En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
CarolineM

caroline

det är blött precis överallt

Japp, så är det det är blött exakt överallt idag ! tråkigt värre, kan man säga. Detta känns verkligen inte som sommar, från dagen vi slutade har det bara blivit dåligare och dåligare väder, och nu detta tråk väder. Jag hatar verkligen allt som har med regn att göra ! Speciellt när man absolut inte vill ha det. Jag vill ha solsken nu (:
men, det är inget man kan göra åt tyvärr "/

I midsommras var vi hemma hos amanda alla vi tjejer, och hade det trevligt tillsammans med The Grudge (; haha, man kunde ju inte göra alltför mycket uteaktiviteter då, eftersom det regnade då med "/ ååh, detta regnande. Åkte iallafall hem på moppen vid halv 3 eller nått, i halvt spöregn "/ men vi hade det mycket trevligt iallafall (: tycker verkligen om dessa töser ! <3
Har inte gjort så mycket förutom att ridit min pålle kim så att han inte blir alltför rund nu på sommarbetet (; hehe, :D i like him a lot <3
Sedan i söndags var det ett par från tidaholm som kom och tittade på min moppe och som faktiskt köpte den med, så dom ska komma och hämta den imorrn, göött !! :D ny moppee snart :D
Var även på intensivkurs för EU-moppe idag, 3 hela timmar inte alltför kul, men mycket nödvändigt :) Innan kursen idag så var jag och mammi och syster i lidköping. Vi gick en snabbis på stan och sedan bar det av till Mc-Konsult för att kolla på fräschaaa och nya moppar ! oooj, vad man blir sugen när man ser dessa heta moppar ;) iiihh, men snart så köper vi en till mig, och då kan jag moppa runt så mycket jag vill :D lääängta ! oojaa !
På fredag kommer faster min från norge och hälsar på, sedan på måndag eller tisadg bär det av till norge tillsammans med faster i två veckor :) mycket najs ! shoooppa gärnet där, bada och sola och åka båt (: kul att komma till storstan oslo haha :) inte för att man kommer att sakna deras språk när man sedan kommer hem direkt, totalt avskyr norska. usch, såå himla fult är det ! Och självklart, höll nästan på att glömma, premiären av Harry potter och fenixordern på bio :D ooh, den kommer vara såå bra, älskar de filmerna och böckerna verkligen !

nu ska jag gå och kolla klart på morden i midsomer, den serien är mycket bra (:
ha det så bra allihopa, !

oolalaa !

Skrivet av CarolineM, 2007-06-26 22:14

Jag vill med ha solsken :S

Skrivet av LisaRigfelt, 2007-06-26 22:43

gud vad kul med moppen :D du är för söt! <3

Skrivet av Lisa, 2007-06-27 16:04

carro carro carro carro carro, jag söger det ännu en gång som ja har gjort miljoner gånger förut,, de e mobbat o åka moppe till gymnasiet, hahahahahahaha :P,, du får ju övningsköra nu gör de ist ! ;)

Skrivet av Thörn, 2007-06-27 21:25

miljoner gånger va ? ;) haha, vem har sagt att jag ska åka med den till gymnasiet ? (; jo, men visst om man kunnat övningsköra varje dag överallt med föräldrar som haft tid jämt och velat åka med när man skulle någonstans så visst :)

Skrivet av CarolineM, 2007-06-27 22:01

älskar morden i midsomer :)

Skrivet av bara-en, 2007-06-27 22:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?