En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Det var skiiitroligt idag på idrotten! Och efter idrotten XD Jag, Dodds, Sara, Jonte, Andreas, Fille, Sebbe & Johan som stannade kvar. Och Camilla förstås (läraren). Jag och Fille kittlade Sebbe! XD Han var så smart att han sa till mig att han var kittlig. Hihi *fniss* Vi fick skjuss hem av Camilla sen =D Hon är bra mycket roligare och coolare än Andreas.. Haha, hoppas han inte ser det här.. XD Snart ska vi på kören! Wohoo! Så heeeeej då!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-17

Visa hela (2 kommentarer)

Heej! Sorry att jag inte har skrivit något på hela helgen! Anton, min brorsa alltså, fyllde 2 år i fredags så vi firade honom då och igår. Han var så nöjd! Fast när man frågade honom hur många år han fyllde så svarade han åtta! XD Han gick händelserna liiite i förväg ;) Men nu ska jag fortsätta sminka mig, och sen dra till skolan. Jag var sjuk i torsdags & fredags, så jag hann inte träffa Mia, och jag hann inte säga hej då till Susanne! =( Hon ska ju ha barn om tre veckor, så vi har våran vikarie nu.. Men hon är inte lika bra som Susanne, såklart.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-16

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Jag är så jävla trött på att många på nätet kallar mig fjortis. Om ni inte har träffat mig så känner ni mig inte. Ni vet inte hur jag är i verkligheten. Sluta säga taskiga saker bara för att ni vet att jag tar åt mig. Om ni inte har några grunder för vad ni säger/skriver, så håll käften.

Idag började skolan igen, tråååkigt. Även fast jag tycker det är ganska kul i skolan så har jag verkligen ingen lust att gå i skolan just nu. Jag längtar så himla mycket till sommaren. Midsommar, Falkenberg, Liseberg, Gröna Lund, Italien och bara sommar! Sola & bada! JAG ÄLSKAAAAR SOMMAR! Men nu ska jag sova, jag sov ingenting igår natt. Jag hade värsta frossan, feber frossa typ. Jag låg och skakade, hackade tänder, mådde illa o s v. Och sen gick jag ändå upp kvart i sju och sen vidare till skolan vid åtta. Men det går verkligen inte att vara hemma från skolan. Man missar för mycket. Jag kan inte vara hemma imorgon heller, för då är det musik. Det kan jag inte missa....

Skrivet av C-arro, 2007-04-11

Visa hela (4 kommentarer)

Heej! När jag vaknade för ca 1 timme sen snöade det! Jag HATAR det! Jag vill att det ska bli vår & sommar! Jag vill inte ha vinter igen! BLÄÄ! Nu är jag riktigt sur på vädergudarna. Om det nu finns några. Vi kan säga att allt är kryssningens fel. Hehe..

Jag undrar vad jag ska göra idag. När det snöar. Vara inne och glo på film. Men va faan, det är ju PÅSKLOV! Inte jullov! Tur att jag hade påsklov förra veckan, för då var det ju soligt. Men jag börjar inte skolan förrens på onsdag. Sköönt! Det enda tråkiga med att det är en helgdag idag är att jag inte har någon sånglektion. Det är skittrist. För jag hade ju ingen förra veckan heller pga lovet.

Förresten! Jag fick ett jättegulligt påskkort av Jennifer! Hon hade hittat gamla foton på mig sen jag spelade handboll, sen hade hon klippt ut dom och klistrat in dom i påskkortet. Även fast jag såg helt rubbad ut på ett av fotona så var det roligt i alla fall ;) Jennifer, Frida & Sandra, ni är så roliga! Äen fast...

Skrivet av C-arro, 2007-04-09

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Tänkte bara säga att jag ångrade mig och kommer tillbaka till bloggis XD Det kändes helt plötsligt jobbigt att börja om på nytt. Bara så ni vet.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-08

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Jag är ledsen att behöva meddela att jag byter bloggsajt. Jag vill tacka alla som har läst mina inlägg och hoppas att ni fortsätter att läsa min nya blogg. Det är ju ni som känner mig bäst, det är ju för er jag berättar allt. Eller nästan i alla fall.

Länk till nya bloggen:
http://and3rsson.blogg.se

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-08

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Nu är konfirmationslägret äntligen slut. Visst, det var kul, men igår var det liiite för länge. Från kl 14:00 till typ 01:00! Nästan 11 timmar! Och när vi skulle äta så tog maten slut bara för att det var några som tog tre gånger innan vi ens hann gå och ställa oss i kön! Det var helt sjukt! Sen LÄMNADE dom mat kvar på tallriken! HATA HATA HATA dom! Men det var superroligt på femkampen igår, fast jag kommer bara ihåg tre av grenarna. Den första var limbo, den andra var att man skulle kasta ett vedträ så nära ett rep som möjligt, den tredje var att man skulle ha en apelsin mellan knäna och hoppa fram och tillbaka, den fjärde kommer jag inte ihåg, om det nu var nån fjärde. Den femte var roligast! Man skulle först få upp ett äpple ur en hink med vatten med munnen, sen skulle man leta upp en sockerbit ur en tallrik med mjöl! XD Fatta att man såg rolig ut sen XD Alldeles mjöliga i ansiktet ^^ Mirre blev nog blötast och mjöligast av alla XD Sen fick man göra ett eget...

Skrivet av C-arro, 2007-04-08

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Idag har jag varit på konfirmationsläger igen, och idag slog allt. Det var så jävla roligt! Först när vi kom ner till Alby grillade vi korv. Sen fick vi en lista där det stod olika saker som man skulle göra, och man fick olika mycket poäng för olika saker. Man skulle göra sakerna gruppvis och det kunde vara t ex plocka blommor till myndigheten, d v s ledarna. Eller fixa fram en brödrost. Helt sjukt var det. Och hur mycket kunde man få tag på i Alby?! Inte mycket! Man fick också ett varsitt ägg som man skulle behandla som sitt barn XD Om man lyckades sno ett annat lags ägg fick man 1000 poäng. Sen började vi gå och fick se olika dramatiseringar på vägen till församlingshemmet. När vi kommit fram gick vi till Bygdegården och åt. Då gaddade flera grupper ihop sig för att ta vårat ägg! XD Vi lurade dom och höll våra händer på ett ställe på bordet när Linda i själva verket hade ägget i sin hand under bordet! Alla kastade sig då mot händerna på bordet och började...

Skrivet av C-arro, 2007-04-06

Visa hela (1 kommentar)