En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Cisselas bloggis

Sjukhusbesök mitt i natten...

Taggar: sjukhus olycka moped

Ja nu kanske jag skulle skriva det jag egentligen skulle skriva om innan idag när en söt liten hund kom och distraherade mej och det blev en hundblogg istället. :)

Iaf, igår så var ju Jessica på bal och Jennfer moppade ner dit. När jag sedan skulle hämta Jessica så ville de vara kvar ett tag till och skulle hämta moppehjälmen hos Angela och köra hem rätt så snart.

Hannah och jag hade varit så trötta innan men efter kvällsrundan för att hämta Jessica så var vi pigga. Hade egentligen tänkt lägga Hannah och öppna en cider och titta lite på TV men av någon anledning så stannade jag och Hannah uppe och jag öppnade ingen cider.

En halvtimme efter jag kom hem så hör jag en moppe. Skönt nu kan jag lägga mej tänkte jag. Efter några minuter så kommer Jennifer inhaltande, helt grå i ansiktet, jätteskitig och med blod rinnandes från ena knä. Vi välte med moppen säger hon. jag blir helt kall, var är Jessica nästan skriker jag. Hon gick ut på rummet och tog av klänningen sa Jennifer och jag kunde andas igen. Fy vad rädd jag blev.

Båda tjejerna gick in i duschen och duschade av allt blod och grus. Jessica hade klarat sej med lite skrubbsår... eller inte lite, mkt skrubbsår men allt är ju relativt... Jennifers knä däremot såg hemskt ut, såg direkt att där var det sjukhuset som gällde. Såret var mkt djupt och var grågult, massor av skinn och kött fattades. Jennifer fick panik och trodde de skulle amputera benet men det var nog mest chocken. Sköterskan skrattade iaf gott åt det. :D

Det tog en doktor en timme att tvätta rent och klippa bort alla trasiga skinnslamsor, största biten var 1*1,5 cm stor och 7-8 mm tjock. Ja, jag kunde inte låta bli att se på när doktorn trollade ihop såret. En timme och fem stygn senare var benet nästan som nytt... eller iaf så var det så fint lagat som man någonsin kunde tro att det fula såret skulle bli....

Väl hemma igen så hade det blivit ljust ute och jag och Jennifer var klarvakna. Vi satte oss och mös i soffan med varsin cider (äntligen) och en skål popkorn, sedan slocknade vi båda två. Idag hoppar Jennifer på kryckor och har haft ordentligt ont men bättre iaf ikväll!

Tänk så illa det kunde gått, de hade verkligen tur i oturen, framför allt med tanke på att de inte hämtat hjälmen till Jessica för tjejen som hade Jennifers andra hjälm hade redan gått och lagt sej och hon hade även Jennifers mobil, därför kunde de inte heller ringa mej...

Skrivet av Cissela, 2009-06-11 23:53

Man får vara på alerten konstant. Skönt att det ändå gick såpass bra.

Skrivet av Diana, 2009-06-12 00:04

Ja man vågar knappt tänka på hur illa det kunde gått.

Skrivet av Cissela, 2009-06-12 00:12

Men hej! Oscars mamma här, inte visste jag att du hade en blogg.... Hoppas Jennifer kryar på sej snart. Usch så hemskt.
Filippa mår bra, skoddes idag. Oscar skall tävla på Viskadalen den 21 Juni är det tänkt. Då prövar han L:c och L.b.

Mvh Tina

Skrivet av Toma, 2009-06-12 10:18

Hej Tina! Blev ju smittad av din blogg :) Längesedan jag bloggade nu så det var dags för en ny, annars blir det mest bilddagbok... FÅr se om vi kan komma till Viskadalen, Jessica ska inte tävla den helgen iaf.
Kram/C

Skrivet av Cissela, 2009-06-12 12:12

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?