En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Cisselas bloggis

Midsommar i all ära men väder hade vi i alla fall!

Taggar: barn bild hund midsommar valp natur

Midsommar i all ära, vi hade iaf väder den här dagen! Solen sken, det blåste, det regnade, det åskade vad mer kan man önska sej på en midsommar!? Jo kanske solsken och vackert väder som de hade i Norrland av alla ställen. men det kan man väl unna dem med den vintern de har... Sommaren 2005 då jag var rätt så höggravid, den midsommaren var något av de varmaste och finaste jag upplevt. Vi satt ute halva natten och bara njöt av underbar midsommar!

Annars var midsommarafton trevlig, Renee, Magnus och Niklas, Hannes, Jessica och Sophia, Jocke och Rasmus var här. Vi åt traditonsenligt sill och potatis (bland annat) och jordgubbar till efterätt... Hade tänkt spela lite brännboll eller fotboll men eftersom vädret inte visade sej från sin bästa sida den kvällen så blev det mest att sitta inne... ja killarna hann ut till Toms jänkebil lite också förståss... och vi andra var ute med hundar och barn och bla tittade på hästarna. :)

Fick inga bra midsommarbilder med här kommer en på Hannah när hon leker med Sophia, lekrummet var välstädat innan men var en jordbävninge efteråt... men vad gör det, de hade så kul och det går att städa! :)

Men iaf så fick jag ju inte någon paket till min födelsedag av Tom... men väl dagen efter. Ja kanske inte ett paket men världens sötaste hundvalp!

Och en bild på vår gamla fina Jackie

Och två bilder från skogsturen till Trollehallar på midsommardagen

Skrivet av Cissela, 2009-06-22 09:14

Va, fick du den söta valpen? *mantra* Är inte avis, är inte avis....

Skrivet av Diana, 2009-06-22 09:20

Haha ja fick henne i 35-årspresent av min man. :)

Skrivet av Cissela, 2009-06-22 09:23

Vilken gullig valp, vad är det för något? Jätte söt!
Jag mailade till Jennifer och sa att vi kan ta med Filippa när vi kommer ner den 11 Juli om det är ok för er. Vi kommer ju till Björbäck med Connemaran till utställningen! Därför behöver hon bantas!
Våran Alice 4 år har också en Pippi Footwear med leksaker i!

Kram Tina mfl

Skrivet av Tina, 2009-06-22 09:45

Nej vad söt hundvalp!! Åhhhhh!! Fint landskap ni verkar ha omkring er:)

Skrivet av Winter, 2009-06-22 16:23

Winter: Tack, ja det gäller att hitta sina "smultronställen" :)

Skrivet av Cissela, 2009-06-23 00:34

Tina: Liten blandistik :) Pippilådan var alldeles för fin för att slängas och helt perfekt för leksaksförvaring. :) Jag, Tom och Hannah är bortresta den 11 juni, åker på tisdagen och kommer hem på måndagen, hästarna är på bete en halvmil hemifrån oss men ni får gärna lämna henne där men jag mailar istället (imorgon eller nästa dag beroende på när jag hinner). Kram/Cissi

Skrivet av Cissela, 2009-06-23 00:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?