En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

CatsOwnRules bloggis

Fan va jag e nervööös! Det liksom suger till i magen och massor av nja kanske inte fjärilar men typ.. Ja, nånting är det som åker omkring i magen O.O Jag ska nämligen ha mitt första uppspel!!! ( Jag går i drama) Och nu så ska jag ha uppspel! Jag tog ledigt idag för det är mitt på skol-dagen vi ska ha uppspelet.. Mina kompisar har också tagit ledigt från skolan för att se!! Vi ska göra Astrid Lindgrens uppvisningar.. Jag ska vara Madicken och en rumpnisse.. och gissa vad? Vi ska nämligen uppträda för bran som går på MIN skola! F*n va pinsamt asså.. Så nu är det extra pirrigt. O.O Ha en bra.. dag..


//Amanda hmm.. ska det gå bra?

Skrivet av CatsOwnRule, 2007-04-23

Visa hela (0 kommentarer)

Tjena! Typ förra veckan så var jag och mina 3 bästa kompisar på ett jätte mysigt ställe. Det var mysiga platser och vi åt matsäck och satt vid en brygga.. Det var sol hela dag och det var verkligen varmt! Vi tog en massa bilder och hade det så kul.. Det var verkligen häftiga klippor och så här liksom som man kanske har sett i kalendrar? Jag hoppas att vi åker dit igen nån gång. GRYMT KUUUL!!! ^.^


//Amanda, Här är en av bilderna

Skrivet av CatsOwnRule, 2007-04-22

Visa hela (0 kommentarer)

Ooooooh nooooooo! Eller jag kanske ska säga oooooooooh yees! För jag har nämligen börjat tröttna på datorn O.O Det e skit konstigt tycker jag... Jag sitter vid datorn för att jag inte har nått å göra men nu så börlar jag tröttna... Jag fattar inte varför.. Nemi rev mig i ansiktet för att visa sin kärlek till mig.. Så nu blöder jag på läppen och vid näsan. Å man bah: Åh.. vilken gosig katt man har... Så jag blev lite sur på henne.. Men hon är så söt så jag kan typ inte vara arg på min lilla söta katt..I alla fall så slog jag mig på en trapp på skolan.. Så nu kan jag knappt böja benet :( I nästa veckas blogg så får ni läsa om hur Amanda talar ut om sina bekymmer där hemma, Missa inte det! Samma tid, samma sida :D( låter som en som pratar på reklamer)


-'----@


//Amanda

Skrivet av CatsOwnRule, 2007-04-20

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag hemma från Ottsjö. Jag vra där från tis till i dag. Jag är bara LIIIITE beroende av datorn såå.. jag typ dog när mamma sa att internet hade slutata funka. Man bah: NOOOOOOOOOOOO! Också köade vi hos Telias telefon service i typ.. 3 timmar. Asså det var verkligen ett av dom hemskaste ögonblicken i mitt liv O.O Ne men nu överdriver jag.. Jag är en ironi tjej förstår ni. Så.. Det kommer vara mkt ironi i mina bloggar ^^ Aja. Min "Käre" bror kom hem på kvällen. Vi va sams ett tag men sen så små bråkade vi lite hela tiden. Min "Käre" bror försöker tydligen vara pappa åt mig när pappa inte är med i huset.. Men iaf där mamma bor så finns det EN dator. Det är tydligen för lite för 3 mogna peroner. En mamma som läser mail och chattar. En bror som klagar och läser mail och chattar. Jag är inne på internet hela tiden. Såå.. dom blir glada om dom får datorn en gång / dag.. Men det är så att mamma och min "käre" bror klagar JÄMT på mina kompisar! Hon e...

Skrivet av CatsOwnRule, 2007-04-13

Visa hela (1 kommentar)

Jag igen.. samma dag XD Aja men jag kom på en sak när jag var ute å gick. Att Datorn kanske e min lycka.. Mamma säger hela ti'n att jag sitter vid datorn och jag kommer må dåligt av det. Och att jag ska skaffa ett liv som andra unga flickor som jag. Dom har ett liv. Inte jag. Jag kanske blir lycklig av att blogga och chatta? Ja, jag kan hålla med om att jag sitter vid datorn mkt! Men jag brukar va inne på sånna här.. typ engelska sidor och jag lär mig skit mkt. Men ag blir faktist glad när jag är inne. Men asså jag tror mamma e ganska sur på mig för att jag brukar inte lyssna på henne då :/ Så meningen med denna blogg är: TA REDA PÅ DIN EGEN LYCKA!

//Amanda

Skrivet av CatsOwnRule, 2007-04-09

Visa hela (2 kommentarer)

Tjena! Jag är ny på bloggis å jag älskar å skriva bloggar. Jag är 11 år. Ja nu kanske ni tycker att jag för liten och sånt bla bla bla. Men asså! Ge mig chans typ. Nu har jag vaknat och min lilla katt har gosat med mig. Hon är väldigt mysig. Men asså, Vad ska man igentligen skriva om för att locka er läsare? Vad vet man som inte dom vet? Ska man skriva hur man känner på nå vis? Ska man skriva om knäppa föräldrar eller hur bra bästisar man har? Nja.. Jag ska nog ta reda på vad som lockar mig själv. Och det som lockar mig till att läsa.. det ska jag skriva om :D Jaja denna blogg kanske inte e så bra men daah.. Jag är 11 år liksom! Så bli inte förvånade om jag eventuellt skriver t.e.x typ eller bah eller liksom. Det är jag! Acceptera det tack? Jaja.. nästa blogg blir bättre jag lovar!


//Amanda

Skrivet av CatsOwnRule, 2007-04-09

Visa hela (0 kommentarer)