En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

CorinaCs bloggis

Det finns inget mer gapig & oseriös människa än jag. Tro inte allt ni läser.

Med det inersta jaget, syftar jag givetvis, som ni förmodligen vid det här laget misstänkte, på mig själv. Mitt bland alla dessa oseriösa spekulationer kommer lite konkret fakta om människan bakom dessa visdomsord (Visdomsord, pahh, beroende till hur man ser det)

Jag heter Corina och är 19 år gammal. Har nyss tagit studenten och jobbar nu som timanställd inom industrin, ett jobb, för att göra så att människor tycker jag är ännu mer galen, faktiskt älskar.
Bra människor.
Men annat folk ska man såklart inte bortse från, men dem finns överallt, så jag är kvinna nog att bortse från dessa, givetvis.
Men om allt går som beräknat kommer jag snart vara vågad och faktiskt göra ettg miljö byte snart, vild & vågad, eller vad?

Detta var väl seriöst.

Detta är de svaret som folk brukar vara ute efter när de frågar vem man är. Jag skulle kunna vara ännu djupare och säga att jag älskar min familj och mina vänner. Attjag älskar musik och att sjunga, även om min...

Skrivet av CorinaC, 2007-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

Okey, idag gjorde jag det faktiskt. På riktigt. Jag vet inte vad jag håller på med egentligen, men det är just såna här saker som ger mig adrenalin kick.
En alldeles egen känsla.
jag väntade länge, nästan lite för länge men något fick mig ändå att göra det fast att jag ständigt sa till migatt det är inte värt det. Nu har jag ångest och skit dåligt samvete men jag är lycklig ändå.
Och ännu en gång i mitt liv är jag förundrad över mig själv.

Är människan verkligen kappabel att göra vad som helst? jag tror det. Allt från den godaste godhet till den ondaste ondska. Jag tror vi alla har det inom oss.

Vad är det som gör att man släpper ut det inom sig och gör de saker som man egentligen aldrig trodde att man skulle göra?

Jag vet inte. Men snabbt går det.

Och hur illa det än går med alla de impuls saker som man får för sig, så känner jag mig ändå stolt efter. Ingen förstår dock varför, minst av allt jag själv.

Men gott folk, det är så det...

Skrivet av CorinaC, 2007-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

Om människor skulle beskriva mig så skulle de varken säga att jag var speciellt trevlig eller ärlig, för skulle de påstå något sådant så skulle de ljuga, eller så har jag lyckats lura dem på något sätt. Och har jag lyckats lura dem på något sätt så skulle jag ju inte vara speciellt ärlig eller trevlig, sant?

Logiken bakom det jag skriver är ibland svår att förklara men tro mig, den finns alltid där.
Skriva är en av de saker som jag tycker bäst om här i livet. Man säger tyvärr att de som är bäst på att skriva oftast är de tystlåtna, aning besvikelse. En människa som pratar mer än jag är svårt att hitta. Senaste människa som kommentera mitt nonstop prat sa: Man hinner inte ens börja svara på hennes första fråga försen hon kommit upp i varv och börjat ställa sina andra hundra frågor.

Imponerande kan tänkas, kanske aningen jobbigt i längden. mycket ska folket tåla. och mycket mer kommer. jag vet inte varför orden alltid flöder i mig, genom mig, ut ur mig....

Skrivet av CorinaC, 2007-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

Med tanke på titeln på det hela, ska jag berätta någon form av sanning. Ja, någon form av sanning. Allt är relativt beroende till vem man pratar med.
Annars låt mig brinna. Och de som känner mig vet att jag aldrig riktigt tyckt om den där tanken gällande att brinna upp. Det är bland de översta sakerna på min lista över saker "Sätt jag inte vill dö på". Även om jag btw skulle vilja bli kremerad efter döden (De ska givetvis vara väääääldigt säkra påatt jag är död, annars blir det väääldigt synd om er).

Det är konstigt egentligen, trots att jag har en hel lista över sätt som jag inte vill dö på så skrämmer inte döden mig speciellt mycket, jag är den ganska likgiltig. Jag vet inte om det har med min uppväxt att göra eller om jag själv har skapat mig ett inre lugn för att hantera jobbiga situationer. Medan jag sitter här och funderar över sett jag absolut inte vill dö på funderar jag även på en människa som har gjort den motsatta saken i...

Skrivet av CorinaC, 2007-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag lyckats bli medlem på i stortsätt alla former av blogg sidor som finns på internet. imponerande, sicken kvinna.
Men jag lyckas ändå aldrig vara någon sida trogen. Jag tröttnar för snabbt. Lika snabbt som på min omgivning i verkliga livet.
Jag är tyvärr en sån, en sån där, ni vet.

Om man nu inte kan vara tillfreds min sin tillvaro utan att förändra den hela tiden kommer man nog möta svårigheter. Men svårigheter är en del av det där lilla extra som jag tycker om, fast jag måste låtsas att jag hatar det.

Men jag tycker om komplicerade saker. Det är det som är det lilla extra i mitt liv.det unika, det där som inget av alla de där perfekta sakerna kan ersätta.

Jag tycker om att säga vad jag tycker. Men hur kul är det skala ett till tio att säga att man tycker att allt och alla är så bra? Det är ingen engergi, ingen glöd. Och den där glöden det är ju jag.

Men ni ska veta en sak, ni roar mig. Alla människor roar mig. Det är ironin i mitt liv. Jag...

Skrivet av CorinaC, 2007-11-07

Visa hela (0 kommentarer)