En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Cisselas bloggis

Jennifer 17 år!!!

Taggar: barn häst födelsedag skog ponny

Ja jag hittade ju min kamera som tur var, hade varit förvirrad och stoppat den i Toms jacka...

Har ju även en bilddagbok där jag är väldigt aktiv... en av mina bdbvänner hade skrivit ett mess till mej idag: Hej hej! :-) Min tjej skulle bara veta hur mkt ni är ute i skogen, hon skulle bli sååå avis :)

Tänker aldrig på det på det sättet, men att det är bra och nyttigt att röra på sej mkt och i skogen rensar jag mina tankar. :) Försöker lägga in en bild från vår senaste tur i skogen, vi gick en lång runda vid Lärkesholmssjöarna.

Andra tävingsdagen gick också bra, vi fick massor av beeröm, jättefina priser, fin bana, bra arrangemang mm Många kom in och önskade ett längre meeting till nästa sommar. Vi får se men klart man blir sugen när alla är så positiva!

Däremot så är man helt slut idag, ont i huvudet och mår illa... och Hannah vill bara pyssla och leka med lera så det passar superbra! Även om vi nog snart ska ta oss ut och få lite luft, Hannah var lite sugen på att rida en runda.

Igår fyllde Jenifer år, jättesur var hon för att vi skulle ha tävlingar på hennes födelsedag... men hon kom hem från hästarna en halvtimme innan mej... sedan blev det kalas på kvällen som Tom hade fått arrangera, vilket han klarade jättebra även om han inte trodde det... han hotade med att köpa pizza till alla. :D

Men tänk att jennifer blir 17 år gammal, lika gammal som när jag blev gravid med henne... så stor hon är nu, nästan vuxen...

Skrivet av Cissela, 2009-06-08 18:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?