En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Nu har Nea och jag tittat på film och ätit goodis.. :) *mumS* Men jag är otroligt trött.. Det blir väl så när man har varit på sjukhuset hela dagen. Undra om jag hinner dit imorgon? Tveksamt med badmintonen och så. Men vi får se. Hmm.. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag får väl avsluta. God natt, sov så gott.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-27

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu är Nea äntligen här! Haha.. XD Vi sitter här vid datan, som är ganska självklart, och lyssnar på music. Jag var och mötte henne när hon var på väg hit. Skriver mer senare.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-27

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag kom hem från sjukhuset för inte så länge så länge. Min stackars lilla lillebrorsa ligger typ bara och sover.. :( Men som Dodds sa "Sömn är den bästa medicinen" XD

Vet du hur jobbigt det är när två kompisar är osams? Så sitter man där i mitten och vet inte vad man ska göra. Jag hatar det. Men så är det..

Jag kan bli riktigt ledsen på vissa kompisar. Jag försöker verkligen vara där för dom när dom mår dåligt eller har problem. Men är dom där för mig när jag mår dåligt? Jag mår riktigt dåligt just nu pga att min lillebror ligger inne på sjukhuset med hjärninflammation och vad snackar dom om? Den personen som den är kär i eller något. Jag behöver er mer än någonsin nu! Snälla, var där för mig nu när jag behöver det, som jag var er! Om du känner dig träffad så, please.. Jag älskar dig mer än du tror.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-27

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Nu är jag hemma igen och har precis ätit pizza. Jag mår illa. Det gör jag alltid när jag har ätit pizza. Jag undrar varför jag äter det överhuvudtaget? Hmm.. Imorgon får jag träffa Anton! Jag längtar efter honom och mamma.. Fast det har jag redan i ett tidigare inlägg. Jag vill prata med Dodds. Hmm.. Vad ska jag göra då? Jag ringer till henne! Gud vad jag är smart! *fjortis* Fast nu ska jag ju kolla på Let's Dance..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-26

Visa hela (3 kommentarer)

Heej! Idag är jag hos mormor, igen. Nu vet dom vad det är för fel på Anton. Han har hjärnhinneinflammation. Jävlar vilket långt ord. Men jag frågade min NO-lärare Anna-Karin om det var allvarligt, och det är det. Hon sa att allt som blir inflammerat nära hjärnan är allvarligt. Mamma ringde på min svenska lektion, men det gjorde inget, vi hade bara teatersnubben och han bryr sig inte om man drar. När hon sa att han hade hjärnhinneinflammation började jag gråta.. Jag är så larvig. Men Mia (min SO-lärare och mentor) kom fram till mig och sa att hon förstod om jag gick hem, att det var okej liksom. Men varför skulle jag vilja gå hem för? Hur kul är det och sitta ensam hemma och bara gråta ännu mer? Så jag gick in på min lektion igen, teatersnubben hade inte ens märkt att jag gått, och stannade i skolan hela dagen.

Efter skolan tog jag bussen till centrum och köpte ett rouge på H&M. Nu är jag helt pank, verkligen helt pank. Det stod på kvittot efter att jag tagit ut pengar...

Skrivet av C-arro, 2007-01-26

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu ska jag dra till skolan. Vi får se hur många som är sjuka idag.. Hoppas att det inte är lika många som igår. Ska till centrum efter skolan, nån som vill hänga med?

Puss hej! //Carro älskar sin Dodds

Skrivet av C-arro, 2007-01-26

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Dodds is my hero! Jag kan inte leva utan henne! Jag älskar henne över allt annat! Hon finns där när ingen annan finns där. Om hon dör, dör jag. I will always love you! <3

Puss hej! //Carro till sin Dodds

Skrivet av C-arro, 2007-01-25

Visa hela (16 kommentarer)

Heej! Det är så många som är sjuka nu! Jag själv var sjuk i måndags o tisdags, Linda, Alex, Jenn & Mirre var sjuka idag. Fast Mirre kom till lunchen. Stackars dom! :(

Min brorsa ligger inne på sjukhus. Min minsta lillebrorsa alltså.. Anton.. Hon har typ lunginflammation. Mamma, pappa & Anton åkte in till sjukhuset igår kväll, och släppte av mig o min andra brorsa Simon hos mormor. Men där var det strömavbrott i flera timmar.

Vi sov över där och på morgonen när jag satt på bussen till skolan så klev Carro på. Hon blev helt chockad! XD Hon tittade på mig jättekonstigt och typ: Vad gör DU här?! Haha.. :P

Nu kom mormor.. Hon ska äta här med oss, tacos! Mums ;) Haha.. XD

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-25

Visa hela (0 kommentarer)