En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Cassiopeia

Cassiopeia is on the air

Tratten

Härom kvällen var jag och Chila i hundrastgården med Emma och King. De hade jätteroligt,busade som fan rent ut sagt. Men, när vi skulle gå ser jag att Chila haltar och att King slickar på hennes tass hela tiden. Så, jag kollar läget och Chila har ett sår på övre trampdynan. Det är ganska rejälr, man kan "öppna" hela trampdynan. Så hem, tvätta, sätta på bandage. Men så igår, märker jag att hela benet är varmt, och såret luktar illa. Great, inflammation. Ringer vår veterinär och vi åkte dit. Det slutade med att Chila har bandage på benet, en tratt runt halsen så hon inte ska kunna slicka på benet, och en antibiotikakur på 10 dagar.
Hon tycker ENORMT synd om sig själv.

Annars är läget lugnt. Tror jag. Ska gå och prata med någon om min förlossnings depression,(ja så är det >.<) för nu har jag vågat erkänna att det är så det ligger till. Synd bara att inte alla förstår det, utan istället misstolkar mig.
Ibland känner jag att jag håller på att få en riktig "breakdown". Jag skiiiter i allt och alla. Är så enormt trött på att försöka leva upp till bilden som "Tania, den duktiga mamman." För ärligt talat..jag skiter i om de andra mammorna jag träffar en gång i veckan går på bebisjympa, även om jag frågar "oooh va kostar det och bla bla" så skiter jag fan i vilket. Jag passar inte in där! Det är inte JAG som ska sitta och fika med de andra mammorna! MEN, det ser ju så bra ut att jag gör det i andras ögon, annars tror man kanske att jag är konstig! Och inte bryr mig om Ebba. Jag älskar henne, det är inte det. Hade gärna gått och simmat regelbundet med henne,för DET tycker jag om, men jag har inte råd.
Men jag skulle faktiskt behöva en pus på en dag eller ett par timmar och bara vara mig själv.
Ska se till att gå ut en kväll när pengarna kommer. Annars blir jag tokig.
Blergh. Enough of that.

Här e hon ialla fall, mitt underverk.


Rock bebis!


Ebba kelar med Zebris. (Ja, den heter så).

Skrivet av Cassiopeia, 2007-05-19 10:28

Hade förstås ingen aning om att det är så du mår.. Vill säga nåt upplyftande, men det blir ju lätt bara klychigt och utan verkan. SÄnder dig i alla fall *STORA KRAMAR* och hoppas att jag kanske kan hjälpa dig nån gång när jag är nere med att barnvakta Ebbis om du vill. Kram kram kram /Sofi

Skrivet av skorpion, 2007-05-20 19:20

skit i mamma grupperna, gör de du känner för. jag har inte varit på ett ända sånt möte, vafan, ebba kommer på huuuur bra som helst utan att lyssna på dom olika föräldrarnas jävliga förlossningar, och att dom inte kan sova på nätterna och att dom inte får nååågot gjort.. lev med dina vänner. ditt barn. din käraste. prata me någon om du inte mår bra. jämför dig inte. lovar att ebba kommer må hur bra som helst hela sitt liv. du är duktig.

Skrivet av anna o alma, 2007-05-22 13:52

Men var dig själv, och jag har erbjudit mig att hjälpa dig hur mycket som helst har du tagit emot det?? NEJ, och jag har sagt att vi kan åka och bada på lördagar efetrsom du kan vara dig själv med mig, det vet du...men ringer du??? NEJ, jag har erbjudit mej som FAN, men jag känner att du skiter totalt i mig...Säger det här för att då kanske du förstår att jag tar illa upp när jag hela tiden erbjuder mig att hjälpa dig, kan till och med ta med ebba ut på en timme eller två tillsammans med anton, men det känns inte som du uppskattar min hjälp...jag säger till dig att ringa, men det gör du inte.
Du säger du hittar på mycket med andra mammor, men känns som du skiter i den du känt längst och som inte vill annat än att vara din vän.,..säger det en gång till...en sista gång, ring om du vill ha hjälp eller sällskap eller om jag ska ta med ebba ut på en runda...fattar du inte att jag sett och märkt på dig att du käönner dig inte som du brukar...iallafall...ska ner i helgen och om du vill så tar jag med mig tvillingvagnen istället så kan jag ta henne med mig nån dag när jag ska ut med anton....Men RING nån dag, även om det bara är för att snacka skit, kom igen vi har känt varandra i 19 år.... Kram

Skrivet av Maria och Anton, 2007-05-23 14:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?