En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Candys bloggis

Hej hopp!

Min blogg flyttar nu till:

Living Like Candy

Skrivet av Candy, 2006-03-02

Visa hela (1 kommentar)

Het sida: www.stylesearch.se

Skrivet av Candy, 2006-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ush, jag och mina skuldkänslor. Så fort någon låter sur på mig så tror jag att det är mitt fel, fast jag vet att det egentligen inte är det. Som t ex nu.

Jag har jobbat som barnflicka i ungefär ett halvår, och under den tiden har jag inte varit hemma en enda gång för att jag har varit sjuk, och då jobbar jag ändå 5 dagar i veckan. Sen började jag få asont i halsen i helgen, och vaknade natten till i söndags av att det kändes som om jag inte kunde andas. Så i söndags åkte jag o mor min till närakuten här, och läkaren sa att jag har stämbandskatarr, och alltså inte får prata. Det var runt halv tio, och jag ringde till mamman som jag jobbar åt och sa det, och att läkaren hade sagt att jag borde vara hemma och vila på måndagen då. Hon sa ungefär att jaha, ok, vi får höras imorgon om på tisdag.

Igår ringde hon mig så vid 18-tiden, och lät inte alls glad på mig. Hon sa att nästa gång så fick jag gärna ringa tidigare om jag blev sjuk, för det hade blivit...

Skrivet av Candy, 2006-02-28

Visa hela (1 kommentar)

Har inget o göra.. har haft en toksoft dag, ingen skola och inget jobb.. =) Men bli ganska trist efter nåra timmar =(
Så tänkte tipsa om mina favvoprodukter i diverse kategorier...av de jag provat hittills vill säga! Har nån ett tips på en bättre produkt skriv gärna en kommentar =)

Bästa billigare mascara: Maxfactor 2000 Calorie
Bästa dyrare mascara: YSL Faux Cils
Bästa billigare ögonskugga: Covergirl
Bästa dyrare ögonskugga: Makeupstore
Bästa kajal: H&M [inte super men, som sagt, bäst av de jag provat]
Bästa rouge: Makeupstore
Bästa solpuder: Rimmel
Bästa foundation: Covergirl
Bästa puder: Covergirls löspuder
Bästa brun-utan-sol: Åhléns
Bästa ögonbrynspenna: H&M
Bästa läppglans: Dior Kiss
Bästa makeupbok: Kevyn Aucoins "Making Faces"
Bästa bok för frisyrinspiration: Paris Hilton "Confessions of an heiress"

Kommer mer om jag kommer på fler kategorier... ;)

Skrivet av Candy, 2006-02-21

Visa hela (3 kommentarer)

Hur kan det komma sig att oavsett hur myckt jag jobbr o hur mycket pengar jag tjänar, så har jag aldrig pengar?? Känns inte som jag har mer pengar nu när jag får runt 750 spänn varje vecka än vad jag hade när jag fick 950 kronor i månaden! Varje vecka har jag sju miljoner saker jag behöver köpa, hur lyckades jag med det förut liksom???? Som nu, fick 1800 kronor idag som min pojkvän var skyldig mig, men 800 måste in på sparkontot, sen ska mobilräkningen betalas, en annan räkning på lite smink jag handlade förut, lunch idag, partajja i helgen, köpa godis o hyra film o allt sånt till ikväll.... och sen när jag får mer pengar på söndag så måste jag gå till frissan, köpa träningskort, köpa skidkläder, köpa jeans.. lite smink... och så vidare... haha inte undra på att pengarna försvinner kanske.. ;-)

Skrivet av Candy, 2006-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Känns så himla trist att sitta här i detta tråkiga land och inte ha en aning om vad man ska göra efter den 9 juni klockan 13.00. Eller OK då, jag vet precis vad jag ska göra då: Skrika, skratta, gråta, åka flak, dricka champagne, fira, fira, fira!!! Men den 10 juni, har en känsla av att jag kommer att lida av mitt livs i särklass värsta [och jag har haft hemska!] baksmälla: och inte enbart pga att man blir väldigt bakis av att hälla i sig champagne i ett dygn. Utan därför att jag har noll aning vad jag ska göra efter studenten. Visserligen har säkert de flesta ingen aning om det, men det känns ju fortfarande lika heeemskt!!! Jag har sju miljoner saker jag skulle vilja göra:

  1. Läsa design i Milano, London eller New York
  2. Åka till Magaluf eller nåt och säsonga...
  3. ...eller göra samma sak i Alperna....
  4. ...eller kanske både och.
  5. Läsa till frisör....
  6. ...fast i så fall ska jag också fixa 250 000 först
  7. Läsa...

Skrivet av Candy, 2006-02-16

Visa hela (0 kommentarer)

Nu va man hemma igen då. Mamma + pappa har varit bortresta i tre veckor, vilket betyder att jag slapp bo i det här hemska huset långt borta från civilisationen i tre långa underbara veckor! De har en etta i stan så jag bodde där under tiden =) Nära till skolan, jobbet, kompisar, party å allt ;-)

Men det va ganska bra att de kom hem iaf... fick presenter!!! =D Elizabeth Arden 8 hour cream, Dior Show mascara, smycken, godis!!!! Underbart =)

Skrivet av Candy, 2006-02-16

Visa hela (0 kommentarer)

OK jag e extreeemt uttråkad. Ush hata det. Men jag hittade ett tokkult spel ... beroendeframkallande.. som jag tänkte roa mig med framtills Sex Inspectors börjar...

Skrivet av Candy, 2006-01-24

Visa hela (0 kommentarer)