En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Candys bloggis

Ush jag känner mig så himla taskig =(

Ush, jag och mina skuldkänslor. Så fort någon låter sur på mig så tror jag att det är mitt fel, fast jag vet att det egentligen inte är det. Som t ex nu.

Jag har jobbat som barnflicka i ungefär ett halvår, och under den tiden har jag inte varit hemma en enda gång för att jag har varit sjuk, och då jobbar jag ändå 5 dagar i veckan. Sen började jag få asont i halsen i helgen, och vaknade natten till i söndags av att det kändes som om jag inte kunde andas. Så i söndags åkte jag o mor min till närakuten här, och läkaren sa att jag har stämbandskatarr, och alltså inte får prata. Det var runt halv tio, och jag ringde till mamman som jag jobbar åt och sa det, och att läkaren hade sagt att jag borde vara hemma och vila på måndagen då. Hon sa ungefär att jaha, ok, vi får höras imorgon om på tisdag.

Igår ringde hon mig så vid 18-tiden, och lät inte alls glad på mig. Hon sa att nästa gång så fick jag gärna ringa tidigare om jag blev sjuk, för det hade blivit supersvårt att få tag på någon som kunde hjälpa henne att hämta sonen. Jag förklarade hur det var, och sa att jag var hos läkarenså sent och så vidare och hon sa att ok, men lät fortfarande sur. Sen frågade hon hur vi skulle göra idag, och jag sa att jag kunde komma men att det var upp till henne eftersom att stämbandskatarr är som en förkylning - stämbandskatarren smittar inte men förkylningen kan göra det förstås. Hon sa att nej det är nog bättre att du är hemma imorgon, för jag är så rädd att A ska bli sjuk. Ja sa att javisst, det är upp till dig.

Och nu idag vaknade jag och har blivit snuvig också. Och jag är lika hes som jag var igår när jag vaknade, då blev jag bättre under dagen men blev ju sämre nu igen. Och det känns så taskigt att jag är sjuk nu, eftersom det är sportlov och allt. Och jag vet att hon har svårt att hitta ngn som kan hjälpa henne med A... men det är ju inte mitt fel egentligen, jag erbjöd mig t o m att komma fast ja inte e helt frisk, för ja mår ju bra och så bara förkyld....

Suck, får se vad hon säger idag...

Skrivet av Candy, 2006-02-28 10:00

Låter inget vidare det där med stämbandskatarr! Usch nej! Den där mamman verkar inte direkt intresserad över om du mår bra eller inte, utan bara fixa nån som kan ta hand om A, som du kallar henne/hon. Låter ganska taskig. Men hoppas du kryar på dej och att hon förstår att det inte är ditt fel att du blev sjuk!

Kram /Stina

Skrivet av _stina, 2006-02-28 10:51

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.