En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Caroline's

skärp i midjan..?..njaaa..

Asså ja har suttit och kollat igenom en massa tidningar,och ja måste säga att en sak stör mej alltså...visst,egentligen varför bryr jag mej,men whatever,de gör ja!
Skärpet i midjan är ju en av dom stora trenderna just nu. jag har aldrig haft det,och kommer aldrig heller att ja det. Där tycker jag alla "modeexperter" gör fel, genom att skriva att man ska ha det,man ska framhäva midjan mm.

Jag går en kurs i skolan som heter just "Färg, Form och Stil. Och där lär vi oss allt om färger,snitt på kläder,smink,kroppsformer mm.
En person med rak kroppsform ska inte framhäva midjan,då den knappt existerar. Det ser bara dumt ut,vad den personen iställer ska göra är att hitta plagg som framhäver de andra bra delar de har på kroppen,midjan är inte deras grej.

Desamma gäller personer, som jag själv, som har en ganska högt sittande midja. Att sätta ett skärp i midjan på en sån person är bland det värsta du kan göra. Du förlänger benen visst,vem vill inte ha långa ben liksom?!, men detta är absolut inte rätt sätt. Benen blir alltså milslånga medan överkroppen "trycks ihop" och blir jättekort,Har du större byst också så ser de ut som att den är upptryckt under hakan!
men,ja ska inte vara omöjlig,har du hög midja och abolut vill ha skärp i midjan,ha inte högklackat,total katastrof! jag lovar.

Skrivet av CarolineL, 2006-03-29 17:38

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.