En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Cassiopeia

Cassiopeia is on the air

Tänk om...

...jag hade fått sova ut någon gång? Om han hade kunnat ta Ebba på morgonen så jag kunde få sova ut någon gång för en gångs skull. Har hänt ca två gånger sen Ebba föddes.

...Jag hade fått vara ensam hemma, att Ebba är med sin pappa någonsstans? Jag har varit ensam hemma i ca 5 timmar på snart sex månader.

Detta är mina hetaste önskemål just nu. Jag är så jävla trött på att jag alltid får ta mornarna, även om vi sagt att vi ska ta varannan när M e ledig.
Nu sitter jag här med Ebba som har varit gnällig sedan halv sju, och vem ligger och sover?

Jag är så jävla trött på att behöva tjata på honom at han ska gå upp och ta tex Chila. Får tjata i ca en timme innan det händer något.
-
Och ja, jag vet att vi har några kompisar som gärna hade ställt upp så jag får vila, men det handlar inte om det, det handlar om att HAN ska SJÄLV ta initiativ för en gångs skull.
Han är duktig på många sätt med Ebba, men det är nästan alltid jag som har henne.

Jag förstår varför många förhållanden krashar under det första året.

Skrivet av Cassiopeia, 2007-07-19 08:48

Ja det hade verkligen varit skönt att få sova ut nån gång. Känns som om man inte har sovit på evigheter och att man skulle behöva sova minst i en vecka. Känner verkligen igen mig i det du skriver, tyvärr.

Skrivet av Dihrona, 2007-07-19 12:21

Hade jag varit dig hade jag ställt ett ultimatum. M MÅSTE börja ta större ansvar..... Du vet att du bara kan ta luren och ringa, jag finns här för dig (hoppas du vet om det) I LUV U!!!
Du e min bästa kompis

Skrivet av catlover75, 2007-07-19 12:51

fan, tvinga honom. väck honom på morgonen, ifrågasätt, klaga. jag hade blivit tokig.. K har haft lite sånna vanor men med allt mitt tjat så har det blivit mycket bättre. de är fan inte bara ditt barn.

ta dig tid, bestäm saker, du vet ju när han är ledig. boka in. berätta för honom att du kommer att sticka iväg och han får ta hand om henne. du är duktig!!

Skrivet av anna o alma, 2007-07-20 18:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?