En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Chuckie

I'm the party baby, You're just the guest list...

vet inte om det e det smartaste jag kan göra, troligen inte men wtf satsar man inte så vinner man inget heller.. true!
frågan e ba om jag klarar att satsa mitt hjärta ännu en gång..

varför ska allt bli så komplicerat för?
vi har juh faktiskt redan vart här en gång förut men det känns som vi kan komma lite längre nu.. tydligen så hade juh jag ett kort med i spelet förra gången men fortsatt va det inte jag som gjorde bort mig.. det ska nog lite till innan jag släpper in han igen..
varför ska han va så sjukt söt å säga alla de sakerna till mig för? jag blir juh helt lost!!
frågan e juh ba om han nu verkligen menar allt han säger, det känns mer seriöst denna gången å han vet gott å väl att jag inte vill spela vårt lilla spel igen..

jag hatar känslor!!!! seriöst varför ska man må så dåligt innan allt blir bra??

som tur e har jag juh elin som e den enda som förstår detta helt o fullt ut.. vi har juh en jävla god plan så måste juh få det till:)
goin...

Skrivet av Chuckie, 2010-06-20

Visa hela (0 kommentarer)

varför känns det som jag redan träffat dig å att jag vet vem du e.. det e nått som jag inte kan förstå.. det stör mig nått jävligt, kanske därför du inte lämnat mina tankar allt för ofta..

det e ba helt kaos i mitt stackars huvud just nu å helt fuckin ärligt vet jag som vanligt inte vad jag ska göra.. det jag trodde på går inte å det kommer inte gå, det va väl ba en sak jag fick för mig.. å det jag gjorde för att glömma var ba ett dumt misstag som jag verkligen hoppas nån förlåter mig för även om jag inte ångrar det.. å så finns det med stort d som alltid finns å har funnits där liksom, kommer det nånsin ske å kommer jag våga tro på mig själv när det väl sker..

sjukt söt å helt sinnesjukt fina ögon, krulligt hår å stora armar som gör att man känner sig liten när han håller om en å ett leende som gör att man smälter.. ge mig!! :D

kan man tänka med kuken även om man inte har någon?

Skrivet av Chuckie, 2010-02-06

Visa hela (1 kommentar)

varför e de alltid så att när man träffar nån man e glad i så går det bara inte..?

de som e så sjukt e att de skulle inte bli såhär, vi skulle juh bara ut å leka i snön den söndagen.. men riktigt så blev det inte.. de blev till en fylla med biljard å massa dryga komentarer å kloka som vi va kom vi på att vi kunde juh ba sova ihop för de e juh så mysigt, jag trodde ja skulle svimma när du tog tag i mig på vägen hem å kysste mig.. du kan verkligen få mig å tappa andan.. men det var inget seriöst i början å de va absolut inga känslor inblandat..
helt ärligt vet jag inte när jag fick känslor för dig men dom kom väl krypandes under tiden å när du skrev du ville prata me mig så visste ja du skulle åka även om du sa du inte skulle de.. ja hade inte tänkt berätta att jag tyckte om dig för de va inte de vi skulle men när du sa du åker kunde jag inte andas..
jag har haft så sjukt kul me dig oavsett vad vi gjort å även om ja va sur på dig ibland så har jag...

Skrivet av Chuckie, 2009-11-14

Visa hela (0 kommentarer)

du fick mitt hjärta att stanna, blir orolig nu.. det var evigheter sen vi pratade å nu mår du inte bra.. jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt å att du kommer att må bra snart...
kan inte hjälpa att tänka på hur det kunde varit om vi hade bott på samma sida av jordklotet.. hade det blivit du å jag eller hade vi bara varit sjukt bra vänner.. jag vet i alla fall att du får mig att le varje gång vi pratar med varandra.. jag önskar jag hade gjort mer av vår tid ihop.. du är otroligt fin å underbar å mina tankar är med dig=)

jag saknar dig sweetie.. <3
krya på dig!

Skrivet av Chuckie, 2009-09-17

Visa hela (0 kommentarer)

har haft en väldigt stilla vecka med undantag onsdag? tror de va de.. hahah blev en liten fest även om ja inte skulle dricka.. börja jävligt bra me öl hos nattis å sen mer öl hos busan å sen gick de utför=P haha en viss person söp mig full=P hahahah.. men hade en jävligt bra kväll=) de nya tjejerna fick kanske lite för mycke mimsie info men de bjuder ja väl på som vanligt=P
väldigt mycke prat å inte så mycke action men de va kanske behövligt.. å väldigt trevligt=)
en skön helg me jobb å massa massa film=) å min lille secret=D som kanske inte e så mycke secret för alla här uppe men för resten av världen=P heheh glädjer mig sinnessjukt till de ass.. 14 kvar=)
va gäller mitt kära lovelife så e ja lycklig singel igen å allt e på topp men denna gången tänker ja inte va rädd för å tycka om nån igen=) so what du går på en smäll ibland men de går över..
speciellt eftersom ja alltid faller för idioter som e mongo å inte har några hjärnceller=P hahaha e lite...

Skrivet av Chuckie, 2009-08-24

Visa hela (0 kommentarer)

förde i love!! ska seriöst flytta dit för alla e så jävla underbara å goa.. har haft de helt fantastiskt minus en del shiit då men shiit happens liksom.. e inte min förlust så..
kommer säkert svida lite ett tag framöver men ja gav de en chans å de e allt ja kan göra så på ett sätt e de positivt för mig själv=) no regrets! sen om de kanske inte va de ja hade velat e en annan femma.. men vet egentligen inte riktigt va ja hade velat vidare liksom..
måste ba hålla mig sysselsatt me träning å finna på ting så går de fint=)
men egentligen så vet ja inte om de e så jävligt för de e juh inte ja som gjort fel å ja vet han kommer få de tillbaka... what goes around comes around!

de negativa me detta e att ja säkert kommer flippa helt ut å de blir inte kul för de i min omgivning.. heheh hahah.. mimzie is back!!! vet ja kommer göra massa dumt i helgen för de blir juh självklart fylla igen så ska kanske försöka ta de lite lugnt för ja vill inte göra de ja vet ja kommer...

Skrivet av Chuckie, 2009-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

blir idiot ass.. ja orkar seriöst inte spela några jävla spel.. va ska de va bra för.. ooh kolla på mig ja e så svår å ska va så tuff å kul.. seriöööst!!! varför kan man inte ba va sig själv? tro mig de funkar tusen gånger bättre.. om man inte tycker om personen för den den egentligen e så e de la skit samma.. ja har definitivt inte lust på nån som inte e sig själv.. e de för folk e så jävla osäkra på sig själv elle va e problemet?
men min snutt e söt=) hahah.. men han kommer ge mig psykosomatiska sjukdomar snart.. hahaa
lovar ja ska ge de en chans men får ja inte en del saker klargjort inom snaraste framtiden gidder ja faan inte mer å då kommer lille mimzie tillbaka å de blir inte lätt kan ja lova=P mohahahaah hehe

nee natti natt gott folk å sweet dreams=) imorn e en ny dag me nya möjligheter!!!

peace

Skrivet av Chuckie, 2009-08-04

Visa hela (0 kommentarer)

de ba e så.. finns inget annat ja vill å de e ba acceptera.. har slitit lite me mig själv å mina känslor å de att ja vill va singel men nu har ja bestämt mig.. ja vill ha han å kommer göra allt för han ska förstå de å ska försöka lita på han men har fortsatt lite problem på den fronten även om ja vet att han e en bra kille.. ja har inte riktigt velat släppa in nån på livet för ja vill inte bli sårad men även om han skulle såra mig så e de värt de.. har haft så ont i magen i några dagar för ja vet inte va ja ska göra å han tror inte ja vill ha nått seriöst å att ja leker me han å håller på me andra samtidigt men sanningen e att visst de e så jag varit förr men sen ja träffa han har ja inte ens sett på nån annan å absolut inte haft en tanke på å hålla på me nån annan.. ja vill ba ha han hos mig å ligga i hans armar.. se in i hans sjukt fina ögon.. skratta me han å göra galna saker..
har varit lite upp å ner senaste veckan, fick veta lite saker igår...

Skrivet av Chuckie, 2009-08-03

Visa hela (0 kommentarer)