En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Channas blogg

Sen skulle grupperna med tjejer byta med varsin killgrupp och så skulle man läsa varandras ord. Killarns skrev inte ens hälften så mycket som vi... Hahaha!!!
Efter den roligaste lektionen på länge så hade vi eget arbete och jag försökte plugga till ett SO-prov, men det gick inte för det var för jobbigt och tråkigt.

Nu ska jag snart åka till kören med mina kompisar. Kul! Jag älskar att sjunga, även om det är totoalt meningslöst för mig att sjunga i kör eftersom jag inte ens hör min egen röst. Jag går där typ bara för att det är kul att mina kompisar gör det... Haha, lättpåverkad! Vår körledare är charmig och rolig, fast jag kommer snart sluta tycka det för min kompis håller på och tjatar om honom JÄMT.

Skrivet av Channa91, 2005-11-16

Visa hela (0 kommentarer)

Heeej! Idag var jag glad och självsäker hela dagen! Första gånger på, typ, en evighet! Kanske för att jag drack kaffe imorse... eller för nåt annat. I alla fall så började dagen med att jag kom till skolan och var för ovanlighetens skull hyfsat pigg. Jag snackade med en kille i klassen vid skåpen, helt naturligt och det var han som började snacka med mig. Tänk att sånt kan göra en så glad. I alla fall så var det SO sen och vi hade debatt eftersom vi har gjort egna partier. Jag läste talet, det gick rätt bra med tanke på att jag inte hade övat någonting och min (snygga) SO-lärare log mot mig flera gånger. Sen hade vi lite fler lektioner, de var jobbiga för det var rätt svåra/viktiga grejer vi fick göra fast jag mår faktiskt bättre av att stimulera hjärnan (ytterligare en sak jag aldrig skulle tala om för folk). Det blev asäcklig mat till lunch som vanligt, så jag käkade bara sallad. Efter lunchen hade vi sexualkunskap, man skulle sitta i grupper på sex personer (mycket...

Skrivet av Channa91, 2005-11-16

Visa hela (0 kommentarer)

Jag måste typ korta av mina inlägg så att de blir helt osammanhängande, det STÖR mig. Var bara tvungen att säga det...

Skrivet av Channa91, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Okej, eftersom jag inte har något annat för mig så tänker jag skriva en kort presentation av mig. Ni kommer så klart lära känna mig genom mina inlägg, men ändå.

Jag heter alltså Channa, eller det gör jag inte alls men här gör jag det och mitt riktiga namn är top secret. Jag är född 1991 och går i åttan i en rätt okej skola, jag gillar lärarna (fast det skulle jag aldrig erkänna för de andra), jag gillar lokalerna (de är nybyggda och med massor av glas) och jag gillar de flesta av eleverna. Min status i skolan är typ tönt. Eller, ibland känner jag mig som en riktig super-tönt, ibland som vem som helst. Man kan helt enkelt inte säga annat än att mina påståenden är totalt opålitliga efters0m de växlar med mitt humör. Som just nu är i BOTTEN.
Hm.. jag beskriver min personlighet som den är när jag mår bra: jag är en glad, öppen, impulsiv och humoristisk person med gott självförtroende. Jag är duktig i skolan och på fritiden sjunger jag, spelar teater och är...

Skrivet av Channa91, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Som det är nu kan inget gå fel utan att jag börjar gråta, varenda småsak ger mig vredesutbrott och tårar i ögonen. Jag känner mig så svag, vem som helst kan få mig att bryta ihop. Men förhoppningsvis blir jag starkare nu, när jag har fått vara hemma och ta det lugnt en dag, i alla fall tillräckligt stark för att resa mig upp och lyckas med något som gör mig ännu starkare. Och så lyckas jag med mer och mer saker och blir starkare och starkare, tills jag till slut vågar lite på mig själv igen så som jag en gång gjorde.

Jag tror verkligen att det kommer att bli så. Men det blir det inte. Jag har ramlat och blivit svag så många gånger förut, och varje gång har jag rest mig upp och tänkt: Nu ska inget få mig att falla igen. Men det gör det. Jag kan falla ner igen bara på grund av att en klasskompis inte hälsar, och när sådana saker gör mig förkrossad, hur reagerar jag då inte när något allvarligt verkligen händer? Jag vet inte. Vad är det för mening med att resa sig...

Skrivet av Channa91, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Idag var jag hemma från skolan, inte för att jag var sjuk utan för att jag helt enkelt inte orkade. Jag står bara inte ut där nu. Längtar till jullovet. Det är... få se nu... 36 dagar kvar tills dess. Hoppas jag står ut.
Jag hatar skolan ibland, ibland älskar jag den. När jag är lycklig så älskar jag skolan, för jag får träffa mina underbara vänner, jag får lära mig saker och jag kan flörta med killarna (och min snygga, 30-årige lärare). Fast just nu suger skolan så jävla hårt. Alla hatar mig, utom mina vänner, så jag snärjer in mig i dem och undviker alla andra, vilket inte alls är kul. Och när jag för en gångs skull lyckas uppbåda tillräckligt med energi för att prata eller flörta med någon så är de bara otrevliga tillbaka. Det verkar som om de ser igenom min yta och märkar att jag helst av allt bara vill vara ENSAM. Det är så orättvist. Alla andra som mår dåligt kan dölja det så att de verkar glada och trevliga och får uppskattning. Om jag skulle kunna...

Skrivet av Channa91, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)