En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Christoffers Glöggheta Mode

Dax för ordentlig modern stil och klass.

Nu var det dags! Nu ska vi ännu en gång fira en riktig svensk midsommarafton, nu ska vi sitta där med farmor, farbror, kompisar, hund eller katt. Vad vi svenskar vet är att en midsommar kan aldrig bli misslyckad. Men den stora frågan denna fritös-olje-heta sommar är: Hur ska vi se ut?
Ska vi kliva upp, ta den första nubben och klä oss lika charmerande och fridfullt som alla svenska dansband? Eller! Ska vi vakna upp, ta en öl och bara sätta på oss ett par jeans? Nej, nej och åter nej! Denna sommar känns endå lite speciell, det känns som att den sticker ut! Japp så inför denna midsommar så är det Baddräkten som ska fram. Nu pratar jag inte om någon vanlig baddräkt förstås. Utan om denna gamla goda 30-tals klassiker. Så åk nu hem till gamla mor och farföräldrar och leta rätt på den gamla snyggingen. Och till denna baddräkt ska du förstås krydda det hela med en läcker kylväska och en bandana. Detta gäller inte bara dom ska vara på stranden. Om du nu skulle befinna dig mitt...

Skrivet av Chris, 2008-06-20

Visa hela (1 kommentar)

Idag vaknade jag upp och tog en cappucino. Efter den sista droppen koffein så tog jag mig till spegeln. Jag stod där som en Coach som inte kunde välja mellan sina bästa anfallspar. Man kunde nästan röra spänningen i luften. Jag stod där naken och med ett par yfront i ena handen och ett par boxer i andra. Boxershortsen- Denna ickesvikande, trogna och bekväma kompisen. Yfronten - En ständigt kämpande klassiker, en krigande soldat och en återhämtande hjälte.
Nu stod jag där inför sommarens val, jag hörde något djupt inom mig som ville välja den trogna och bekväma kompisen boxer. Men i stundens heta tänkte jag WTF: Man lever bara en gång. Ta risken fånga fisken. Jag gjorde mitt vågade val. Jag slängde tillbaka boxerna i garderoben. Jag tog på mig yfronten med en stolt blick och gott samvete. Sommarens val är helt klart Yfront!

En gammal gubbklassiker är tillbaka!

Tre måsten dock!!

- Snygga ben

- Enorm penis

- Vax

Skrivet av Chris, 2008-06-17

Visa hela (2 kommentarer)