En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jag är så långt ifrån livet att jag dör i mina försök att komma tillbaka

Detta är perioder tagna ur mitt liv...vet inte hur jag ska förklara, men dom är viktiga och allmänt humoristiska...enjoy.../ Chrisse

Should have been dead on a sunday morning banging my head...cry out to god when i create my own prison...so i held my head up high and i hate that burn inside..and god have no time...to help me inside...feel the sand under my feets..walking through the desert...hear a caoyte howl..get the goosebuns all over my body...i know he is dead...start to run in the blindness of sorow...start to cry...screams out in the skies of black....why won´t you make up your mind so i can stop create my own prison.....whats this life for anyway when we only get trapped in confusion, distruction and sorow...please tell my whats this life for...i wonder...whats this life for?

Skrivet av Christian_Manfredsson, 2005-12-20

Visa hela (0 kommentarer)

I have a secret garden where there always is quiet and peacefull. I remember the time when we both where free and had no worries. We did what we wanted and no one could stop us. I miss that times. I think of you a million times a day, i can see your face in the rain. reaching out to touch it and it´s gone. I get so frustrated i scream out my anger in a empty void in my head....you make me feel so alive but still so dead. I cant discribe it..couse you´re not real. You´re a monster in my head that rip my heart into pieces and i can´t understand why?

You make me feel...so alive / Christian

Tillägnad Dzeno Ferhatbegovic "Du är saknad av alla dina vänner"

Skrivet av Christian_Manfredsson, 2005-12-02

Visa hela (1 kommentar)

Tanken smyger in i huvudet likt en inbrottstjuv i natten...den lägger sig till ro bakom hjärnbalken, hittar en skön ställning och somnar in. När den väl vaknar igen kan det ha gått timmar, veckor ja rent av år...Men ändå finns den där slumrande tills hjärnan börjat att bearbeta och utveckla den till handling och kraft.

Männskohjärnan är ett av naturens största mystrerium. jag menar vi använder kanske 10 % av våran hjärna. Tänk då om vi bara hade använt 50% av den istället, vilka under ja rent av mirakel vi skulle kunna utöva. Vi skulle kanske kunna använda telekenisi eller lavitera helt normalt..Det hade vart jävligt kul ska jag be att få tala om, fy fan vad coolt det hade varit.

Nej jag måste öva upp min hjärna så jag kan klara av att göra dom sakerna. Men det är klart kanske skulle börja med mitt minne först. Jag har hört att det ska vara extremt dåligt...Jag kan väl inte hjälpa att jag glömmer bort vissa saker. Det är bara mänskligt tycker jag.

Men sen...

Skrivet av Christian_Manfredsson, 2005-11-24

Visa hela (0 kommentarer)

Allt börjar som en lugn kväll, Sitter i egna tankar och tänker på massa underliga grejer hetsar upp mej lite och blir irriterad...jag kan inte förstå mej på vissa grjer..typ varför man inte bara kan leva som en normal och lugn människa..utan måste ha en hel jävla massa tankar och funderingar på dom mest jobbiga och sorgliga saker som har hänt i ens liv...nej man ska leva livet lite mer som en lek och bara pladdra en massa oförståliga saker =)

Lugnet återgår.. Kanske man är bra dum. Jag vet inte tycker massor med saker. Men kan inte riktigt ha en klar åsikt. Låter konstigt men det är så det känns.

Seriösa tankar ägnar jag mig aldrig åt. Så vitt jag vet existerar inga vettiga argument i min hjärna, det enda jag gillar är att leka med ord. Ord är roliga kamrater. Man kan forma o vränga på samma ord i oändlighet. Det är det jag gillar, man kan få en text att verka sammanhängande bara för att man skriver ord som kan verka svåra och pompösa men som i själva verket...

Skrivet av Christian_Manfredsson, 2005-11-12

Visa hela (1 kommentar)

Ibland är livet bra konstigt. sitter och funderar på vad jag kommer att göra om tio år? kanske har man familj. kanske har man inte gjort ett dugg med sitt liv.
fan vad patetisk man låter när man säger så...det är klart man har gjort något åt sitt liv, men vad? Jag är väldigt nyfiken på vad det skulle kunna vara.....har väldans mycket funderingar över sånt...hur kommer mina barn se ut...just nu ser dom inte mycket ut för världen..kan ju bero på att jag inte har skaffat barn än. Min kära polare Håkan som jag delar lägenhet med tror att jag kommer att ha barn inom ett år. Då undrar jag bara med vem? För just nu känns det som jag bara slampar runder kan inte bestämma mig för någon tjej överhuvudtaget. träffra jag en tjej och det börjar bli för seriöst hittar jag alltid en ursäkt för att inte träffas mer..typ som att hon var för på..hon var för lite på..hon hade fula skor...hon var korkad hon var inte tillräckligt snygg...typ så kan de låta...nu e de så att jag inte...

Skrivet av Christian_Manfredsson, 2005-11-10

Visa hela (7 kommentarer)

A life less ordinary...ja typ så kan man säga om mitt liv...vem vill igentligen vara normal?
Ingen enligt mig...alla vill sticka ut,vara något speciellt..leka med tanken att om man kanske hade gjort si eller så, så hade man kanske haft dem där pengarna eller fått tag i det jobbet...men icke, man går och lunkar på i sin egen takt och väntar på att någon ska komma och knacka på dörren och säga
-Hej , detta var från lotto komittén i Eslöv , vi har uppgifter om att du ville vara med i vårt lotteri?

Du svarar:

-Öh ja de kanske jag ville.
-Nu är det så att någon har anmält dej anonymt
-Jaha?
-Och du har vunnit vårt högsta pris på 250 tusen kronor, GRATTIS!!!

STOPP STOPP....Tillbaka till verkligheten!!!
Detta mina vänner kommer aldrig hända en vanlig dödlig, just face it vi är för vanliga.
Tyvärr skulle jag vilja säga att om detta nu skulle hända en vanlig person så skulle vinstpengarna vara slut inom loppet av en vecka.
Varför undrar ni.?
Jo de ska jag...

Skrivet av Christian_Manfredsson, 2005-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

Dagis? Tors 18 aug 05 21:57


Jag kan höra blodet rusa genom mina ådror rösten jag hör får mej att bli galen...vad ska man göra? När ens tålamod inte räcker till...ska man vänta för att man ska få det man vill? Jag bara undrar..försker att återfå min kraft...letar i förgäves...men vad ska man med den till? När man ändå bara väntar? Så många obesvarade frågår....känns som jag hänger på korset..ansvar som vilar tungt på mitt hjärta...ett ansvar jag inte vet om jag kan eller orkar bära. Det återstår att se..Den som sa att det var lätt att bli vuxen har aldrig har nog aldrig försökt..jag hatar det..skulle bara vilja vara fem år igen och krypa upp i mammas knä utan att behöva bry mig när hyran ska vara betald eller att bilen behöver besiktigas...få följa med mamma till jobb...eller kasnke inte hon låste in mig i en kartong där en gång för jag inte kunde vara där jag skull =)...nej skämt och sido...det vuxna livet är för mig otroligt märkligt och falskt...jag...

Skrivet av Christian_Manfredsson, 2005-10-23

Visa hela (0 kommentarer)