En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Cassiopeia

Cassiopeia is on the air

Goodnight moon

Precis varit ute med hundarna. Vi passar familjens hund en vecka nu.
Vet inte riktigt hur jag mår, så när folk frågar svarar jag alltid " Jodo, det är bra". Klart det är bra egentligen. Ebba är frisk, fin och allt. Men så klart har även hon dagar som är asjobbiga då hon bara gnäller och ingenting passar.
Men...om jag ska vara 100% ärlig..det är så att om jag stannar upp och känner efter så kommer tårarna. Ingen vet varför, inte ens jag själv kanske.
Var ute i nästan två timmar häromdagen, gick förbi ett ställe jag bodde på med Livia ( I love you) och det kändes så konstigt. Jag kommer så väl ihåg alla stunder i den lägenheten. Fan, jag saknar det. Livia är en underbar människa.
Nu ska jag spela lite WoW med en kille från England som jag för övrigt dumpar av alla tankar på. Bra att ha en sådan^^
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Just been out with the dogs, we are taking care of my familys dog this week. I´m not sure how I feel, so I always answers " Well I´m alright". But well, of course it is good, I mean, Ebba is healthy and so but when she has bad days, she only screams and nothing is good enough.
But..if I should be all honest. 100%...it´s like this: if I "stop" and really feel, I start to cry and no one knows why, not even me.
A few days ago, I was out walking for nearly two hours, and I passed the appartment where I lived with Livia. (I love you)God, it felt so weird. I miss that time so much! I remember every moment we had there. Livia is one amazing person.
Well, now it´s time to spend some time in WoW with a guy from England, who listens to all my shit ^^
Thank you.

Skrivet av Cassiopeia, 2007-09-09 21:19

*blushes* Made me smile.

-Tom.

Skrivet av anonym, 2007-09-09 23:44

Önskar att vi båda ska må bra snart, ialla fall du. Det är så jobbigt när man inte riktigt vet varför man mår så dåligt och även om man vet så är det precis som om inget kommer att bli bra hur man än gör. Är det något så bara ring spelar ingen roll när på dygnet så kan vi ta ut hundarna eller nåt. Om du så bara vill skrika så bara gör det, jag lyssnar.

Många styrke kramar.

Skrivet av Dihrona, 2007-09-10 14:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?