En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
CocaineCoffe

CocaineCoffes bloggis

5 liter öl tack.

I brist på annat här i skolan så börja jag kolla runt på alla mina vänner på bilddagboken och såg att grahl hade börjat blogga. Det verka roligt, så varför inte?

Jag tänkte att jag börjar skriva om gårdagen som blev hur bra som helst.
Kom hem från skolan redan vid 11 tiden och logga in på msn, jag förvänta mig inte att där skulle vara någon rolig inne och det var där inte heller. så istället börja jag spela lite pinball på datorn och helt plötsligt så logga graba in. I måndes hade jag snackat med han angående att han skulle köpa 6 månaders kort på gymmet igen. Så jag frågade han om han skulle köpa det idag (igår) och det sa han att han skulle, så det blev att jag stack till gymmet med graba.

När jag sen kom hem så gick jag och la mig i sängen och somna direkt. Jag vakna inte fråns vid 22.oo och fick ångest för att jag hade gått och lagt mig. Någon måste ju förstå hur jevla svårt det är att somna om igen efter att ha sovit i sju timmar. Efter många om och men så blev det att jag reste mig upp ur sängen och gick upp och satte mig vid datorn. Jag hann precis sätta mig ner sen ringde min mobil.

"jaaaaallå"
"hejhej"
"tjenare matte"
"kom hit nu, jag, chrille och hampus sitter och lirar halo 3"
"matte, jag har precis vaknat och är inte jättesugen på att ens ta på mig ytterskorna..."
"men hampus har ju tatt med sig en 5 liters dunk med öl"
"ja okej, jag kommer"

Som ni nog förstår så bar det av till matte. Vi hade allmänt trevligt, satt och lira halo 3 och drack glas efter glas. Chrille gick och la sig vid 24.15 och hampus gick och la sig vid 01.15, sen var det bara matte och jag kvar med en dunk öl. Vi två lyckades pressa ut dom sista dropparna vid 04.30. Efter sådär 14-15 glas öl så fanns där bara en sak kvar att göra och det var fan ta mig att gå och lägga sig.

"släcker du i huset coffe?"
"yes, det fixar jag....eller va fan ska du göra då?"
"jag ska bada"

Matte hoppa i badkaret, vilket inte var helt väntat. Så det var upp till mig att släcka i huset.
Sängen intogs inte fråns vid 05.15 och då var jag riktigt trött och ganska påverkad av ölen.
Jag ljuger inte om jag säger att vi inte somna klockan 05.45 och klockan 05.48 ringer mattes mobil....

"NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ"

Jag tog tag i mobilen med den jobbiga signalen och la den på matte, sen drog jag kudden över huvudet och försökte stänga ute ljudet, men det var i stort sätt en omöjlighet.
Mattes mamma, anita, gav upp efter att ha ringt till mattes mobil 3 ggr och hem 3 ggr, vilket jag tyckte var väldigt milt. Men jag tänker inte klaga, eller ivartfall så gjorde jag inte det då...
MEN klockan 07.10 rusar en arg anita in i rummet och skriker för fulla muggar. När dörren stängdes igen så kunde jag lugnt och stillat klättra ner från takkronan.

Jag får ändå avsluta den här bloggen med ett tack till anita som alltid ställer upp med full stämma och får en att gå till skolan.

Skrivet av CocaineCoffe, 2008-02-06 09:24

Jag blev mörkerrädd när anita kom in i crilles rum och skrek...

Skrivet av Hampus, 2008-02-06 13:18

you're not alone hampus...

Skrivet av CCoffe, 2008-02-06 14:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?