En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heejsan! Nu har även jag testat andra bloggsajter, men jag kommer alltid tillbaka till bloggis! Det har blivit ganska många inlägg med tanke på att jag skriver minst en gång per dag, och jag är ganska säker på att det inte är särskilt många som läser dom, men ändå. Ville bara säga tack till er som läser det, även fast ingen kanske läser det här. Haha..

Heej! Nu har jag och Nea tittat på Raise your voice, min favvofilm för tillfället. Jag tycker att den äger alla filmer, men jag har en känsla av att ingen annan tycker som jag.. ;) Nea ska stanna här tills klockan.. halv elva. Då kommer hennes pappa och hämtar henne. Vi var i slottsparken och åt glass med mamma, pappa & Anton. Och han var så gullig när han kom in och skulle säga godnatt till oss! Han la sig på Neas mage.. Haha!

Idag har jag anmält mig till S-post och ska börja dela ut reklam. När det blir ett distrikt ledigt förstås. Vilket det kanske inte blir, men skit samma. Hehe.. Nea har delat ut reklam för dom, men hon har precis slutat, typ. Hihi ^^

Nu ska vi gå in och ändra Neas sida på pea ^^

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-01

Visa hela (0 kommentarer)

Heej. Jag tänker aldrig mer hoppas, man blir bara besviken. ALDRIG MER! Idag när jag skulle börja plocka ihop mina saker i mitt rum så säger både mamma & pappa att jag inte kommer få måla om mitt rum på påsklovet. Och jag blir så JÄVLA besviken! Jag gråtit i faan en halvtimme nu, och jag kommer fortsätta göra det hela dagen. Jag kommer inte gå på badmintonen, jag kommer inte gå utanför dörren, inte göra något jävla skit. Om jag inte gör något så slipper jag bli besviken. För det är det enda jag blir. Besviken. Jag kan knappt skriva för att jag gråter så jävla mycket, men jag vet inte vad annars jag ska göra. Om och om igen så är det människor som gör mig besvikna. Framför allt mina föräldrar. Dom säger så mycket, jag blir jätteglad & hoppas, nästa dag går det absolut inte. Varför säger dom inte det från första början så jag slipper hoppas i onödan?!?! Jag blir bara helt förstörd efter. Nu har dom dragit och handlat, fast dom säger till mig att vi inte...

Skrivet av C-arro, 2007-04-01

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu på påsklovet ska jag måla om mitt rum, i svart & vitt! Jag har inte vågat fråga pappa om det förrens idag, och han kom t o m med idéer! Jag blev superglad! :D Att det äntligen blir av! Men jag har ett problem. Jag måste köpa färg, och jag vet inte vilken färg jag ska ha. Men det får pappa hjälpa mig med. Men nu ska jag dra och käka.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-31

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Nu är det äntligen påsklov! Jippi! Hela den där deprimerade Carro har försvunnit idag, tur det. Det var superkul idag på idrotten, vi spelade basket, igen ;) Idag var jag i samma lag som Dodds, Sebbe & Erik J. Vi hade skitbra teamwork! Sebbe var så uppmuntrande, jag blev helt chockad! :D SUPERKUL!

Ikväll ska jag till Mirre & äta middag! Tillsammans med Nea & Dodds också, förstås :D Hur är det möjligt att gå från att vara så deprimerad till att vara så här glad?! :D Men jag måste erkänna att Will gjorde mycket igår.. Han stod ut med mig även fast jag bara klagade.. TACK! <3

Puss hej! //Carro

JAG

Skrivet av C-arro, 2007-03-30

Visa hela (0 kommentarer)

Heej.. Just nu tycker jag att allt är skit. Det har varit en jättejobbig vecka med två prov, och jag orkar helt enkelt inte mer. Dativprepositionerna som vi har tills imorgon är helt plötsligt jättesvåra och jag får inte in dom i skallen. Inte ens tanken på att det om en dag är påsklov kan göra mig på bättre humör.

Jag hatar min brorsa Simon. Över allt annat i hela jävla världen. Han har suttit vid datan hela eftermiddagen för jag har inte varit hemma, och nu när jag kommer hem ville jag göra läxor. Eller ville och ville, var tvungen. Då hade han suttit inne i mitt rum, där datan är, och gjort sina läxor för att han inte orkar städa sitt eget! Jag sa åt honom att ta sina grejer och sticka, men det gjorde han inte. Han satte sig lugnt vid datan istället. Jag fick damp. Jag började skrika som faan och han bara satt där och skrattade åt mig. Då blev jag ännu argare och höll på att släpta ut honom. Men det gick inte, så till slut fick jag nog. Jag drog från rummet och...

Skrivet av C-arro, 2007-03-29

Visa hela (0 kommentarer)

Heej! Igår tog jag ett supersött foto på Carro precis innan lunchen!

Döögulligt va?! Jag kommer inte ihåg vad hon snackade om, men det var roligt i alla fall ;)
Idag har jag haft NO-prov, det var skiiitläskigt! Svårt var det också! Jag kommer få IG på någon del i alla fall.. Typ energiomvandlingar, för det kan jag inte. Det vet jag redan att jag inte kan, men jag fattar det bara inte! Imorgon är det matteprov.. Och engelskaläxförhör. Och så har vi musikläxa tills imorgon också. En trumrytm eller något. Men det tror jag att jag kan. Fast det är mycket svårare när man väl spelar på trummorna än när man bara sitter och slår på benen och stampar på golvet.. Låter ju lite sjukt, men hur ska man annars öva? ;)

Måste plugga nu. Tidslinjen ska vara färdig på fredag också.. BLÄ!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-28

Visa hela (1 kommentar)

Heej! Jag har precis kommit hem från kören, som som vanligt var skitkul. Men det är en låttext som är riktigt skum. Den handlar nog om gud tror jag, efter som det är en gospelkör. Den går så här: Att lämna allt och följa mig kan kosta dig ditt liv, men jag ger dig mycket mera. Att gå min väg och lyda mig är ändå värt sitt pris, för jag står på din sida.
Skumt eller hur?! Jag har inte tänkt på det förut, förrns det var någon i kören som sa det. Fast bara för att jag sjunger det behöver ju inte jag mena det.. För den 10/5 så ska jag sjunga To be with you, och om den texten skulle stämma så skulle jag vara lesbisk, och det är jag inte. Tänk om folk kommer tro det när jag sjunger så?? Äh, då får dom väl tro det. Jag är inte det i alla fall.

Idag i skolan så pratade vi om nätet typ. Dom frågade om våra föräldrar visste vad vi gjorde på nätet, på typ pea & msn. Men dom har ingen aning om vad jag gör på nätet. Verkligen inte. Och det tycker jag är tur,...

Skrivet av C-arro, 2007-03-27

Visa hela (4 kommentarer)

Heej! Just nu har jag tre inplanerade sångframträdanden! Rooooligt! :D Det första är 10/5, det andra 14/5 och det tredje nån gång i början av juli :) Sen kanske det blir på skolavslutningen också :) Myyyycket! Men döökul!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-26

Visa hela (2 kommentarer)