En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Cassiopeia

Cassiopeia is on the air

This is about me, my life, my feelings. Take it or leave it.
Blog is the shit.

Ganska många av mina kompisar frågar hur förlossningen var,(fortfarande) så jag tänkte att fan, jag skriver ner det här.

Natten till fredag,26/1-07 Jag vaknar vid 05 och "känner mig konstig". Går upp och dricker lite o´boy,spelar en halvtimme på WoW. Sen går jag å lägger mig igen. Martin går till jobbet vid 7.
0857 Jag vaknar igen, magen gör ont. Försöker somna om, tror att det bara är förvärkar. Men de återkommer var 10:e minut och blir starkare. Chila ligger vid mig hela tiden.
0917 Ringer mamma och frågar hur förlossningsvärkar känns. Hon säger att jag nog bör ringa Martin på jobbet.
0930 Ringer Martin och säger att nu e det nog dax, men att han inte behöver komma hem än, jag klarar mig. (Vet inte varför jag sa så, jag hade ju skitont)Martin ringer sen var 10:e minut. Jag badar och försöker ta det lugnt.
ca 1030 Martin kommer hem, går ut med Chila. Jag badar igen.
Har jätteont i magen, Martin ringer Emma och Peter eftersom...

Skrivet av Cassiopeia, 2007-07-10

Visa hela (3 kommentarer)

Everybody's gonna love today,
Gonna love today, gonna love today.
Everybody's gonna love today, gonna love today.
Anyway you want to, anyway you've got to,
Love love me, love love me, love love.

I've been crying for so long,
Fighting tears just to carry on,
But now, but now, it's gone away.

Hey girl why can't you carry on,
Is it 'cause you're just like your mother,
Little tike, like to tease for fun,
Well you ain't gonna tease no other,
Gonna make you a lover.

Everybody's gonna love today,
love today, love today.
Everybody's gonna love today,
Anyway you want to, anyway you've got to,
Love love me, love love me, love love.
Girl with a groove with the big bust on,
Big bust on, big bust on.
Wait till your mother and your papa's gone,
Papa's gone
Momma, momma papa, shock shock me,
Shock shock me, shock shock.

Everybody's gonna love today,
Gonna love today, gonna love today
I said,
Everybody's gonna love today, gonna love today,
Anyway you want to, anyway you've got to,
Love...

Skrivet av Cassiopeia, 2007-07-07

Visa hela (2 kommentarer)

*Jag älskar att pilla med tops i mina öron. Fy fan va det e nice!

* Mina tånaglar växer fort som fan. Det e lite äckligt.

* Jag sitter och rycker bort håsrstrån i mina ögonbryn typ så fort jag har en hand ledig.

* Jag vill bli författare. Håller på och renskriva en mindre bok jag skrivit. Önskar att den blir en "riktig bok".

* Jag tar ego pics på mig själv i olika poser när ingen ser haha!

* Jag dagdrömmer som fan.

* jag är enormt beroende av WoW och alla människor jag lärt känna därigenon. <3

* Jag har en asdålig kroppsuppfattning. Tror att jag väger 130kg. Vilket jag definitivt inte gör. Men..jag hade inte haft något emot att vara as-smal. Kanske ska äta mindre?

*Jag lyssnar på min iPod och tänker att det är jag som sjunger. Varför hoppade jag av bandet? Sjöng ju för fan " The Phantom of the Opera"

* Jag ska tatuera mig 2 ggr till. Ebbas namn i runor och en annan grej på benet...

Skrivet av Cassiopeia, 2007-07-07

Visa hela (4 kommentarer)

Vi har varit i sommarstugan vid Båstad nu i två veckor. Det regnade alla dagar utom tre. På midsommarafton regnade det in genom taket. På torsdagen därefter åkte min mamma in på sjukhuset i Halmstad. (Hon e okey nu, hemma igen). Så sure, I had a nice vaccation! HahaxD
Nej allvarligt talat, det var jättetrist väder så humöret har inte varit på topp direkt. Men visst, miljöombyte är inte fel. Ebba var som en liten solstråle nästan hela tiden i alla fall. Hon doppade benen i havet en av de dagar vi hade sol, och hon sov på gräsmattan ett par gånger, ser så skönt ut.
Och det var ganska nice att få besök, Kim kom och drack lite bira och sliskiga cider med oss och sedan tjuvbadade vi i en pool. Haha galet. Och galet kallt var det, ingen uppvärmning i den poolen inte. Sen kom Sandra med frugan och de tog med sig soligt väder så vi grillade och hade det trevligt.
Nu sitter jag och lyssnar på regnet. Önskar Anna kunde ta mig med till Thailand som...

Skrivet av Cassiopeia, 2007-07-05

Visa hela (2 kommentarer)

Jag har en studieskuld på ca 70-80 000. Nu vill CSN att jag betalar 2006 år belopp på 6770kr innan den 29 juni. För fan. Jag har 1200kr på kontot. Grattis liksom. HAr ringt och sagt at jag är mammaledig, och eftersom jag jobbar inom det typ mest lågavlönade skityrket så har jag en inkomst på ca 5700-600kr/ månad nu som mammaledig, och att jag vill lägga upp en avbetalningsplan när jag börjar jobba igen. Fuck you sa CSN. Du ska betala denna summan innan 29 juni. Annars går det till Kronofogden.
Håller nu på att vända och vrida på allting för att lösa detta. Varför är jag inte känd skådis med en lön på typ en miljon i månaden eller nåt?
Just när jag känner att jag börjar må bättre rasar allting.
Är det så svårt att fatta att jag måste kunna handla mat och blöjor till mitt barn? Eller betala hyran? Får väl gå på gatan en vecka eller nåt.
Nån som känner sig givmild och vill skänka bort 80 000 kr?! Eller hur, I wish!!

Skrivet av Cassiopeia, 2007-06-20

Visa hela (3 kommentarer)

Ja, så vi föll för traditionen. Vi som inte skulle ha något dop. Men det blev jättefint och prästen (Olle) var kanon. För att inte tala om Ebba, hon var en riktig ängel.
Allting gick jättebra, så jag är helnöjd. Tack alla som kom, ni gjorde dagen till en jättefin dag för oss!

Mår ganska ok oxå för en gångs skull. Håller på och leta lägenhet som fan för jag tänker inte bo kvar i denna lilla så länge till! Jag hatar den.

Är level 69½ med Zittra nu så i kväll då jävlar SKA jag dinga 70! Zakorin e inte långt efter, en level typ. Förhoppningsvis kan vi sitta på TeamsSpeak ikväll och ha roligt, fyfan vad jag skrattar när vi sitter där. Grymt bra att träna upp engelska talet på. Rawr.

Föresten, jag kommer radera lite av bilderna som är i början av bloggen så jag får plats med nyare bilder.


Pose^^ Ja, jag har klippt mig.


Min ängel. (16/6-...

Skrivet av Cassiopeia, 2007-06-18

Visa hela (4 kommentarer)

Snackade med jobbet idag. Så skönt det är att inte vara där. Det är nog inte riktigt min grej att jobba med människor. Skulle så gärna vilja jobba med djur, och bo på en mindre gård.
Men det är mycket man vill.

Idag ska jag iväg och fika med de andra mammorna igen. Den enda vettiga där är Emma och vi träffas ju annars också. Detta blir nog sista gången, jag är så olik dem. Som tex en av mammorna där har ett schema på sin bebis som den ska följa. Alltså det är helt sjukt. Dessutom påstår hon att barn som gärna står redan nu (allstå med hjälp av en vuxen så klart, bebisen spänner benen själv ocj jag stöttar henne) skulle bli typ dumma i huvet rent ut sagt.
Den enda som är dum i huvet är väl hon antar jag.

Haha nog om det. Igår åt Ebba gröt till frukost. Hon hade gröten i precis hela ansiktet. Och jag hade gröt på händerna och i håret av någon anledning.

Men Ebbis älskar det iallafall.

Skrivet av Cassiopeia, 2007-06-07

Visa hela (2 kommentarer)

Idag är det 6 år sedan jag tog studenten på Polhem skolan. Det är fan sjukt vad fort åren har gått, och så mycket som har hänt sedan dess.
Sommaren 2001 var en av de bästa somrar jag haft. Bodde med Livia, och jobbade i stallet i Höllviken. Helt underbart,red varje dag, vid stranden,i skogen...hästarna Lurifax och Zorry finns alltid i mitt hjärta.
Blev mycket festande den sommaren också. Men fan, det ska man göra när man är 19 år. Jobbade bakfull varje måndag. Haha ^^
Så mycket skit man hade för sig...kommer ihåg att jag kände mig så fri, och at jag hade total kontroll över mitt liv, vilket jag nog hade jag gjorde precis det jag kände för. Många varma sommarnätter som jag och Livia cyklade på Hardebergaspåret, klockan närmade sig väl fem på morgonen, och vi var på väg hem från någon fest, fortfarande lite småfulla. Sova till klockan tolv, sedan sticka till stranden med Tonårsboendet, och sedan på måndagen var det dags för stalljobb igen...ja den tiden kommer...

Skrivet av Cassiopeia, 2007-06-05

Visa hela (1 kommentar)