En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

det är jobbigt kan du förstå det ? !

PARKEN och BILLYS imorgon :D roligtroligt !!
Idag har man som vanligt varit i skolan, okej får man väl säga att dagen har varit.
När jag kome hem från skolan, åt jag lite sedan kollade man på tv. Efter det ringde Ewe och frågade om jag kunde fixa hästarna idag, sååklart ;) så jag åkte till stallet med mammie. Vi mockade o sånt där, sedan tog vi in pållarna och borstade kim lite. Sedan gick vi ut på en väldigt liten promenad med honom, kändes så värt men ändå. Haha^^
Ibland kan det kännas väldigt jobbigt att ha häst, men det finns vissa stunder då man är hur lycklig som helst över att ha häst :) såå mysigt att komma till stallet och bara ta allt med ro. Slippa stressen i skolan för en stund . (: nää, slut pratat om häst.

Imorgon är det fredag JIIPPIE ! :D helgen är efterlängtad kan jag lova ! sova ut nu för en gångs skull :) jag lyckas tyvärr alltid att gå och lägga mig kolackan tolv...

Skrivet av CarolineM, 2007-01-18

Visa hela (3 kommentarer)

FRIENDS ?

MSN är konstigt idag, det går inte att komma ut, usch ! "/ såå störande !
Idag har det varit ganska okej. I skolan så har vi för en gångs skull inte haft teori på hemkunskapen, riktigt skönt att slippa läsa ur boken . :)
Annars har det inte hänt så mycket,
ibland är det jobbigt att skriva blogg, och idag är en sån dag. Så jag slutar nog att skriva nu, innan jag tråkar ut er alla , haha^^

PUSS ,v

Skrivet av CarolineM, 2007-01-17

Visa hela (2 kommentarer)

I just wanna be your friend, okey ?

Just nu är jag verkligen jääätte trött ! "/ somnade en stund förut. Usch, ska gå och lägga mig tidigt idag har jag bestämt ! :) nej, nu vart jag tråkig ^
Har varit i lidköping idag med min söta unni :D Vi slutade ju tidigt idag, så vi bestämde oss för att dra till lidköping med en tidig buss. Lisa sa att bussen gick tjugo över ett, men det visade sig att bussen gick kvart över, hmm, men iallafall så när jag och unni kom till busshållplatsen så var klockan typ tjugo över . Och då kollar unni på tidtabellen och då står det att den gick kvart över eller nått ^ haha, så jag och unni missade första bussen. Lite små kul ! :) så vi fick gå tillbaka till skolan och vänta på att nästa buss skulle komma.

heiiiii,

unni har världens sötaste dialekt ! (:

nu ska jag gå och lägga mig, orka skriva en lång blogg idag :)
Ha det så fint alla söta !

Skrivet av CarolineM, 2007-01-16

Visa hela (5 kommentarer)

2007 Nytt år med nya möjligheter .
Allting är som förut, bara det, att det är nytt år. . . . . . . !
Nyår var som förväntat, sådär. Det blev inget med unni :/ usch, det skulle varit så himla kul att hitta på något då :) men, så kan det vara. Vi får ta igen det på valborg och midsommar :D !
Just nu lyssnar jag på Fergie : ) såå bra ! f, to the e :P Funderar på om jag ska dra till stallet snart :/ hmm, borsta kim eller nått blir det väl, isåfall. Måste städa mitt rum också, ser förjävligt ut !! usch, mig inte tycka om att städa, bara ibland. :) Har inte orkat skriva nu igen på ett tag, är väll lat antar jag . haha ^^ ja iallafall så fyller jag år på onsdag då :) 16 år ! helt otroligt fanemej ! oj, vad åren har gått fort.
SIMPLE PLAN <3 dom är bra . Nee, nu ska jag gå och duscha . Skola på tisdag :D roooligt att träffa alla ! :)

Tycker väldigt mycket om . . !

kärleken fungerar inte på det sättet, man kan...

Skrivet av CarolineM, 2007-01-07

Visa hela (0 kommentarer)

jag tycker fortfarande om dig, jag kan inte glömma dig, så fungerar det helt enkelt inte .-

Har inte skrivit på ett tag nu, har inte orkat helt enkelt. Men nu skriver jag igen :)
jullovet har varit väldigt speciellt, aldrig någonsin förut har det varit så många olika känslor på så kort tid. :/ lite konstigt när jag tänker efter. Allting har gått så fort, om bara 11 dagar är jag 16 år, kan inte förstå det. Hela 9:an har gått så fruktansvärt snabbt (höstterminen) jag antar att vårterminen kommer att gå lika fort den också :S usch, just nu skulle jag vilja göra så att allting går väääldigt långsamt, typ stanna tiden för ett tag.
Är verkligen jätte ledsen, just nu. Allting känns så hopplöst ! verkligen allting, vill absolut inte börja gymnasiet skulle vilja gå kvar på lilla västerby för evigt med alla härliga människor ! blir så glad när jag tänker tillbaka på dom bästa åren i mitt liv. Kan verkligen inte beskriva hur glad jag är för att jag...

Skrivet av CarolineM, 2006-12-31

Visa hela (0 kommentarer)

- första gången man skriver blogg, känns bra, känns bra :) som unni skulle sagt. Lussenatta imorrn :D så kul kommer vi att ha det alla tjejerna !
Du ska ju komma har du sagt så då blir det extra roligt !
jag tycka mycket om dig, :)
Julafton snart . Ska bli så kul, på nyår så måste vi hitta på nått alla vi !
No prov imorgon, känns inget vidare faktiskt. Har inte tränat ett skit om jag ska vara ärlig där ryker nog mitt VG (neeeej) .
Godnatt ska öva till No-provet får nog komma på en nödlögn om varför jag inte har tränat.

Skrivet av CarolineM, 2006-12-14

Visa hela (0 kommentarer)