En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Cisselas bloggis

Fälltoppar och vasalopp

Taggar: semseter

Häromdagen kom vi hem men har inte hunnit sätta mej här... trodde ik min enfald att bloggen skulle hinna uppdateras på semester men så blev det ju inte... bilddagboken är iaf färdiguppdaterad med sådär 250 bilder och nu kommer här en liten snabbresume här med! :)'

Första dagen så stannade vi vid brahe hus och köpte polkagrisar och tittade på ruinen. KUl för det hade aldrig blivit tid att stanna där innan.... till dalarna kom vi påtidig kväll och då bjöd Pelle på god grillmat!

Dagen efter så åkte vi till Björnparken och kollade på just björnar, men även tigrar och lite annat.

Dag tre så blev det shopping i Mora eftersom det regnade en del. Hannah hittade bland annat pippimösa och princesskofta och så fick hon en liten söt rosa morahäst.

DAg fyra så kollade vi på Helvertesfallet och storstupet och så fikade vi på zorngården.

Dag fem blev det tomteland, vilket framför allt Hannah uppskattade. Tänk att få vara med i en saga en dag!!! Massor med troll, älvor, nissar mm träffade vi och Hannah fick en så söt varg i en fiskedamm...

Sjättedagen blev det min önskleutflyfkt. Vi åkte till Fulufjället och tittade på Sveriges högsta vattenfall, 90 meters fallhöjd. Gick en liten runda på 5,5 km men den tog iaf fem timmar att gå (med grillpaus). Mäktiga utsikter och så vackert fall! Vissa andra (Tom, MAnge och Nicke) var istället i rättvik och tittade på Classic Car. Den dagen avslutades med en tur över till Norge... tyvärr hade det blivit mörkt redan men nu har jag iaf varit där!!!

Sjunde dagen åkte vi hem, stannade bara några gånger och fikade... trötta och glada kom vi hem vid två på natten :)

En rolig resa!

Ska lägga till lite bilder senare idag.... sitter vid bärbara nu och på den har jag inga bilder. :)

Skrivet av Cissela, 2009-08-01 08:54

Låter som en toppenresa ;)

Skrivet av Diana, 2009-08-01 13:57

Japp, vi hade jättemysigt :)

Skrivet av Cissela, 2009-08-01 22:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?