En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Caroliinees bloggis

´ caroline.

 • Vad skönt det var när man var liten, när skit snack inte existerade. Kärlek var en puss på kinden och värsta smärtan var när ens barbie docka hade tappat benet. När man grät för att man hade skrapat upp knäet och största rädslan var monstret under sängen.
 • Innan ni skriver någonting så vill jag bara påminna er om att mitt utseende inte påverkar min insida. Mitt hjärta är inte gjort av sten, det är fyllt med värme och glädje. Men jag behandlar mina vänner så som dom behandlar mig. och vill ni skriva någon negativt så gör det inte här.. håll det för er själva. Jag behöver inte ha någon som säger år mig vad jag ska tycka och tänka, det klarar jag så bra själv. Jag ser ut som jag gör och det är ingenting ni kan göra någonting åt. Acceptera att alla människor ser olika ut. Jag kanske inte ser lika bra ut som du. OCH ? Jag är jag. Passar det inte, så kan jag inte hindra dig att gå..
 • du som var mitt allt. vad hände med allt det vi snackade om? allt var bara en stor lögn, ett nytt sätt att krossa mig på. att se mig gråta var väl det du ville? nu har du fått det så, hoppas du är nöjd. hoppas du mår bra nu. men jag vet sanningen nu så nu är allt slut. jag vet att jag inte är värd någonting alls. jag trodde verkligen inte detta om dig, inte efter allt du sagt till mig. jag trodde att allting skulle fortsätta vilket det inte gjorde. 'jag gillar dig' , och det trodde jag på !
 • Det kallas ensamhet när man inte har någon att dela säng med. Där har vi alla varit eller hur? Samma plats någon minut. Känner ändå att min säng är mjuk, Men livet har förändrats och jag känner mig så ensam, så ensam , Ensam...
 • Du säger att ögon är vackra, Du säger att tårar är vackra, Du säger att blod är vackert.. Jag skär mig i armarna, Tårarna kommer ifrån mina ögon. Är jag vacker nu ? Snälla säg att jag är vacker, Jag vill också vara vacker.
 • Tack för att du finns, Tack för allt du gör, Tack för att du lyssnar när ingen annan hör,
  Du Hjälper mig att klara allt som är svårt, Du lär mig att skratta åt det som varit hårt,
  Du är verkligen det bästa jag har Och hoppas att jag alltid Kommer ha dig kvar.
 • Amalia, du är min bästa vän. kommer alltid ha störst plats i mitt hjärta. med dig kan jag prata om allting , exakt allting. första gången jag pratade med dig visste jag att det var något extra med dig, något som alla andra vänner inte har. idag är vi bästa vänner och kommer alltid att vara det , jag älskar dig Amalia.

  Skrivet av Caroliinee, 2007-01-07 19:32

  Kommentera:

  Signatur:
  Skriv här:
  Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?