En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ChocolateDreamy

ChocolateDreamys bloggis

När jag började här på bloggis var det meningen att jag skulle kunna skriva och uttrycka mina känslor och må bättre av det. Det var egentligen inte meningen att någon skulle läsa vad jag skrivit, men nu när jag märker att folk gör det så känns det faktiskt helt OK.
Jag mår lite bättre av att andra vet om mina kännslor. Men det är ändå lite pinsamt, jag vet att jag ibland skriver löjliga saker och det blir lite jobbigt då när andra läser det. Det är också anledningen till att man inte kan komentera min blogg, jag vill inte att någon ska skriva något elakt.

Idag har dagen rullat på som vanligt, förutom att vi har haft HKK i skolan idag. Jag gjorde muffins tillsammans med en klasskamrat men de svämmade över och det fastnade en del smet på bakplåtspapper. Men de blev goda iaf.

Kram.

Skrivet av ChocolateDreamy, 2007-09-10

Visa hela (0 kommentarer)

Yes, äntligen en egen dator!
Nu har jag tid att skriva skriva skriva! :P ÄNTLIGEN!
Idag ska jag kanske gå och titta på bio... Det hade varit kul att för en gångs skull göra det. Jag kanske ska se Shrek den Tredje, det vore kul ^^ Men det finns säkert massor med andra filmer att se.
Jag har egentligen en del läxor över helgen och jag får dåligt samvete när jag tänker på att jag egenligen borde göra dom. Men det finns ju en dag till av helgen efter denna... Men jag kommer nog iaf att göra några idag. T.ex. Hemkunskaps-läxan och Tyskan.
Men men...

Läget är bara toppen idag också, fast det har varit en del bråk idag också :S Får hoppas att det inte förstör resten av dagen. Det är antagligen inte speciellt roligt att sitta här och läsa om mitt otroligt tråkiga liv, jag tycker inte att det är speciellt kul att läsa andras bloggar så därför gör jag inte det. Men jag skriver i min egen.
Dagarna rullar på som de brukar göra med mat, godis, tv, film, läsning och dator....

Skrivet av ChocolateDreamy, 2007-09-08

Visa hela (0 kommentarer)

Jag mår bättre idag än jag annars brukar göra.
Jag tror det är för att jag nu kan skriva ner mina tankar och känslor. Nu när jag snart ska få en egen dator så tror jag att jag kommer att kunna skriva på datorn mycket mer än jag annars får göra.
P.g.a. min syster kan jag nästan aldrig sitta vid datorn och skriva i min blogg. Så därför slutade jag. Men nu har jag börjat igen och jag känner att jag genast mår bättre :)
Livet är egentligen inte så komplicerat som många tror, om man jobbar för sina mål får man tillslut oftast det man vill ha. Det jag vill uppnå är att få göra det jag så länge drömt om att göra, jag vill jobba med mitt skrivande, bli författare och få åka till England. Det är det jag vill.
Så därför tänker jag jobba, jobba, jobba tills jag uppnår det! ^^
Jag antar att det är därför jag skriver blogg, jag vill jobba med hur man formulerar orden och så.

Det jobbigaste jag vet är när någon i min familj håller på att bråka hela tiden. Och...

Skrivet av ChocolateDreamy, 2007-09-07

Visa hela (0 kommentarer)