En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Igår upptäckte vi att ett träd hade ramlat ner på ett annat träd som i sin tur föll ner på staketet. När jag kom hem från skolan idag, dvs precis nu, så var det gubbar som var på tomten! Dom skulle hugga ner träden tydligen, men det visste ju inte jag när jag gick nerför backen och hör en lastbil från våran tomt! Så när jag kom in ringde jag till pappa och frågade om han visste om att det sprang gubbar på våran tomt. Det visste han såklart, och återigen som så många gånger framstår jag som en idiot. Men gubben som jag pratade med var sliskig! Eller inte sliskig, men han såg läskig ut.. Idag ska jag plugga lite på tyskaläxan, läsa lite ur Apelsinflickan och ta det lugnt. Jag kan ju inte direkt öva på sångläxan för det lär höras ända ut till gubbarna..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu har jag precis kommit hem från kören och innan vi slutade fick vi reda på att vi kanske ska till USA höstlovet 2008! Om vi inte ska det så ska vi till Wien redan i början av hösten! Fast jag ska ju till Italien i början av augusti på konfirmationsresa. Det ska bli såå roligt! Utan föräldrar, bara med massa kompisar och ledare! Men om vi åker till USA, alltså guuud! Snacka om kul! Åka till USA och sjunga gospel! Det är ju typ en dröm som blir sann! Sen kan man ju passa på att bli upptäckt när man ändå är där ;) För om man slår i USA blir man så mycket större än om man släpper en skiva i Sverige. fast jag är ju bara 14 år.. Fast när vi åker till USA (om vi då åker) kommer jag vara.. 16! Heaven lord.. Ikväll fick jag min sista julklapp. Av Nea, en kompis. Nu har jag inga julklappar kvar att få. Fast det är väl bra det, annars fastnar man ju i julen alltför länge. Nu ska jag ta det lugnt och läsa lite.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Måste man skriva om något särskilt i en blogg? Måste man läsa alla andras och sedan skriva om samma sak? Måste man vara sig själv i en blogg? Jag tycker svaret är nej på alla frågor. Vissa av er kanske reagerar på den sista frågan. Måste man vara sig själv i en blogg? Nej. Man får välja helt själv vad man vill skriva om. Om man vill låtsas vara någon annan person och skriva om ett önskeliv är ju det helt okej! Så det jag försöker få fram är, klaga inte på någon annans blogg. Man får skriva om precis vad man vill. Om du såklart inte klagar i din blogg, för där får du ju skriva vad du vill! ;)

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! It's too late to make it right, jag undrar hur många gånger jag har tänkt så. Det kan ju vara försent att ställa allt till rätta igen, men det är aldrig försent att försöka. Jag ska nog förbättra mig det här året. Inte ge upp lika lätt som jag gjorde förut och lära mig att tycka om mig själv. Jag har redan blivit bättre på det andra! Men just nu är min stora fasa hälsoundersökningen i skolan. Jag hatar verkligen det.. Men ikväll är det kör, jag älskar kören. Det enda som är dåligt är att alla tar så lång tid på sig att fika i pausen så vi får inte så mycket tid kvar att sjunga sen. Helt plötsligt är klockan åtta. Just nu lyssnar jag på Elliot Yamin, han som var med i American Idol 2006, eller något. Han äger på att sjunga! En annan person som jag lyssnar på är Cissi Ramsby från svenska Idol 2006. Visst gjorde hon några usla framträdanden på Idol, t ex svenska favoriter, men jag älskar hennes personlighet och hon kan sjunga! Även om det blir lite...

Skrivet av C-arro, 2007-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Det var jättekul på sånglektionen idag! Min lärare heter Kerstin, är typ 35-40 år, verkar snäll. Min första läxa blev I Will Always Love You! Snacka om första läxa.. Jag som trodde att den första skulle bli enkel. Haha.. Tjing för mig. Det är bara något jag säger. Idag ville Sara och Linda att jag skulle sjunga som dom kunde spela in på deras mobiler och mp3-spelare! Varje gång jag började sjunga så gick det förbi någon som kollade jättekonstigt på oss, och då började jag förstås skratta! Vi fick börja om hela tiden, men till slut vägrade jag. Hehe..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-15

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Snart ska jag på min första sånglektion. Jag är lite nervös faktiskt.. Jag vet inte riktigt varför. Jag är mer nervös nu än jag var när jag skulle sjunga inför hela skolan på julavslutningen. Skuumt.. Idag ringde Lindas Daniel på två lektioner! Jag undrar varför han ringer till mig.
Jag och Dodds är lika på nästan allt, utom när det gäller musik. Vi har helt olika musiksmak, fast nu på senare tider har vi börjat lyssna på samma musik. För henne spelar det inte så jättemycket roll om artisten i fråga kan sjunga, bara han har känsla och utstrålning. För mig är rösten allt! Eller nästan allt i alla fall. Jag lyssnar inte på en artist om den inte kan sjunga. Det är väl självklart? Tycker jag i alla fall. Men nu måste jag dra, lektionen börjar 18:50. Vi ses senare.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-15

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Det här är då första bloggen, i alla fall på den här sidan. Jag undrar om jag kommer ta mig tid att skriva i den? Det återstår väl att se. Imorgon ska jag på min första sånglektion. Det kommer nog större delen av min blogg handla om, musik alltså. Men det är förmodligen för att det är en stor del av mitt liv. Jag undrar om man kan gå in från mobilen och skriva i bloggen.. Någon kanske kan svara på det?

Puss hej //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-14

Visa hela (0 kommentarer)