En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Cillas bloggis

Varför är världen så trång och smal? Varför skall jag vara tjock? Att hålla på, som jag gör, bo på en gård, slita häcken av sig med olika saker, försöka äta nyttigt och inte något händer med vikten? Varför jag för?
Jag rider två hästar om dagen. Men jag orkar inte. Fläsket skumpar runt, jag tycker bara synd om hästarna och musklerna orkar inte driva hästen åt det håll jag vill... Benen hänger där som två spagettistrån och när jag sitter av viker dom sig under mig.
Jag har slitit med vår butik i två dagar. Där inne är det varjefall någorlunda svalt. Jag svettas som en gris. Att kläderna inte passar det kan man väl ta men kroppen orkar ju för fan inte ens hålla mig uppe längre snart.
Så får man rådet, ät nyttigt, motionera mer, drick mer vatten - mindre cola osv... och vad gör jag? Att jobba på en gård mellan 07:00 och 23:00, räcker inte det i motion? Äta endast nyttig mat, äter inte godis, dricker inte läsk, öl eller annat (visst EN cola kan slinka...

Skrivet av Cilla, 2005-07-13

Visa hela (0 kommentarer)

Vad i helvete har man försäkringar för??? Jag bara undrar. Vi har precis betalat 75000 (!!!) kronor i försäkringar för alla hästar. En häst var försäkrad innan men bara för att en ändring blev gjord vägrar försäkringsbolaget betala ut pengar för veterinärvårdskostnader! Jag är rosenrasande förbannad. PLUS att dom lägger reservationer för HELA HÄSTEN. Det enda som får hända är att hästen slår sig, då kanske dom betalar slakten... KANSKE!

Igår var jag och tävlade dressyr. Skall inte nämna vart för då blir det väl liv och helvete för det med. Hur eller hur så var det den sämst organiserade tävlingen jag någonsin varit med om. Dom la in mig i fel klasser och på fel häst mm...

Vad är det här för värld jag lever i???? Jag blir ju fullständigt förvirrad för kung och fosterland. Ingenting går min väg just nu!
Vänta ni bara tills jag kommer igen
/Cilla

Skrivet av Cilla, 2005-05-30

Visa hela (1 kommentar)

Egentligen är jag väl inte någon direkt datafreak... och det märks att det var ett tag sedan jag gick min grundkurs i webbmastering. Idag kom jag inte ens ihåg hur man gör ett popup fönster. Jag blir vansinnig... Jag har nu suttit och kliat mig i huvudet i timmar, så om någon läser detta HJÄLP MIG!!!! Jag jobbar vanligtvis i FP och har nu 03'an...
Apropå datorer... den dator jag har har en mus i form av ett flygplan. Det är nog den sämsta mus man någonsin kan tänka sig... jag blir vansinnig. Den hakar upp sig jämt och ständigt. Måste komma ihåg att byta den snart.

Annars har dagen varit lite konstigt tung. Jag var på massage i förmiddags vilket var jätteskont. Kom hem och åt mat och satte mig och började göra om företagets hemsida (det var då jag började klura på popupfönster). Sedan var det träning med Lee Roy och Tellus. För er oinsatta själar som fortsatt att läsa ända hit ner så är det mina två tävlingshästar... Loyan var trött och Tellus var halvgalen, men...

Skrivet av Cilla, 2005-05-26

Visa hela (1 kommentar)

Hur kommer det sig att efter ha sovit i ca 7.5 timme vaknar man upp och är dötrött, har huvudvärk och träningsvärken sedan i förrgår fortfarande känns i benen? Borde man inte efter en god natts sömn vara pigg, fräsch, smärtfri osv???
Klockan är bara tjugo över sju och det enda jag har lust med är att gå och lägga mig igen. Men jag bör väl egentligen inte klaga. Jag ska ju vara på massage klockan nio. Det kanske piggnar till lite.

Kanske skriver mer i kväll...

/Cilla

Skrivet av Cilla, 2005-05-26

Visa hela (0 kommentarer)

Är det bara jag som är konstig eller är svenskar extremt avundsjuka? Efter att ha bott ett par år i Stockholm flyttade jag ner till Vetlanda. Från anonym till "kändis". Även fast man inte gjort något speciellt vet alla vem man är bara för man köpt en gård... Tydligen så är det en avundsjuka i den här staden som är enorm. Varför kan man inte dela lite glädje i andras framgångar? Vad vet folk om mitt liv? Nej, istället för att fråga börjar vi sprida våra egna misstankar vilket blir rykten och alldeles fel. Kom direkt till mig och fråga istället... och få veta sanningen...

Jag tycker avundsjuka är en svår sjukdom som många människor har... gläds istället med dina medmänniskor, då börjar dom säkert dela med sig!!!
/Cilla

Skrivet av Cilla, 2005-05-25

Visa hela (2 kommentarer)