En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Cissis bloggis

Blond och korkad?

Ja fan, här sitter man ju och bloggar som en annan korkad blondin, varför är jag då korkad? jo för att jag borde arbeta med politik, och istället sitter och skriver på en site som valt det något ull-gulliga namnet bloggis, alltså, is på slutet, blogg-is. Det är ungefär lika coolt som att döpa en grov-damsugare till grovis, GROVIS? där står alltså magnus, sveriges starkaste man i pälsjacka och demonstrerar den här as coola dammsugaren, och sen döper dom den till grovis? det låter ju som en hundvalp.
Så jag är korkad, som sitter här. Och ja, jag är blond också, och ja jag sminkar mig varje dag, jag borde kanske bli som Carolina Gynning, Olinda och Ebba von Sydow och alla dom där blonda brudsen som bloggar om vilka jeans dom köpt.
Men egentligen? Varför tycker folk att det är fel att vara blond och uppsminkad? man lever ju livet iallafall, jag säger inte att JAG är ytlig, jag gillar att göra mig snygg bara, samtidigt så har jag ju feministiska åsikter, och en del påstår ju att man inte kan var feminist när man rakar sig och sminkar sig och faktiskt bryr sig om sitt utseende, men det tycker jag att man kan, det är därför man kan räkna in mig till kategorin Glamour-feminist, precis som Carolina, Ebba och Olinda..

.. jävlar, jag är ju som dom iallfall.

Fan vad fjortig jag låter, jag måste lägga av med det här.

Ikväll är det dans, hiphop ffs! yoyoyo all you motherfuckers in dah house, nej fan, så kan man ju inte säga, men dansa, det kan man! och kul är det också, och inte nog med det så ingår jag ju i den proffsigaste av alla streetdance grupper på daladans-studio nu, hähä.
Jag ska börja träna på friskis, snacka om att det är medelklassens välsignade ställe.
"Fit but you know it"

Peace out

Skrivet av Cissi, 2006-09-04 13:16

Haha, cissi du är värsta bloggarn! BLOGGIS IN MY HEART, RIGHT? hatar förresten å va sjuk, vill dansa med mina älsklingar ikväll. fuck skorpor och soffan men dom är mina bästa vänner just nu. Puss

Skrivet av ida65, 2006-09-04 13:52

Sitter också här och bloggar. Trots att jag är brunett;)

Skrivet av Diana, 2006-09-04 14:15

jahaja ... :P

Alla barnen åkte flygplan utom rut för hon föll ut :PHAHA

Peace

Skrivet av Kristoffer91, 2006-09-04 15:07

En Busted mening är givet :D

Skrivet av amandaolzon, 2006-09-04 18:45

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.