En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Idag har ja köpt nya skor! O de mina vänner e faktiskt väldigt bra gjort av mig,jag hatar att köpa skor! :O
jepp,tro det eller ej,jag är tjej,och jag tycker inte det är kul med skor.

Ärligt talat så va de inte ens kul idag när ja köpte dom,men ja är stolt över mig själv de e ja! ja som liksom inte ens behövde nya skor, utan bara hittade ett par,bara sådär!

Sen hjälpte de ju till lite i mitt beslut om att köpa dom eller inte att dom faktiskt bara kostade 280 spänn.Visst,va ere för kvalité?,o hur bra kan dom va.? men skitsamma! Jag har köpt skor,och dom passar nästan perfekt! va tvungen att köpa 37:or,har ju 36 annars,men va gör man inte för ett fynd?!

Dessutom va dom faktiskt helt okej,dom va lite lika lacostedojjerna,fast med små "guldpluppar" på typ...O vafan,de e skoooor!
Jag har köpt skor.

Skrivet av CarolineL, 2006-03-30

Visa hela (0 kommentarer)

Asså ja har suttit och kollat igenom en massa tidningar,och ja måste säga att en sak stör mej alltså...visst,egentligen varför bryr jag mej,men whatever,de gör ja!
Skärpet i midjan är ju en av dom stora trenderna just nu. jag har aldrig haft det,och kommer aldrig heller att ja det. Där tycker jag alla "modeexperter" gör fel, genom att skriva att man ska ha det,man ska framhäva midjan mm.

Jag går en kurs i skolan som heter just "Färg, Form och Stil. Och där lär vi oss allt om färger,snitt på kläder,smink,kroppsformer mm.
En person med rak kroppsform ska inte framhäva midjan,då den knappt existerar. Det ser bara dumt ut,vad den personen iställer ska göra är att hitta plagg som framhäver de andra bra delar de har på kroppen,midjan är inte deras grej.

Desamma gäller personer, som jag själv, som har en ganska högt sittande midja. Att sätta ett skärp i midjan på en sån person är bland det värsta du kan göra. Du förlänger benen visst,vem...

Skrivet av CarolineL, 2006-03-29

Visa hela (0 kommentarer)