En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Nu sitter jag ute i våran hammock (eller hur det nu stavas) och bloggar. Känns ganska lyxigt faktiskt. Skönt att slippa sitta inne bara för att plugga. Men som sagt, nu måste jag plugga. Har en svenskauppsats som ska vara inne på måndag kl 12:00. JAG SAKNAR MIN ARMEND! <3

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-18

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Nu är jag tillbaks från Alby! Och för er som inte vet det är det inte förorten Alby, utan Alby friluftsgård i Tyresö. Haha.. Det var faktiskt riktigt kul. Nu tror jag att jag ska ta med mig datan ut och sitta där istället. Jag återkommer när jag är ute.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-18

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Idag blir nog en riktigt soft dag. Mamma & Anton ska till Alby och träffa Anna & Jim. Dom ska typ grilla korv. Vi får se om jag hänger med. Ugnsnubben ska komma idag mellan 10 och 12. Det betyder att vi kommer kunna använda våran ugn idag! Jag fattar inte hur vi har klarat oss utan i mer än tre veckor. Pappa ska typ fortsätta jobba på altanen som vi håller på att bygga. Den blir skitstor! Eller större än vad jag trodde i alla fall.

Jag hade fruktansvärt ont i halsen igår, men det verkar ha gått över lite idag! Wohoo! Jag hatar verkligen att vara sjuk, vad jag än är för sjuk. Men nu ska jag nog klä på mig, sminka mig lite, och sen dra till Alby.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-18

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Jag drog till Donken igår med Linda, Sara & Saras Nea efter jag hade bloggat. Sen kom någon kille som hette Lee också, han var skittrevlig. Men han var mest intresserad av Nea. Haha, dom var ju lika gamla, d v s två år äldre än oss, så det kanske inte var så konstigt. När vi hade suttit på Donken i mer än två timmar så var jag skittrött och skulle ta bussen hem. Men bussen gick så jävla sällan, så jag skulle fått stå och vänta i 25 min om jag skulle tagit bussen. Istället gick jag lite vingligt till mormor och sov sen till 11 imorrse. Man kunde nästan trott att jag hade druckit. Men jag hade 38 graders feber när jag vaknade igår morrse. Men då tog jag en Ipren och drog till skolan. Det var nog därför jag var så trött och yr igår kväll. Jag är übertrött idag också, och jag superont i halsen. Precis nu när man är ledig i fyra dagar. Kul. Verkligen.

I förrgår var jag och klippte mig. Och slingade håret. Jag blev faktiskt skitnöjd. Nu har jag blonda slingor i...

Skrivet av C-arro, 2007-05-17

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag vet inte vad jag ska göra. Jag kom hem från skoldagen kl 13:10 eller nåt. Vi var inte i skolan, utan på nåt badställe. Där skulle vi typ kolla i vattnet med håvar som värsta dagiset. Skittråkigt. Sen skulle vi rita av någon växt eller något djur som värsta 7-åringarna. Sen skulle vi skriva vad vi såg, hörde & kände på engelska som värsta.. poeterna. Haha. Jag frös som bara den! Men som tur är så har jag en bästis som heter Sebbe, så han lånade ut sin fleecetröja till mig. Han är så snäll. Tills han skvätter vatten på mina byxor så det ser ut som att jag har pissat på mig. Och tills han dissar mig för att han ska till sin farsa i Mariefred. I och för sig hade han inget val, men ändå. Jag kommer sakna alla nu när vi har prao i två veckor! Men jag kommer sakna alla ännu mer sen när det blir sommarlov! Det är det enda jag tänker på! Och hur mycket jag kommer sakna dom sen när vi slutar nian, om ett år! Hjäälp!

Ikväll kanske jag ska till Linda! Och...

Skrivet av C-arro, 2007-05-16

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Jag har inte skrivit på flera dagar, p g a att min data inte har haft något internet. Eller det har inte funkat i alla fall. Senast jag var inne var i fredags, och det var på Simons data. Fast då var jag bara inne på msn. Eller förresten, jag hann nog vara inne och blogga i fredags innan internet kopplades ur när jag tänker efter. Men i alla fall. Armend var oemotståndlig i fredags. Det var första gången han sa I love you till mig. Jag smääälte! Jag älskar honom så mycket <3

My baby

Den personen som kommenterade mina bilder förut på pea, har kommenterat igen. Personen (som jag känner) har nu skrivit på en bild på mig: Vem Fan Är Den Där Fula Kossan?
HAHAHAHAH XD Snacka om att ha dåligt ordförråd XD Förresten är det Dodds som är en kossa, jag är en katt. Haha XD

Jag måste skriva färdigt mitt hemkunskapsarbete! Och så måste jag skicka min engelskauppsats till Maggan. Och så måste jag skriva färdigt min...

Skrivet av C-arro, 2007-05-13

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Nu är det helg igen! Jag slutade skolan för ca 1 timme sen och Pillan ska typ komma hit sen. Vi får se hur det blir med den saken.. Hon är världsbäst på att glömma saker. Först skulle vi till IKEA men Anne (hennes morsa) orkade inte köra oss, och det fattar man ju. Så då skulle hon komma hit istället. Men hon kommer nog inte.

Imorgon har jag blivit medbjuden på en tjejmiddag som mamma ska på. Det är typ hennes gamla arbetskompisar som ska träffas. Den som dom ska vara hos har tydligen en dotter som jag har träffat (men inte kommer ihåg) som ska vara hemma. Så jag tänkte att jag skulle följa med. Själva grejen är ju att vi ska titta på ESC, och det älskar ju jag.

Mamma har ringt & bokat tid till mig och henne hos frisören! Jag ska få slinga håret! Wohoo! Det blir blonda slingor, men lite guldiga. Det kommer nog bli jättesnyggt. Jag tror att jag ska klippa någon form av lugg också. Både Linda & Alex har gjort det så jag känner att jag också borde göra det....

Skrivet av C-arro, 2007-05-11

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Tänkte bara lägga in lite bilder, hehe.. Vi tar den roligaste först.

Jag & Dodds efter badmintonen


Sen kommer en bild på min Armend, som han ha fixat lite med, men skit samma <3


Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-10

Visa hela (0 kommentarer)