En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
CocaineCoffe

CocaineCoffes bloggis

dagen börja vell inte fråns det att jag kom till tandläkaren, då vakna man till lite.
tror jag börjar tycka om min tandläkare, hon är snäll, trevlig och man får tuggummi.

Jag stack hem och satte mig vid datorn ett tag, vänta på tuhk.
när väl tuhk kom vid 12 tiden så satte vi i gång att laga mat, vilket vi i stort sett gör varje gång vi träffas, men det är vell så folk känner igen oss, hungriga.

jag och tuhk masa oss sen från soffan och rakt upp till spelbutiken där vi fick nöjet att träffa hampus och rasse. Planen var att vi skulle ut o fotografera lite med hampus längs saxån.
Till en början gick det vell bra, vi hade trevligt, skratta och alla var på friskt humör.
Sen fick vi för oss att gå längs saxån istället och det blev 3 väldigt irriterade pojkar, alla med dygnsura skor efter att ha trampat ner i vattenpöl efter vattenpöl.

jag såg ingen mening med att snurra omkring där längre så jag tog mitt egna förnuft till fånga och gick hem i mina blöta...

Skrivet av CocaineCoffe, 2008-02-07

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tänker inte sitta och skylle på att jag blev väckt av mobilen och att jag inte kan somna om, för så är inte fallet, inte idag och inte alla andra dagar heller för den delen.
Jag har bara lyckats fucka upp min dygnsrytm, vilket inte är ett av mina smartare drag.

Hur som helst, nu sitter jag mitt i skiten igen, vid datorn och har precis vaknat. Jag måste få ett slut på det här, men hur jevla lätt är det?
Varenda gång jag försöker vända rätt dygnet genom att försöka hålla mig vaken hela dagen, då slutar det alltid med att jag somnar vid senast 8. Man ska inte somna innan 8 för då vaknar man garanterat igen, ivartfall jag.

Nu är jag sjuk hungrig som vanligt, det är jag alltid när jag vaknar, vilket resulterar i att vår proviant börjar sina här hemma.

den nattliga vanan är inte att jag vaknar, utan att jag faktiskt går upp utan att försöka somna om.

Skrivet av CocaineCoffe, 2008-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

I brist på annat här i skolan så börja jag kolla runt på alla mina vänner på bilddagboken och såg att grahl hade börjat blogga. Det verka roligt, så varför inte?

Jag tänkte att jag börjar skriva om gårdagen som blev hur bra som helst.
Kom hem från skolan redan vid 11 tiden och logga in på msn, jag förvänta mig inte att där skulle vara någon rolig inne och det var där inte heller. så istället börja jag spela lite pinball på datorn och helt plötsligt så logga graba in. I måndes hade jag snackat med han angående att han skulle köpa 6 månaders kort på gymmet igen. Så jag frågade han om han skulle köpa det idag (igår) och det sa han att han skulle, så det blev att jag stack till gymmet med graba.

När jag sen kom hem så gick jag och la mig i sängen och somna direkt. Jag vakna inte fråns vid 22.oo och fick ångest för att jag hade gått och lagt mig. Någon måste ju förstå hur jevla svårt det är att somna om igen efter att ha sovit i sju timmar. Efter många om...

Skrivet av CocaineCoffe, 2008-02-06

Visa hela (2 kommentarer)