En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Cissis bloggis

Hård kompakt snö. Han slant till, men kom snabbt på fötter igen.
”Långa, jävla skogsväg” viskade han för sig själv.
Granarnas grenar tyngdes av snön. Det var kallt, ruskigt kallt och mörkt ute, endast månen och snön lyste upp den buckliga och hala vägen. Han riktade blicken neråt hela tiden, han ville inte se upp. Han skämdes, skämdes för det val han tvingats göra. Det var så svårt att veta: Vad är rätt och vad är fel? Vad skulle han ha gjort? Allt kändes fel, han hade lyssnat till sin hjärna och inte till sitt hjärta. Det hade känts rätt för tillfället, men nu mådde han bara dåligt och saknaden inom honom växte starkare och starkare och han visste att den skulle fortsätta att växa länge. Tänk om han inte orkade leva med saknaden? Tänk om han skulle ångra sitt val och tvingas leva med den väg han valt?

Nej, allt skulle bli bra. Det måste han intala sig. Det var hans framtid det handlade om, och det fick ingen komma i vägen för just nu.

Helt...

Skrivet av Cissi, 2006-11-12

Visa hela (2 kommentarer)

Inom miljöpolitiken tycker Kristdemokraterna att det är viktigt att ingå i ett nära samspel med naturen, att man inte sätter männsiskan först, utan tänker på sin omgivning och samspelar med den.

De följande miljöfrågorna är De viktigaste frågorna för Kristdemokraterna;
dessa rör bl.a. miljöfrågan gällande Växthuseffekten, som är KD:s högst prioriterade fråga. För att minska de så kallade växthusgaserna vill KD minska utsläppen från industrier och satsa på forskningen för att t.ex. få fram bättre och miljövänligare fordon.
En annan viktig fråga gäller oljeutsläppen i Östersjön, för att minska dem vill KD skärpa reglerna för fartyg på detta innanhav.
Bensinskatten talas det mycket om, och i denna fråga står Kristdemokraternas svar klart. De vill sänka bensinskatten och göra bilåkningen billig. Detta kan låta som en dubbelmoral, i och med att de också vill sänka växthusgaserna, och om man sänker bensinskatten blir det billigt att åka bil, och...

Skrivet av Cissi, 2006-09-20

Visa hela (2 kommentarer)

nej, inga jävla glory days här inte, förkyld och dunk i hela huvudet, har bråkat med ted, inget bra går på teve och till råga på allt så finns det inte ett skit att äta här hemma förutom fullkornsbröd, yash.
hoppas att jag mår bättre till imorgon iallafall, för man vill ju inte vara förkyld när man ska sitta uppe hela natten i kylan. och det är ju synd om man går miste om den upplevelsen, haha.
ted ringer inte heller, jag tror nog att det handlar om vem som kan stå ut längst.. måste vara så iallafall. usch vad jobbigt allt ska vara, fyfan. aja, jag ska gå ner och tröstäta marabou och kika på McGyver nu, yeaha.

Skrivet av Cissi, 2006-09-06

Visa hela (0 kommentarer)

Ja fan, här sitter man ju och bloggar som en annan korkad blondin, varför är jag då korkad? jo för att jag borde arbeta med politik, och istället sitter och skriver på en site som valt det något ull-gulliga namnet bloggis, alltså, is på slutet, blogg-is. Det är ungefär lika coolt som att döpa en grov-damsugare till grovis, GROVIS? där står alltså magnus, sveriges starkaste man i pälsjacka och demonstrerar den här as coola dammsugaren, och sen döper dom den till grovis? det låter ju som en hundvalp.
Så jag är korkad, som sitter här. Och ja, jag är blond också, och ja jag sminkar mig varje dag, jag borde kanske bli som Carolina Gynning, Olinda och Ebba von Sydow och alla dom där blonda brudsen som bloggar om vilka jeans dom köpt.
Men egentligen? Varför tycker folk att det är fel att vara blond och uppsminkad? man lever ju livet iallafall, jag säger inte att JAG är ytlig, jag gillar att göra mig snygg bara, samtidigt så har jag ju feministiska åsikter, och en del påstår ju...

Skrivet av Cissi, 2006-09-04

Visa hela (4 kommentarer)

wow, äntligen har jag skaffat blogg, jag hoppar av glädje.

just nu sitter jag i datasalen och försöker vara ambitiös,
vi får se om det lyckas, men nu blir vi bortkörda av engleska jenny,
så jag antar att det är dags att lyfta på röven och gå iväg någon annan stans.

Skrivet av Cissi, 2006-09-01

Visa hela (1 kommentar)