En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
CocaineCoffe

CocaineCoffes bloggis

två blöta skor

dagen börja vell inte fråns det att jag kom till tandläkaren, då vakna man till lite.
tror jag börjar tycka om min tandläkare, hon är snäll, trevlig och man får tuggummi.

Jag stack hem och satte mig vid datorn ett tag, vänta på tuhk.
när väl tuhk kom vid 12 tiden så satte vi i gång att laga mat, vilket vi i stort sett gör varje gång vi träffas, men det är vell så folk känner igen oss, hungriga.

jag och tuhk masa oss sen från soffan och rakt upp till spelbutiken där vi fick nöjet att träffa hampus och rasse. Planen var att vi skulle ut o fotografera lite med hampus längs saxån.
Till en början gick det vell bra, vi hade trevligt, skratta och alla var på friskt humör.
Sen fick vi för oss att gå längs saxån istället och det blev 3 väldigt irriterade pojkar, alla med dygnsura skor efter att ha trampat ner i vattenpöl efter vattenpöl.

jag såg ingen mening med att snurra omkring där längre så jag tog mitt egna förnuft till fånga och gick hem i mina blöta skor. Väl hemma så satte jag mig vid datorn, chilla lite. försökte hitta något att göra så tiden skulle gå fortare.

Som den trogna supportern man är så stödjer man ju laget närmst hjärtat och i detta fallet är det FC Flaket. tyvärr gick det ju inte som jag ville att det skulle gå. men som alltid ett nöje att vara där och träffa alla trevliga och odrägliga människor.

ne om man skulle knyta sig... ne skit i det. H E J D Å R Ö V H Å L

Skrivet av CocaineCoffe, 2008-02-07 22:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?