en vecka eller så. Jag vill ha min lillebror tillbaka!

Nu väntar en ny vecka med pusslande. Fram och tillbaka mellan hemma, skolan & mormor. Och visst, jag har ingenting emot att vara hos mormor, men jag vill att allt ska bli som vanligt igen. Man blir så himla mycket tröttare av att sitta och åka fram och tillbaka. Jag är glad att jag åtminstonde har sånglektion imorgon och kör på tisdag. Jag älskar att sjunga <3

Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner just nu. Men...

Skrivet av C-arro, 2007-01-28

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu har jag kommit hem från badmintonen och det var ganska roligt faktiskt! Det blev väl inte så bra spel när vi körde dubbel, men annars gick det bra. Skadeglädjen är den sanna glädjen. Hehe..

Nea har sovit hos mig från igår till idag, fast det har jag redan skrivit. Vi hade jättekul, speciellt framför kameran. Jag undrar varför det är så roligt att ta kort på sig själv? XD Och det otroligt roligt att vara paparazzifotograf och ta foton i smyg på Nea! XD Särskilt när man visar korten för henne sen XD Jag är såå elak XD

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-28

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu har jag duschat och ska sminka mig. Nu är jag sur, Nea är dum. Nea säger hela tiden att hon är ful. Det är hon inte. Punkt slut.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag är fortfarande trött, även fast jag har sovit i.. över 9 timmar. Idag är det badminton.. Jippi.. Eller inte.. Jag är så himla trött, badminton är inte lika kul längre. Det känns bara som något man måste göra. Jag vill ha mina söndagar tillbaka. Vi får se om jag hinner till sjukhuset idag. Tveksamt. Men jag vill hellre till sjukhuset än till badmintonen. Fast det kommer mamma tvinga mig till, badmintonen alltså. Jag vill inte! Blääää *sucK*

Nu ska jag nog gå och duscha, så Nea får sitta här vid datan istället.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-28

Visa hela (0 kommentarer)