En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Chuckie

I'm the party baby, You're just the guest list...

cj=)

varför e de alltid så att när man träffar nån man e glad i så går det bara inte..?

de som e så sjukt e att de skulle inte bli såhär, vi skulle juh bara ut å leka i snön den söndagen.. men riktigt så blev det inte.. de blev till en fylla med biljard å massa dryga komentarer å kloka som vi va kom vi på att vi kunde juh ba sova ihop för de e juh så mysigt, jag trodde ja skulle svimma när du tog tag i mig på vägen hem å kysste mig.. du kan verkligen få mig å tappa andan.. men det var inget seriöst i början å de va absolut inga känslor inblandat..
helt ärligt vet jag inte när jag fick känslor för dig men dom kom väl krypandes under tiden å när du skrev du ville prata me mig så visste ja du skulle åka även om du sa du inte skulle de.. ja hade inte tänkt berätta att jag tyckte om dig för de va inte de vi skulle men när du sa du åker kunde jag inte andas..
jag har haft så sjukt kul me dig oavsett vad vi gjort å även om ja va sur på dig ibland så har jag alltid velat att du ska ligga i min säng när ja ska sova å hålla om mig.. e helt underbart å få ligga i din famn å bara vara..
jag e så glad att du vet att jag tycker om dig å att jag inte vill du ska åka även om jag förstår du måste å vill verkligen inte hindra dig för det är din dröm å ja önskar dig all lycka i världen!
jag e verkligen glad att jag träffat dig å du förstår mig på ett sätt ingen annan gjort å e tveksam till att nån annan kommer göra.. jag kommer aldrig att glömma dig å uppskattar verkligen den tiden vi haft å allt vi gjort även om jag önskar det fanns mer tid till allt!!
men jag vet vi kommer ses igen=)

tack för att du e helt underbar å får mig att le.. du e vad jag behöver!!

Skrivet av Chuckie, 2009-11-14 02:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?