En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Cassiopeia

Cassiopeia is on the air

Somna nu då....!

Ebba är helgalen i sovrummet. Martin försöker få henne att somna. Innan dess fösökte jag få henne att somna. Det har vi gjort i ca 3 timmar nu. Han blir irriterad och då blir jag irriterad. Lägenheten ser ut som en mess. Fulla tvättpåsar,disk,damtussar,hundhår,där ligger en biobiljett på golvet,igår glömde vi tvätten i tvättmaskinen i typ ett dygn så den luktar jättegott nu...gah! Jag blir galen.
Pratat om syskon i framtiden.
Men jag vet helt ärligt inte om jag orkar det. Jag älskar Ebba, ångrar ingenting, men jag var INTE mentalt förberedd på detta. Jag tycker inte det är gulligt att sitta och höra på när hon skriker det högsta hon kan i protest, och jag tycker inte att det är roligt att vara trött konstant eller ha ont i ryggen.
Jag hatar att inte kunna få henne lugn så hon kan sova,hon e torr,mätt,rapad, trött...vad är det som e fel nu då!? Hallå! Jag förstår inte min bebis! Är jag dum i huvudet på något sätt?
Är jag en dålig mamma som inte kan tolka alla hennes skrik?

Lilla Ebba.snälla somna nu...


Ebba´s trötta mamma

Skrivet av Cassiopeia, 2007-07-16 21:56

hej tania! hoppas ni har det bra! det låter tufft... har ebba somnat än?? borde hon ju visserligen gjort vi denna tiden på dygnet! ha det bra gumman o hälsa martin o ebba och självklart chila!
Mvh /thomas.

Skrivet av Thompa., 2007-07-17 00:43

Halluu...=) jo vi ska bo i den lilla ettan som jag har haft sedan innan jag träffade Jimmy, ska spara lite pengar...=) kan ibland behövas,...vet inte än hur jag ska göra med affären, kanske jag säljer den eller ngt, vet inte än...kommer vara här uppe på vardagarna och hemma på helgerna, vilket betyder att vi kanske kan åka och bada oftare...=) men jag har inte planerat att komma ner till helgen, men allt kan ändras...jag hör av mig i så fall....Kanske tänder på väg för lilla Ebba, kan ju vara jätte jobbigt för dem och allt kommer ju oftast på kvällen om dem är övertrötta....=S Det löser sig....Hopppas allt är bra annars...hör av dig om det är ngt...det vet du...=) ////Maria och Antis

Skrivet av Myran_mia, 2007-07-17 12:47

Klart att du inte är en dålig mamma. Det är inte alltid så lätt att förstå varför dem skriker. Tro mig jag fattar inte alltid varför Felicia skriker men man kan bli galen när inget hjälper. Du är en jätte bra mamma och du är inte ensam om att inte vara förberred på detta mentalt. Behöver du gå ut nån gång och prata eller bara komma ut så bara ring. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet. Behöver du hjälp en dag så finns jag här nära och bra :) Kram Emma

Skrivet av Dihrona, 2007-07-18 22:00

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?