En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Idag har varit en väldigt rolig dag! Förutom faktumet att jag var tvungen att gå hemifrån 07:20. Men när jag kom dit mötte jag Camilla på en gång (min matte & idrottslärare, hon äger) som jag gick med till idrottshallen. Där började vi ta ner tjockmattor och sånt tills alla andra kom. Då ställde vi iordning alla sakerna, d v s stolarna, skärmarna, högtalarna m.m. Då var jag skitnervös. Sen började det välla in elever från alla dörrar som fanns, och satte sig på mattorna, stolarna & läktaren. Fast tjockmattorna skulle bara dom som uppträdde sitta på, så där fick inga andra sitta. Som tur var satt Emma (min svenskalärare) med mig hela tiden. Annars skulle jag fått sitta ensam bland massa småbarn.

Jag var ju sista bidraget, så jag fick vänta i ca en timme & tio minuter innan det till slut var min tur. När jag gick upp på scenen var jag inte alls nervös. Sen började jag sjunga och det kändes jättebra! Jag sjöng inte fel eller något! Man vill liksom inte att dom...

Skrivet av C-arro, 2007-05-10

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu är jag fett irriterad på en viss person som jag inte tänker säga namnet på. Hon hade kommenterat mina bilder på pea, och inte kommenterat en enda bild med mig på. Bara den på mig och Nea. Där hade hon skrivit: Neeeaaa <3<3 På en annan bild med Dodds & Mirre hade hon skrivit: DODDO! <3<3 Alltså, jag klarar inte av henne. Hon är bara för mycket. Det enda hon gör är att förstöra en liten del av mitt liv. Visst, hon behöver inte gilla mig, jag gillar inte henne, men hon behöver inte säga det sådär tydligt. Det gör inte jag.

Men i alla fall, idag hade jag sovit lite mer än igår så jag var inte riktigt lika störd som igår. Jag var lite fnissig, men ingenting mot igår. På hemkunskapen bakade vi gräddtårta! Våran blev lätt finast! Och jag tror våran blev godast också. Haha.. Clarre tyckte våran var supergod i alla fall. Och det är ju bra eftersom att det är han som sätter betygen.

Pillan sa idag att hon och Jennifer från hennes klass ska bara komma på...

Skrivet av C-arro, 2007-05-09

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Imorgon är det dags för det första av mina fem uppträdanden innan skolan slutar! Jag måste gå upp 06:15! Vi ska vara i skolan kvart i åtta! Nej, jag måste gå upp tidigare, typ 06:10. För jag kommer vilja duscha imorgon. Om sminka mig lite extra osv. Men nu ska jag plugga.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-09

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Idag är det onsdag! Onsdagar är bra dagar. Haha XD Men jag har en känsla av att jag kommer inte vara lika flummig som jag var igår XD Jag var mycket tröttare igår XD Idag kanske jag orkar koncentrera mig på lektionerna och inte bara flumma xD Haha XD Men nu ska jag till skolan! Inget rep idag! Sköönt!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-09

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag kan inte sluta tänka på Armend. D v s mackan. Det är han som gör att jag blir så flummig, för jag sitter uppe och chattar med honom på kvällarna istället för att gå och lägga mig. Och när jag väl går och lägger mig kan jag inte sova för att jag tänker på honom istället. Så då blir jag trött, och flummig, dagen efter ;) Makedonien ligger ju inte så långt ifrån Italien, eller? Jag måste säga till honom att han får åka till Italien den veckan jag är där XD Haha.. I just looove him <3

Jag har NO och engelska tills imorgon. Men jag tror jag kan det. Och vi har hemkunskap imorgon! Det är faktiskt roligt! Men jag vet inte vad vi ska göra.. Jag måste skriva färdigt hemkunskapsarbetet tills nästa vecka. Men det klarar jag.

Det kliar i mitt öra. Haha XD Jag är heeelt störd idag! Men nu ska jag borsta ut mitt hår, jag har precis duschat. Ska be mamma och göra en inbakad fläta på mig sen. Eller rättare sagt två. Sen ska jag plugga. Men jag måste vara inne...

Skrivet av C-arro, 2007-05-08

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag har varit helt störd idag XD Eller jag är nog det fortfarande.. xD Dodds är här om ni ville veta XD Vi slutade 12 idag! WOHOO! Vi hade typ halvdag! Såå skönt! :) Jag kan ju passa på att skriva mina dikter som jag skrev igår på bilden! XD

Dikt 1

Carro är en lustig typ.
Gör allting som man ska typ.
Hon gillar Mackan typ.
En makedonier typ.
Carro kan flyga typ.
Med flygplan då typ.
Sebbe är Carros bästis typ.
Fast bara när han får tuggummi typ.
Nea är också Carros bästis typ.
Det är Dodds och Mirre också typ.
Det här är riktig poesi typ.
När allt slutar på typ.
Typ.

Dikt 2

Mirre och Carro kan prata om allt.
Det kan Dodds och Carro också.
Nea och Carro kan bara prata om killar.
Men Carro älskar alla tre lika mycket i alla fall.

Visst ÄGER dom?! XD

Dodds och jag har hunnit med att både öva på musiken, sy våra byxor och pluggat NO. Vi är så duktiga! Sen ska vi på kör! Wohoo!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-08

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Jag tror nog jag är kär.. (A) Han är ju sååå gullig! Det är omöjligt att inte vara det! <3 Jag kan inte ens skriva det!

Puss hej!//Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-07

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Vilken härlig morgon! Ähm.. Kanske inte.. Det hade varit roligare om det hade varit soligt istället för mulet. Oh my god! Jag kollade precis på klockan! Jag måste börja sminka mig!

Puss hej ! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-07

Visa hela (2 kommentarer)